Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CollectoR
aktív tag
Kérdés focal reducerrel kapcsolatban. Kinéztem magamnak a Lens turbo II-t a Fuji X-M1-emhez, viszont többféle bajonettes MF objektívjeim vannak (M42, PK). Nem vagyok teljesen biztos abban, hogy ezek a focal reducerek mindenről-mindenre átalakítva egyforma optikai tulajdonságokkal rendelkeznek (vagy igen?), az viszont biztos, hogy csatlakozás és a távolságuk más. Arra gondoltam, mivel drága, 1 darabot vennék és egy köztes adapterezéssel oldanám meg a különböző bajonettek csatlakoztatását. Tehát egész konkrétan erre a 2 bajonettre valahogy így nézne ki a csatlakozás:
Gép ->focal reducer ->adaptergyűrű ->objektív
FX (váz) -> FX/EF-S -> EF-S/M42 (vagy EF-S/PK) -> M42 vagy PK bajonettes objektív.Kissé nyakatekert, de pl. FX-PK focal reducert egyszerűen nem találok, nameg akkor az M42-eseknek kéne adapter. Nem tudom, hogy az EF-S bajonett jó-e köztes közös adapternek, vagy hogy jó-e az ötlet egyáltalán, mert a képarányok is mások lehetnek. Viszont ha működne így, akkor elég lenne 1 focal reducer a legtöbb fajta objektívnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hisense LCD és LED TV-k
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Battlefield 6
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 115 / 560 / 4200 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők (6600 / 9575/ 14600 expoval )
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 3800 / 6400 expoval)
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. (2220 / 4250 / 5800 expoval)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest