Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
berzerker83
csendes tag
válasz
MrChris
üzenetére
Egyébként ezeket a késői 1.4es Zuikokat hol lehet beszerezni? Az elmúlt fél évben egyet láttam összesen itthon, azt is az OLXen (600.000 feletti volt a sorozatszáma, ami elvileg már jó?), de azóta se sehol semmi. Arra tettem egy, ha jól emlékszem 18ezres ajánlatot, de kevés volt. Én bactam el, mert többet ért volna?
Bújtam az ebayt is már, de igazából ott se találtam semmit. Na jó, ott azért láttam, de a 40et picit sokallom...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Nikon Z50 váz + Nikkor Z 16-50mm VR + Nikkor Z 50-250mm VR KIT
- Ricoh GRIIIx HDF
- Canon EF 100mm f/2.8L IS USM Macro objektív + UV / Újszerű /
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
Üzleti előfizetők hirdetései
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bújtam az ebayt is már, de igazából ott se találtam semmit. Na jó, ott azért láttam, de a 40et picit sokallom...