- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hydra SR #158 üzenetére
Másik: végtelen fókuszon semmi sem éles. Egy picit vissza kell tekerni, még akkor is, ha a Gellért szobortól fotózom a Bazilika tornyát vagy akár a horizontot. Ez a konverter miatt lehet?
u.i: ez nem az amiről lugosi beszélt, nála pont a fordítottja van, vagyis egy bizonyos távolságnál messzebb nem lehet fókuszálni. Nekem meg sikerült a végtelennél is messzebb fókuszálnom de mivel ott semmi sincs ezért minden életlen, ha nem tekerek egy picit vissza a fókuszgyűrűn
Nekem is van olyan objektívem, amit végtelenen túlra is lehet élesre állítani. Ennek az az oka, hogy ha infra tartományban fotózol, infra szűrővel, esetleg direkt infrára érzékenyített filmmel, az infra tartományban a fénynek nem ott van az élessége, mint a látható tartománynak. Ennél szakszerűbben sajnos nem tudom leírni, de ez a lényege.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- World of Tanks - MMO
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest