Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Most néztem meg a máv új menetrendjét. Engem a Budapest Pécs vonalak érintenek. Eddig jól bevált IC menetrend volt, bár így is sokat kellett utazni. Viszont amit most láttam, azon elcsodálkoztam. Az összes IC menetideje meghosszabbodott. Hogy történhetett ez? Hogy lassabbak lesznek az IC-k? Van, amelyik ugyanannyi idúő alatt ér fel, mint a hajnali gyors. Persze az ár ugyanannyi maradt. Arról nem is beszélve, hogy napokkal előbb kell megvenni a jegyet,ha az ember fel akar férni a vonatra.
amelyik vonattal fel szoktam járni, azt pedig még későbbre tették, ami azt jelenti, hogy negyed 11 előtt nem érek fel Bp-re este az albérletbe. Miért kell egy már megszokott valamin úgy módosítani, hogy az rosszabb legyen, mint volt? Persze, ők a Máv, az ország egyik szégyene. Azzal próbálkoznak villogni, hogy új szép piros motorvonatokat vesznek az elővárosokba. És a nem elővárosokkal mi lesz? És a többi járattal? Meddig fog még leépíteni a máv?
Az lenne a legegyszerűbb, ha bezárnának, és megszűntetnék a vasúti forgalmat. akkor nem termelnének 10milliárdos veszteségeket!
Mérges vagyok rájuk
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest