- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MrChris #11434 üzenetére
Leggyakrabban úgy szoktam a záridőt beállítani, hogy ne kelljen állandóan állítgatni. A Sigma 17-70-nél például 1/4-es záridővel, gombnyomogatva, gyújtótávolságtól függetlenül gyakorlatilag nincs egyetlen bemozdult képem sem, ezért azt leginkább úgy használom. Nem is nézem vissza a képeket, mert tudom, hogy az összes éles. Elég nagy biztonsággal használható 1/2 másodperccel is, de ha állandóan vissza kell nézegetni, nem mozdult-e be, akkor már a fene megette az egészet.
Abban igazad van, hogy az ember nagyon ritkán használja a tele hosszú végét hosszabb záridőkkel és hogy az ilyen felvetések gyakorlati szempontból nem fontosak.
Örülök, hogy tetszik a 135-ös Sonnar, én is nagyon szeretem. De fogok egy natív 85-öst, vagy 135-öst is venni, mert nem mindenki olyan türelmes....
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest