Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-22 22:39:15

LOGOUT.hu

Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6874) #19138560


#19138560
törölt tag

Látom sajna halott a topic, mint úgy általában minden ME ANDROMEDA fórum. Az emberek már el is felejtették a játékot, sajnos. Hát nekem még mindig a kedvenc ME epizódom, igaz modok nélkül bottal sem piszkálnám :)
Jó lett volna, ha olyan állapotban adják ki, mint a lent látható videóban, okés a történet akkor sem lett volna epikusabb, de nekem első résznek pont megfelelt, és én nagyon megkedveltem FemRydert.
Sajnálom azokat a felhasználókat, akik egyből megjelenés után tolták, a pinponglabda szemű karakterekkel, és bár tisztában vagyok vele, hogy egy ME játékot, nem a grafika miatt játszanak az emberek, de szerintem rengeteget számít. A lenti videó, egy közepes grafikus kártyán futott maximumon, de a szénné modolás miatt, sajna alacsony sebességgel. Gondoltam megosztom veletek, rengeteget szívtam mire ez mind összejött :)
Videó: Maximum ReShade, és Frosti mod managger (NEXUS) MOD működés közben.
(A képek FRAPS in game képek! extrém ReShade beállítással!)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.