- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
már nem emlékszek, nincs itt a 60d, meg már nincs is rajta a ml asszem, de próbálgassad... peaking nálam semmit nem ért, kb. csak videóra jó, de ezt a magic zoom valamit nagyon-nagyon szerettem, most evf-es milc-et használok manuálozni, azzal is nagyon jól lehet fókuszálni, de egy olyan mzoom-hoz hasonló featurevel lenne tökéletes
(#6685) iRico: szórt fényben nyitva is szoktam használni a 44-2-őt, de F2.8-on már tényleg egészen jó, tűrhetően éles, nincs CA stb... pár full méretű F2.8-as: [link] [link] [link], mondjuk lehet annó picit mellélőttem én is a fókuszt, de monitorméretben ennyi tévedés nem vész szvsz
(#6686) Gertev: hát ja, a mai belépő dslr-ek keresője baromi pici meg sötét, sőt én a 60d ovf-ben sem tudok fókuszálni, annó az analóg gépekben sokkal de sokkal nagyobb keresők voltak, azokban egy teljesen más világ a manuálok használata. De azért élőképen, evf-ben segédekkel vagy belenagyítással el lehet lenni csak több türelmet igényel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest