Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1088) Cyberdinka válasza Tökfej02 (#1083) üzenetére


Cyberdinka
csendes tag

Kedves Tökfej!
Nekem jan. 19. óta 2x volt élénkpiros vér, kb. 1 mokkáskanálnyi. Először a 2 hetes kontrollon, és nem is mentem vissza azonnal a kórházba. Szép komótosan elkészültem, odabuszoztam, így kb. 3 óra múlva látott orvos, és azt mondta, ilyen hajszáleres vérzés előfordulhat, de ne aggódjak, 2 hét után már elég ritka...
Nekem az ínyem-nyelvem, torkom-szájpadlásom (nem tudom máshogy mondani, bocsi) találkozásánál elég nehezen gyógyul, ásításkor még mindig fáj (pedig már több mint egy hónapja volt a műtét!), és a héten megint vérzett, ugyanannyira, ugyanott. Mindkétszer fogmosás közben történt, amikor az előbb leírt ponton megfeszült. (Ott szokott fájni akkor is, amikor evés közben az étel bemegy a fogam és arcom közé, egész hátul, és a nyelvemmel próbálom kiszedni onnan.) A háziorvos is látott már kétszer, és semmi probléma nincs, tehát elvileg ez még mindig a normális kategóriába tartozik.
Azt többször is elmondták, hogy a teljes gyógyulás elvileg 6 hét, de 2-3 hónap múlva is érzékeny lehet még, hiszen műtött terület.
Mindenesetre ha vérzést tapasztalsz, telefonálj az orvosnak (v. mentőknek), és megmondják, mit tegyél.
Jobbulást kívánok!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.