Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!

Új hozzászólás Aktív témák

• Csibu83

csendes újonc

Jó reggelt, sziasztok!

Nem is tudom hogyan kezdjem... (Így az éjszakás hét után főleg :F ) No. Szóval az van, hogy hozzám került egy Pentacon Auto 4/200 MC. Darabokban úgymond, mert a menetes rész le volt esve - csavarok hiányában, meg a rekesz állító, s még pár dolog - és a tubus szét volt csavarodva. Meg egy fura gyűrű, ami inkább rugó... Fotózni tán egyszerűbb volna, de azt majd ha kialudtam magam a délután folyamán.
    Amit most szeretnék kérni tőletek, az az, hogy miként tudnám úgy bemutatni nektek az obit, hogy abból valaki meg tudja mondani, mit, mi után, hova s mennyire kell vissza rakni?
    Három napja túrom a netet videók és leírások, képek után, de nem találok róla semmi útmutatót sajnos. Szeretném megmenteni, bár alkatrésznek vettem, de sok jót olvastam róla. Egyelőre ennyi volna, aztán a többit majd később, ha észhez tértem és mondtok egy útvonalat, amin felétek elindulhatok, hogy lássátok és érthetően (mert ugye nem vagyok egy szaki ebben) le tudjam írni. Egyfajta távsegítség buheráláshoz, már, ha lehetséges :)
    Előre is nagyon szépen köszönöm, további kellemes napot s részemről jó éjszakát! :R

Új hozzászólás Aktív témák