- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Rapid136 #10275 üzenetére
Ez most olyan mint a multkori vita arról, hogy nem kell cserélhető obis drága gép ahhoz, hogy jó képeket lőjön valaki, akinek tehetsége van az barbie kamerával is tud frankót lőni. Persze van benne valami, de szvsz ez is csak részben igaz, nagytelézni, makrózni, szaladó kutyát vagy autót lekövetni senki nem fog barbie kamerával hogy csak párat említsek. Igaz a karakter nem olyan létfontosságú dolog ami nélkül ne tudnál egy képet meglőni, de ha én úgy érzem, hogy na most ez a kép jobban nézne ki szappanbubi bukéval, akkor előveszem, meglövöm a meyerrel és jobb lesz. Mert én így képzeltem el, ezt akartam elérni, hozzátartozik a képhez. Nekem senki nem fogja bemagyarázni, hogy a váz, a szenzor, a stabi, a pdaf vagy éppen egy obi karaktere nem ad hozzá semmit a képhez, szvsz ezek igenis fontos dolgok és mind hozzájárulnak egy jó kép megszületéséhez, ahogy természetesen a fotós maga is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged