Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
jaja, csak hozzáérsz az obihoz tekerni se kell és máris remeg a kép, nem látod az élest, ismerős
Kíváncsi lennék ezt megfogja e az 5 tengelyes! Egy 2x-ezővel még zselésebb lehet 
Valami bitang állvány és fej kéne, vagy két ponton kéne feltámasztani. Próbáld ki az állványt legalacsonyabb állásban. Van egy márkátlan, viszonylag stabil állványom a műhelyben, azt kölncsön tudom adni, hogy kipróbáld segít e, persze lehet, neked erősebb van. Meg, meg kell keresnem a papucsát. -
Elektrosokk
veterán
Na srácok!
következő a helyzet: az Nx10-et kipróbáltam, sajnos nem elégítette az igényeimet, egy kicsit jobbat vártam. Viszont az NX300 nagyon tetszik... elképesztő IQ van abban a kis készülékben, nagyon tetszik is. körülnéztem még pár márkánál de úgy ítéltem meg jelenleg kis pénzért manuálozni az egyik legjobb ajánlat. (nekem) Nézegettem a rawokat, huzogattam kicsit őket, nekem elég a minősége úton útfélen fotózgatni. nagyon jók a vezeték nélküli szolgáltatások. szóval ha minden igaz holnap már kezemben lesz a sajátom!

Köszi a segítséget mindenkinek De főként MisChris és Yeahhh elvtársaknak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Kíváncsi lennék ezt megfogja e az 5 tengelyes! Egy 2x-ezővel még zselésebb lehet

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)