Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hydra SR
üzenetére
Másik: végtelen fókuszon semmi sem éles. Egy picit vissza kell tekerni, még akkor is, ha a Gellért szobortól fotózom a Bazilika tornyát vagy akár a horizontot. Ez a konverter miatt lehet?
u.i: ez nem az amiről lugosi beszélt, nála pont a fordítottja van, vagyis egy bizonyos távolságnál messzebb nem lehet fókuszálni. Nekem meg sikerült a végtelennél is messzebb fókuszálnom de mivel ott semmi sincs ezért minden életlen, ha nem tekerek egy picit vissza a fókuszgyűrűn
Nekem is van olyan objektívem, amit végtelenen túlra is lehet élesre állítani. Ennek az az oka, hogy ha infra tartományban fotózol, infra szűrővel, esetleg direkt infrára érzékenyített filmmel, az infra tartományban a fénynek nem ott van az élessége, mint a látható tartománynak. Ennél szakszerűbben sajnos nem tudom leírni, de ez a lényege.
Új hozzászólás Aktív témák
- PH! Darts
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Autós topik
- World of Tanks - OFF topic
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 6. nap: Bloodstained: Ritual of the Night
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi