- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
Rapid136 #9175 üzenetére
Ha azt mondom, hogy koca fotós vagyok, abból sem igaz a fotós kifejezés. Mikor Nikon tükrösöm volt, akkor a 18-105-ös objektívvel annyira ellustultam, hogy csak akkor vettem le róla, mikor kölcsönkaptam egy fix 35mm-est.
A manuál próbálgatása is inkább játszadozás részemről, mint valós igény kielégítése. Persze csorgattam a nyálam az A7-re, de a tavalyi akciókkal az E-M10 újonnan, dupla kitobival is sokkal olcsóbb volt, mint most a használt A7. Ha nagyon sok fölös megtakarításom lenne, akkor a kütyümizériám biztos rá is vezetne, de per pillanat vannak sokkal fontosabb dolgok, és a kis Oly lett számomra az ésszerű - és örömteli - határ. A manuál meg, amilyen szinten elkezdtem, olcsón enyhíti az újabb és újabb kütyük iránti vágyamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Viccrovat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC objektív Canon fényképezőgépekhez
- DJI Pocket 2 Creator Combo +NDPL szűrők
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- ELADÓ Canon 80D tükörreflexes váz + EF 50mm f/1.8 + EFS 18-55m
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest