- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CollectoR
aktív tag
Kérdés focal reducerrel kapcsolatban. Kinéztem magamnak a Lens turbo II-t a Fuji X-M1-emhez, viszont többféle bajonettes MF objektívjeim vannak (M42, PK). Nem vagyok teljesen biztos abban, hogy ezek a focal reducerek mindenről-mindenre átalakítva egyforma optikai tulajdonságokkal rendelkeznek (vagy igen?), az viszont biztos, hogy csatlakozás és a távolságuk más. Arra gondoltam, mivel drága, 1 darabot vennék és egy köztes adapterezéssel oldanám meg a különböző bajonettek csatlakoztatását. Tehát egész konkrétan erre a 2 bajonettre valahogy így nézne ki a csatlakozás:
Gép ->focal reducer ->adaptergyűrű ->objektív
FX (váz) -> FX/EF-S -> EF-S/M42 (vagy EF-S/PK) -> M42 vagy PK bajonettes objektív.Kissé nyakatekert, de pl. FX-PK focal reducert egyszerűen nem találok, nameg akkor az M42-eseknek kéne adapter. Nem tudom, hogy az EF-S bajonett jó-e köztes közös adapternek, vagy hogy jó-e az ötlet egyáltalán, mert a képarányok is mások lehetnek. Viszont ha működne így, akkor elég lenne 1 focal reducer a legtöbb fajta objektívnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest