Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Tamás88: Karácsonyi hangulat... de másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
MÁV-START honlapon nem lehet otthoni nyomtatást kiválasztani, ha két jegy van a kosárban? Külön baszakodhatok? Mert ugye 100 km alatt nem adnak retúrt. Fogyatékosok.
-
Dilikutya
félisten
Amúgy az elég tetű dolog, hogy kalauztól csak jókora felárral tudod megvenni a jegyet. Siettem haza Pestről, nem volt már idő sorba állni a nyugatinál (este, a szokásos hosszú sor), és nekem nem igazán volt kedvem az utolsó vonattal jönni, mert akkor nem érem el hazafelé az utolsó buszom, és szopok. Odamentem a kalauzhoz, felvázoltam neki a tényállást, mondta, a jegy+2000Ft pótdíj. Mondom ne vicceljen már, nem bliccelni akarok, de perceken belül indul a vonat és nincs már idő. Azt mondta, szálljak fel, majd elintézzük, ad jegyet, csak ne jöjjön felügyelő. Mondjuk ez rendes srác volt, alig idősebb nálam, de volt, hogy ezt nem tudtam elintézni egy másikkal. Azért ez milyen dolog...
-
Dilikutya
félisten
MÁV... meddig sorolhatnám a kellemetlen élményeket.
Szolnok-Budapest vonalon szoktam néha közlekedni. A Keletibe menő személyvonatok egész korrektek, az újabb kék-piros vonatok közlekednek oda. De ugye az személy, és 2 óra, de legalább viszonylag tiszta, és hallani egymás hangját. A gyorsvonatok kritikán aluliak. Hangosan csörömpölnek, ordibálni kell, zsúfolt, büdös (én is jöttem ki olyan fülkéből, ahol a hányinger kerülgetett), retkes. Amikor télen jártam fel fősulira, Szolnokon már csak a vagonok végében volt hely a nyíregyháza-nyugati gyorson, lehetett vacogni a hókupacok tetején... fűtés nincs, kivéve amikor ősz/tavasz van, és +5-10 fok odakint. Télen meg belefagy az emberbe a szar is. Egyszer a nyugati-szolnok távot közel 5 óra alatt sikerült megtenni, és arra nem volt senki képes, hogy közölje az okát. Megjegyzem, szemből érkeztek vonatok. Felháborító, hogy ha csak egyszerűen fizet az ember, nem is keveset, akkor azért még nem jár emberi körülmény. Ugyebár egy pesti út odavissza már 100km-en is 2000Ft. És akkor ezért a pénzért állhatott, vacoghatott egy büdös fémhulladékon. Az IC pedig ritka, és drágább. Az a baj, nincsenek rákényszerülve a fejlesztésre, mert nincs más helyette.
A menetrendek pedig évről évre rosszabbak...[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- World of Tanks - MMO
- Interactive Brokers társalgó
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest