- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Kezdem az elejéről.
Canon 600D-n vagyok jelenleg. Tudom tudom, pfúj. Jövőre jön remélhetőleg a váltás ideje. Vagy oly e-m10mkII vagy gx8 ami most nagyon a fejemben van. Viszont ha gx8, akkor egyelőre csak a váz fog beleférni. Úgyhogy most előremenekülnék egy nagyon jó manuál 50mm-essel, amivel addig még 600D-n is tudok élvezkedni, és utána elvagyok vele mft-n amíg nem jön második spórolós körben egy jó alap objektív. Nem tudom ez mennyire baromság így elsőre, de jobbat most nem tudok. Ami jelenleg rendelkezésre ál az egy Helios 44M-4, egy opálos 44-2, egy rozsdás lamellás papírnehezék revuenon 1.8mc, egy 135mm 3.5 sonnar, egy mir. Szerintem egyik sem tudna kiváltani egy kitobit amíg a pénzügyi nullázódásból magamhoz térekDe ha lenne egy planar, takumar, vagy az általad javasolt revuenon akkor szerintem azzal már ki lehetne húzni az ínséges időket.
Igen, ott az általad javasolt sigma, de ha azt most megveszem akkor ugye azt még ki tudja meddig nem tudom használni. Hacsak....nem adapterezem át eosra.
Takumar és planar között döntenem nehéz, a racionalitás és a tesztek egyértelműen takumart mondanak de ha flickr-en beírom hogy planar és utána hogy takumar. A takumarok képéből valami hiányzik ami a planaroknál megvan. Az a színvilág valahogy nekem annyira bejön. Persze ezer dologból adódhat a különbség és nem feltétlenül a nyers fotó között van annyi különbség.Na hát ezek a nyűgjeim. Karácsonyra lepetném meg magam amúgy a választott üveggel
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Battlefield 6
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nők, nőügyek (18+)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Fujifilm X
- Sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- DJI Pocket 2 Creator Combo +NDPL szűrők
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők (1400 / 3424 / 6600 / 9575/ 11700 / 14600 expoval )
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest