Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Zozzant
üzenetére
Megint csak nem értelek. Önjelölt műszerészként szétszedte 3szor, megjavította jól működik, helyén van a fókuszpont, már nem csillan be, 2,8-on is használható és ha ügyes volt nem trancsírozta el a csavarfejeket, nem karmolta össze az alkatrészeket... Ha igen az látszik, vagy hibásan működik. Nem veszik meg.
Van vagy 20 obim, mindet az utóbbi 2-3 évben szereztem be, legalább 30-40 évesek, fogalmunk se lehet melyiket hányszor szedték szét, adták tovább. Lehet, hogy mind már átment önjelölt műszerészeken meg szakikon, nem tudhatom, de jó állapotúak, használhatóak és ez a lényeg. Szart meg nem szabad venni, vagy ha kevés az infó mérlegelni kell bevállalod e. Én csak fotón láttam szinte mind, bevállaltam és mind ~95%-ban bejött. Ami vicces, hogy pont az bizonyult rossznak amit személyesen vettem át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hobby rádiós topik
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- 32 óra üzemidővel HC-X1500 VW-HU1E-K RODE NTG5 kizárólag egyben eladó!
- Canon EF 100mm f/2.8L IS USM Macro objektív - Újszerű -
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM objektív - Újszerű -
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest