Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
már nem emlékszek, nincs itt a 60d, meg már nincs is rajta a ml asszem, de próbálgassad... peaking nálam semmit nem ért, kb. csak videóra jó, de ezt a magic zoom valamit nagyon-nagyon szerettem, most evf-es milc-et használok manuálozni, azzal is nagyon jól lehet fókuszálni, de egy olyan mzoom-hoz hasonló featurevel lenne tökéletes

(#6685) iRico: szórt fényben nyitva is szoktam használni a 44-2-őt, de F2.8-on már tényleg egészen jó, tűrhetően éles, nincs CA stb... pár full méretű F2.8-as: [link] [link] [link], mondjuk lehet annó picit mellélőttem én is a fókuszt, de monitorméretben ennyi tévedés nem vész szvsz
(#6686) Gertev: hát ja, a mai belépő dslr-ek keresője baromi pici meg sötét, sőt én a 60d ovf-ben sem tudok fókuszálni, annó az analóg gépekben sokkal de sokkal nagyobb keresők voltak, azokban egy teljesen más világ a manuálok használata. De azért élőképen, evf-ben segédekkel vagy belenagyítással el lehet lenni csak több türelmet igényel
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest