Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Nos, a 3x szétszerelés azért volt, mert először nem jöttem rá hogy kell a frontlencse csoportot kivenni a házból és nem akartam feszegetni, így összeraktam de mivel meglett a neten képsorozat a szétszedéshez az segített így szétkaptam rendesen de a leesett frontlencse csoport hátsó tagot fordítva tettem a helyére (a szél csiszolás alapján úgy volt logikus), így megint szét kellett szednem, végül harmadszor azért szedtem szét, hogy megnézzem tehetek-e az ellen valamit, hogy ne az 1m-es jelzésnél legyen a végtelen élesség, de most úgy fest, hogy ez ilyen, pedig a 50/1,8-as Pentacon az koppan a végtelen jelnél és ott is van az élesség.
Ha van valakinek BP-en a III. kerület környékén ilyen MC Flektogon 2,4/35 Carl Zeiss Jena objektívje, kérem írjon Priviben. Jó lenne összehasonlítani a két obit, és ha ezzel gáz van tuti elviszem egy szakinak, hogy állítsa be.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vicces képek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egérpad topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest