Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1551) tunci125 válasza hentes.... (#1523) üzenetére


tunci125
csendes tag

Szia Hentes !
Neked valamit nem jól adtak be ha érezted a fájdalmat. Ott a doktorral volt valami gond. Nekem is teljesen heges volt az egyik betokosodott tályog is volt benne mégis 20 perc sem volt az egész és kész volt, pedig végig öklöndöztem az egészet onnantól kezdve, hogy lenyelették velem 3-szor a lidocain-t. Én nekem ma 1 hete volt a műtét.

(#1552) tunci125 válasza alicike (#1549) üzenetére


tunci125
csendes tag

A betegségről akartam még annyit írni, hogy hétfőn kellett bemennem (kedden műtöttek) és előtte pénteken elmentem az orvoshoz mert kapart a torkom és kiderült, hogy torok és mandula gyulladásom van. Intenzív Maripen extra kúrát írt ki az utolsót hétfőn reggel vettem be. A kórházba mikor felvettek mondtam, hogy mi van de nem nagyon érdekelte őket. Addigra lement a gyulladás de elkezdődött a köhögés de az se érdekelte őket, csak engem hiszen a műtét után milyen jó a köhögés. :Y . Kicsit féltem. Persze kétszer vérzett be de egyszer sem a köhögéstől. Egyszer másnap reggel mikor a doki megvizsgált éreztem, hogy borzasztóan fáj utána a bal oldalon. Az orrom be volt dugulva egy kicsit nem éreztem semmit igazából, majd 2 óra múlva éreztem,hogy valami olyan furcsa mire köptem és rájöttem, hogy ez bizony vérzik. De tuti, hogy a vizsgálatkor kezdődött ugyanis nem volt erős a vérzés mégis mikor benyúlt a számba, hogy ellátja öklöndözés ....és persze hányás (sok-sok vér) amire azt mondta a doki, hogy ez az amit már lenyeltem. ???? Miután én felfedeztem nem nyeltem le semmit csak köptem ahogy műtét után kell. Szóval azt előtte sikerült lenyelnem.

(#1553) zsanó válasza bazsii93 (#1550) üzenetére


zsanó
csendes tag

nagyon sajnállak, tudod miért? mert nekem olyan emberről van véleményem akit látok mindennap, a viselkedését, tudom, hogy Ő bevallotta, hogy lopott csalt rendőrségi ügyei voltak, de Te? olyan emberekről írsz akikről nem tudsz semmit még csak nem is láttad őket soha. igen itt fejezzük be, mert én csak a kulturált, értelmes beszélgetéseket, érveléseket szeretem :K

[ Szerkesztve ]

(#1554) zsanó válasza tunci125 (#1552) üzenetére


zsanó
csendes tag

ez kicsit ijesztően hangzik, de kicsit reménykedem hogy nekem is megcsinálják :B be van gyulladva a mandulám, náthám is van, szerintem nem csinálják meg itt így :((( :((

(#1555) bazsii93 válasza zsanó (#1553) üzenetére


bazsii93
csendes tag

Honnan veszed h nem ismerem?:) kis buta :D :C

Ha gödörben vagy,hagyd abba az ásást!

(#1556) Cyrin válasza bazsii93 (#1555) üzenetére


Cyrin
addikt

te is rácz vagy? akkor érthető :D

(#1557) tunci125 válasza krisi047 (#1514) üzenetére


tunci125
csendes tag

Helló!
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy, hogy megcsinálták Debrecenben altatásban vagy ki csinálta? Én nekem azt mondták, hogy csak helyi érzéstelenítéssel (kivéve a gyerekek) és úgy is csinálták 1 hete. Akkor jöttem ki mikor te be. Vagyis én csütörtökön jöttem ki de éjszaka vissza (bevérzés) és szombaton haza ismét.
Gondolom már te is túl vagy rajta és otthon vagy.

[ Szerkesztve ]

(#1558) runner 125


runner 125
nagyúr

Gyertek át ide Való Vliágosok.

Viszlát.

;]

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#1559) Dérné


Dérné
csendes tag

Sziasztok!Nekem április14-én lesz a műtétem a Szfvári kórházba! Én már most tiszta para vagyok! Engem altatásban fognak műteni. De nálam már emésztési problémákat is okoz ez a drága mandulán!

(#1560) tunci125 válasza Dérné (#1559) üzenetére


tunci125
csendes tag

Szia!
Szerencsés vagy, hogy altatásban végzik. Mi van a manduláddal, hogy emésztési problémákat okoz? És ha ilyen nagy a baj akkor miért olyan soká veszik ki?

(#1561) mosyka


mosyka
csendes tag

sziasztok.nekem 3 hete volt a műtétem érzéstelenítéssel.
nekem most derült ki h az emésztési zavaraimat a mandulából adódó problémák okozzák,okozták. Érdekes h már nincs ott és még utólag is kezelésre szorulok.
Elgombásodott miatta a bélflórám és emiatt van minden problémám ami fizikálisan jön ki rajtam. Szóval most,alig h kigyógyultam a mandula műtétből, bio kúrán kell részt vennem,h kezeljük a mellékhatásokat amiket hátra hagyott nekem(olyan kis kedves nem?)
Tengeri alga kapszulát kell szednem és semmi de semmi édesség.Ezt a kúrát 3 hónapig kell végeznem és utána elvileg minden ok lesz és végleg kitörlöm a szervezetemből ezt a szart :)
mindenkinek jó gyógyulást és kitartást kívánok

(#1562) tunci125 válasza mosyka (#1561) üzenetére


tunci125
csendes tag

Candidád van? Mert az okozza a bélflóra gombásodását, és a candida az antibiotikumoktól van. Nekem is kialakult mikor ki akarták írtani a streptococcust a mandulámból, de persze a streptococcus az ott maradt de az antibiotikumtól kitenyészett a candida.

(#1563) mosyka válasza tunci125 (#1562) üzenetére


mosyka
csendes tag

nem az antibiótól van.Ezt a mandula okozta azáltal h legyengítette az immunrendszeremet,a candida mindenkiben benne van csak nem mindenkinek alakul ki vagy éppen nem veszi észre h kialakult. De remélem h a tengeri alga kapszula segíteni fog és eltűnik a beleimből,mert naon rossz dolgokat okoz nekem és az emésztésemnek

(#1564) tunci125 válasza mosyka (#1563) üzenetére


tunci125
csendes tag

Nekem minden orvos azt mondta, hogy attól van. Nem is volt előtte csak amikor 2 antibiotikum kúrát lenyomtam egymás után. Előtte is voltam tenyésztésen de sose volt. Nekem a Levofloxacin-tól lett konkrétan. Neked milyen problémát okoz ez konkrétan, mert én nem vettem észre még semmit.

(#1565) mosyka válasza tunci125 (#1564) üzenetére


mosyka
csendes tag

:D uhh naon sok mindent. hajhullás,bőrbetegség,haspuffadás,édesség utáni olthatatlan vágy mindennap,mert a gomba az édességtől erjed és azért kívánom,ezért is kell lemondanom róla a kúra ideje alatt,természetellenes büfögés,depresszió hajlam... és reggelig sorolhatnám de nálam ezek a tünetek jelentkeztek erőteljesen

(#1566) tunci125 válasza mosyka (#1565) üzenetére


tunci125
csendes tag

A hajhullás, bőrbetegség az a mandulád miatt volt. Nem?

(#1567) mosyka válasza tunci125 (#1566) üzenetére


mosyka
csendes tag

Igen amiatt.De nekem már annyira gáz volt a mandulám felszíne,h sok-sok baci volt rajta és én ezt folyamatosan nyeltem-nyeltem és emiatt alakult ki minden.
Azt azért tudnod kell ,h nekem ez nem rendes mandula hanem egy mandula csonk.Kiskoromban kétszer vették ki,de az utolsót elb...ták,és egy csonk maradt a helyén ami visszanőtt.Az orvos szerint ez sokkal rosszabb mint a rendes mandula.
Több bajt okoz,és több kárt tesz a szervezetemben egy ilyen csonk góc.

(#1568) Dérné válasza tunci125 (#1560) üzenetére


Dérné
csendes tag

Nekem rengeteg a gyomorsavam, így sokszor van hasmenésem, van úgy hogy hányok is. Akár az elmúlt két évben elfogyasztott 6millió antibiotikum is okozhatja. És az időponz azért ilyen kései, mert úgyfest csak nekem lenne sietős megszabadúlni a mandulámtól! Lehet, hogy nagyon s.ar lesz, de már szívesen cserélnék olyannal, akinek holnap lesz! Már az elmúlt egy évben mindenféle doki látott. Még béltükrözésen is voltam... Nagy élmény volt! Ugyanis nekem nem fáj és nem is fájt a mandulám vagy a torkom. Végül az arcomon megjelenő akne miatt elmentem bőrgyógyászhoz, aki elküldött gégészhez... Na így derült ki, hogy a mandulám a ludas, mert gennyet nyomott ki belőle a doki! Most pedig türelmesen várok, hogy végre eljöjjön az idő.

(#1569) tunci125 válasza Dérné (#1568) üzenetére


tunci125
csendes tag

Nekem se fájt. Engem is a bőrgyógyász küldött el furunkurus miatt, majd kiderült, hogy genny ürül belőle és kenetet vettek ami kimutatta, hogy streptococcus van rajta és persze megmaradt egy csomó antibiotikum után is. Nekem 10 napja vették ki, de már nem cserélnék veled. Örülök, hogy lassan túl vagyok a nehezén, bár még mindig fáj néha. Most húzódik összefele a seb még akár lehet újabb bevérzésem ami borzasztó. Azon is túl vagyok kettőn.

(#1570) Dérné


Dérné
csendes tag

Örülök, hogy te már túl vagy rajta! Nagyon irigyellek!!!!!!!!!!!! Azért az a bevérzés sem lehet egy leányálom gondolom! Vigyázz magadra!

[ Szerkesztve ]

(#1571) tunci125 válasza Dérné (#1570) üzenetére


tunci125
csendes tag

Nem az hidd el, de nem mesélek róla esetleg majd ha túl vagy rajta. Jobb az úgy, hidd el. Reméljük neked nem lesz olyan élményed.

(#1572) hentes....


hentes....
csendes tag

Szia Tunci!

Az orvos azt mondta, azért fájt annyira, mert a sorozatos gyulladások miatt nagyon sok heg jött rajta létre. És az érzéstelenítő nem igazán elérzésteleníteni. Ja, és a legfontosabb, hogy a bal mandulámmal olyan sokáig szenvedtek, hogy az érz.telenítő hatás kiment mire odaértek, hogy kiveszik a másikat is. Hát nekem szerencsére eddig nem vérzett be. Remélem már nem is lesz vele probléma. A bevérzésre meddig lehet számítani (hány naposan veszélytelen)? A sportolás, bulizás mikortól jöhet szóba veszélytelenül ???

(#1573) tunci125 válasza hentes.... (#1572) üzenetére


tunci125
csendes tag

Szia!
Szerintem te már túl vagy a bevérzés veszélyén. Úgy tudom max. 3 hét, vagy ameddig fáj. Gondolom neked már nem fáj tehát lejött a seb vagy nem? Addig veszélyes. Sportolás az műtét után 6 hét. Nekem ez volt az első kérdésem a dokihoz. Borzasztó

(#1574) hentes.... válasza tunci125 (#1573) üzenetére


hentes....
csendes tag

:W Nekem ma volt a 18. napja, hogy megműtöttek. A 10. nap körül volt egy kis vérzés, de nem mentem vele a dokihoz, mert féltem, hogy ismét be kell feküdnöm és azt nagyon nem akartam. A sportolás mellőzése nekem is nagy érvágás. Nagyon nehezen tudtam azt is megszokni, hogy semmilyen fizikai erőkifejtéssel járó dolgot nem csinálhatok. Remélem minél minél hamarabb visszazökkenek a régi kerékvágásba, mert ezt így nem lehet kibírni. :W

(#1575) tunci125 válasza hentes.... (#1574) üzenetére


tunci125
csendes tag

Huh, szerintem be kellett volna menned a kicsi vérzésnél is. Nekem se volt nagy vérzésem és mire bementem elállt. Mégis azt mondták, hogy nagyon jó, hogy bementem mert azért állt el mert egy kis alvadt vér elzárta a sebet de mikor leszívták onnan akkor megindult a vérzés és újra el kellett sütni ugyanis nagyon sok kis hajszálér van ott a mandulába és körülötte amiből komoly baj lehet. Sőt még vénás injekciót is adtak utána. Igaz 1 napig bent kellett maradni, de szerintem fő a biztonság. Nekem is rossz volt bemenni főleg mivel a 3 éves kislányomat hagytam itthon :O . Jobb lenne szerintem azért megnézetnéd, nem veszítesz vele semmit. Bár reméljük nem lett semmi baj.

(#1576) skajwa


skajwa
senior tag

Sziasztok!

Már kisgyerek korom óta küzdök a manduláimmal, de próbáltam addig tartani őket amíg lehetett. Az utóbbi 1-1,5 évben szünni nem akaró, tompa nyaki fájdalomtól szenvedtem és folyamatos gyulladásban voltak a nyaki nyirokcsomóim is. Kaptam egy nagyon kemény tüszős mandulagyulladást, amikor a saját nyálamat sem tudtam lenyelni, mert egyszerűen nem volt hely a gyulladás miatt. Nyáron végül rászántam magam, hogy megszabadulok tőlük. Mire elrendeztem minden vizsgálatot végül szeptember elején került sor volna sor a műtétre. Bementem reggel a kórházba, de végül elmaradt, mert túlságosan gyulladtak voltak a manduláim. Nagyon szomorú voltam és kizárólag arra gondoltam, újabb kínokkal teli hónapok várnak rám....Egyetemista vagyok és sajnos nem engedhetem meg, hogy 2-3-re kidöljek év közben (persze ez arra is igaz aki dolgozik). Vártam a vizsgák végéig, persze síelni volt a doktornő, így picit csúszott a dolog. Lényeg ami lényeg:
Múlt csütörtökön, megszabadultam a manduláimtól! Az altatás mellett döntöttem, gondolva arra, bőven lesz még fájdalom utna is, akkor pedig minek kínozzam magam...Az egyetlen kellemetlen élmény magáról a műtétről, amikor beadták az altatót, ami borzasztóan csípet és égetett....:S Felkeltettek utána, hogy készen vagyunk, amit előszőr el sem akartam hinni és 3x kérdeztem vissza, biztosan kivették-e mind kettőt? :D
Sajnos utána nem igen tudtam aludni, mert az igen kedves szobatársam tekintettel volt rá, hogy aludnék és jó hangosan szólatta a tv-t, sajnos túl kábult voltam hogy szóljak neki. Mire kikapcsolta, behoztak egy másik srácot, akinek az orrsövényét műtötték és egész délután nagyon horkolt, így miatta sem tudtam aludni, sem akkor, sem egész éjjel.
Hogy őszinte legyek én sokkal nagoyn fájdalmakra számítottam utána. Közvetlenül a műtét napján semmit nem tudtam enni, másnap viszont igen és ki is hangsúlyozták, ENNI KELL és SZILÁRD, DARABOS ÉTELEKET IS! 2 napig nagyon rossul aludtam, 20-30 percenként megébredtem a torkomon lecsorgó váladék miatt. Maga a nyelés fáj, de nem elviselhetetlen. Volt ennél sokkal nagyobb fájdalmam 1-1 mandulagyulladás alatt. Most vagyok a 4. napon. Napi 3 cataflam-nál nem szedek többet, pedig a doki mondta max 5 mehet ha nagy a gond. Tudom ajánlani at is, törjátek ketté a tablettákat és felenként vegyétek be, így 1 tabletta hatása 1 órával kitólható. És nem kell egyből bevenni a következőt amint érzel egy kis fájdalmat....Így magatokkal szúrtok ki, mivel hozzászokik a szervezetetek az adott mennyiséghez, valamint a cata hatóanyaga a diklofennák gyakorlatilag méreg.
Kíváncsi leszek a következő 1-2 napra, amikor elkezdődik a hegesedés. Én arra gondolok, végre megszabadultam a manduláktól amik miatt annyit szenvedtem és több év kín után 1-2 szar hét már semmi.

Egy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706

(#1577) tunci125 válasza skajwa (#1576) üzenetére


tunci125
csendes tag

Szia!
Örülj, hogy megcsinálták altatásban. Nekem nem. Nekem holnap lesz 2 hete, hogy kivették de örökkévalóságnak tűnik. Egyébként az 5. 6. 7. nap a legrosszabb, de ha eddig ilyenjól viselted biztosan menni fog utána is. Elviselhető. Nekem még mindig sebes érzem de már 2 napja teljesen gyógyszermentes vagyok. Előtte 3 napig is csak napi 1-2 volt. Inkább este meg hajnalban rosszabb, de ha pihensz eleget és vigyázol magadra nem lesz gond. Én sajnos minden nap megerőltettem egy kicsit, mert a 3 éves kislányommal játszottam minden délután és biztos azért fájt estére. (én elég sokat beszéltem ami nem olyan jó de nem akartam megijeszteni a kislányomat)

(#1578) CöcBömb válasza tunci125 (#1577) üzenetére


CöcBömb
csendes tag

No, gyerekek, én már nem csillapítózok, nyelésnél egy kis torokfájás van, de ez már csak minimális fájdalom. Az előbb mintha egy nagyobb darab seb vált volna le, és lenyeltem :DDD
Nekem az egészben nem is a torokfájás volt a legrosszabb, hanem a fülfájás.....ha nyeltem, vagy ittam egyet, akkor kész..20 percig zsongott, nyilalt, égett, fájt a fülem......így azzal a pár nyeléssel igyekeztem a cataflamot lenyomni, és imádkoztam, hogy hasson....Szerintem is sokkal enyhébbek ezek a fájdalmak, mint műtét előtti tüszős mandulák.....senki ne féljen.......könnyen beszélek, mert nekem altatásban volt, meg jó volt az orvosom, nade voltak akiknek elég szerencsétlen orvosuk volt, nekik voltak szörnyű fájdalmaik, fejbedagadás, fél arcon másnap nagy pattanások, bedagadt nyelvcsap .........ésatöbbi....Igyekezzetek utánanézni az orvosotoknak!

Ki méltó látni a csodát, az a csodát magában hordja...

(#1579) tunci125 válasza CöcBömb (#1578) üzenetére


tunci125
csendes tag

Szia!
Neked 3.-án volt a műtéted?
Nekem 8.-án és már 2 napja nem láttam fájdalomcsillapítót. Előtte 3 napig is napi 1-2 az is csak este vagy hajnalba. Csak nagyon kicsit érzem a torkomat ha nyelek de teljesen elviselhető. csak érzek még egy kis sebet, de azt is csak a jobb oldalon mivel az bevérzett és 3 naposan újra elsütötték (az még pénteken volt 1 hete). Már csak azt az oldalt érzem egy kicsit.

(#1580) CöcBömb válasza tunci125 (#1579) üzenetére


CöcBömb
csendes tag

igen!
Nekem ma kapart a torkom....olyan betegség kezdeti érzés, de valószínüleg a vírus és baktériumkombinációs gyógyszeremtől.......remélem.....minden adagnál kicsit beteg leszek tőle...
Ki tudja mikortól lehet úszni? Műtét után mikortól?

Ki méltó látni a csodát, az a csodát magában hordja...

(#1581) tunci125 válasza CöcBömb (#1580) üzenetére


tunci125
csendes tag

Szia!
Intenzív mozgás: futás, biciklizés, testedzés, úszás...... műtét után 6 héttel.

(#1582) alicike


alicike
csendes tag

Nekem is szoritson mindenki!Holnap lesz a nagy nap :W :W

(#1583) izomhod


izomhod
senior tag

sziasztok!

az én torokmandulámat 19 éves koromban vették ki. amikor az altatóorvoshoz kellett volna menni, épp gólyatáborban voltam, így nem altattak. de nem bánom.

egy ember lefogott, a másik doki meg lidokain a torokra, pár perc, nagy tűt torokba, RECCS. másik oldalra, RECCS. anyag bement, pár perc duma a dokival, már alig tudtam beszélni, na akkor kezdjük.

szike elő, vésés, vágás, haítás, volt éles fájdalom, de könnyfolyás mellett ki lehetett bírni. amikor megvolt, elsütötték egy pálcával (égett disznószag! :) ), ott pihegtem, hogy VÉÉGRE király, kijött, mehetek aludni.
erre megszólal a doki: na akkor most a baloldalit! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

az is megvolt, ugyanezekkel, aztán mehettem a kórterembe.

ott már jó volt, vagyis vegyes, majd elmesélem azt is

folyt köv

(#1584) TökJenő válasza alicike (#1582) üzenetére


TökJenő
újonc

hát sok sikert! :DD

nekem áprilisban lesz :D

[ Szerkesztve ]

(#1585) TökJenő válasza rovar1 (#1374) üzenetére


TökJenő
újonc

Hogy a kérdésedre válaszoljak:
igen a krónikus mandulagyulladás okozhat merevedési zavart. (mint sok egyéb gyulladás is)
nekem pl egy főorvos mondta, hogy ezt a problémát szokták orvosolni mandulaműtéttel.

(#1586) alicike


alicike
csendes tag

Köszi!nagyon para van már!álmatlan éjszakám lesz az egyzser biztos :Y :Y

(#1587) kicsinyuszi


kicsinyuszi
csendes tag

Sziasztok! Nekem tegnapelott (csutortokon) volt a mutetem! Nem altattak, csak erzestelenitettek! Torokmandulaval mentem, de mikor megkaptam az erzestelenitot meg fel is oltoztettek, a doki azt mondja belenezunk az orrodba is! :Y Mert allitolag azok is nagyok! Szoval bonuszkent meg az orrmandulaimat is kiszedtek! A mutet nem is volt olyan veszes, mint utana! Nekem doki azt mondta, h a 3. nap (ma) lesz a legrosszabb, de ne ijedjek meg! Haaaaat....erzem is, h rosszabb, mint tegnap! Meg a fulem is faj! De remelem ennel mar csak jobb lesz :)
Mindenki mast mondd, h melyik nap a legrosszabb.....most akkor hogy van ez?? :(

(#1588) tunci125 válasza kicsinyuszi (#1587) üzenetére


tunci125
csendes tag

Szia!
Nekem az 5-8 napig volt a legrosszabb és általában mindenkinek, mert akkor kezd összehúzódni és az iszonyat de van aki jól tűri. Én is kibirtam csak nem szivesen emlékszem rá. :O :O :O Pedig még nem volt olyan régen. (február 8. )

(#1589) GombiG


GombiG
csendes tag

sziasztok!

25 vagyok es a rengeteg gyulladas, hajhullas, izuleti panaszok es mandulako miatt mutetre iteltek :P
csutortokon delelott volt a mutetem erzestelenitessel.
nem bantam meg, hogy nem eroltettem az altatast.
az orvosom nagyon jo volt, annak ellenere, hogy a bal mandulam nagyon heges volt es alig tudta kiszedni, fel is kellett allnia, hogy erosebben feszegesse, kb 8 perc alatt megvoltunk.
ram mondjuk a batorito szuri annyira nem hatott, vegig kepben voltam, nem mondom, hogy kellemes volt, de siman ki lehet birni :))
a doki es a mutos srac rohogott, miutan kijott a masodik mandula is mondtak, hogy kohogjek es miutan kijott a ver elkezdtem karomkodni mint egy kocsis :B
utana szar volt a csorgatos resz, meg kegyetlenul fajt, de kaptam egy seggbecsillapitot es jobb lett.
az elso tea az valami iszonyat volt, de aztan eroltettem es sokkal jobb volt utana.
estenkent is felkelek inni folyamatosan, nincs kedvem szenvedni reggelente, bar az ejszaka kozepen egy cataflam-v azert befigyel, de minnel kevesebbet akarok bevenni, ami nem ol meg ugye :P
szoval 4 napos vagyok ma, eddig egesz jol birom :)
eszek joghurtot, kruplipuret sulthuszsirral, de iszonyatosan hianyzik egy hazi pizza vagy egy hatalmas veres steak :B
az a baj, hogy imadok sutni,fozni meg persze ENNI :B es most csak ilyen szarokat ehetek :O

azt mondtak naprol napra rosszabb lesz az 5-6ik napig, szerencsere meg nem erzem, lehet viszont holnap mar sirni fogok, amit nagyon nem szeretnek :U

(#1590) CöcBömb válasza GombiG (#1589) üzenetére


CöcBömb
csendes tag

Alice-nak is csütörtökön volt a műtéte, túl van rajta, de azt írta nem menne még egyszer bele! Majd ha jön biztos mesél nektek, csak beírtam, hátha valaki aggódik még így érte, mint én :)

Nekem már szinte teljesen elmúltak a fájdalmaim, bár kis vérzések még mindig vannak...

Ki méltó látni a csodát, az a csodát magában hordja...

(#1591) GombiG


GombiG
csendes tag

hat emberek, megint iszonyu ejszakam volt, most kezdodik az 5. nap, mar elore tartok tole...
elkezdtem a cataflamot felesevel szedni, hatha igy is vegig tudom majd csinalni a napot...naprol napra konnyebben szarad ki a szam, mas is igy volt ezzel?
ha hihetek az orvosoknak mar csak 9 napot kell tulelnem :))

aki mutet elott van, ne hatraljon meg!!!

en a fajdalmat leszamitva jobban erzem magam mint mutet elott akarmikor az elmult 3-4 evben, a fajdalom meg majd elmulik :C

aki meg labadozik annak JOBBULAST ES KITARTAST!
ha valaki mutet elott all, akkor hajra, nem kell felni :)

(#1592) alicike válasza CöcBömb (#1590) üzenetére


alicike
csendes tag

Szia!Köszi az aggódást!most már irok Neked privátban! :C

(#1593) alicike


alicike
csendes tag

Sziasztok!megjöttem,csütörtökön műtöttek,ma engedtek haza....és még most jön a neheze? :Y

(#1594) alicike


alicike
csendes tag

a doki ma mikor elengedett,azt mondta,vastag a lepedék,nemiszok eleget,mondtam,másfél litert(én többet nem birok),nézett,azt mondta igyak még többet,és vigyázzak... :((
jajj,most parázok azért,ma vagyok,4ik,vagy 5iik napos,a műtét napját bele kell számoljuk? :F

(#1595) GombiG válasza alicike (#1594) üzenetére


GombiG
csendes tag

en beleszamolom a mutet napjat :)
ne aggodj, ki fogod birni :)

en napi kb 4 litert lenyomok, sajnos muszaj, akarmennyire is faj :(

meg enni is kell, nekem az napi ketszer megy csak.

tarts ki, sokkal jobb ez a 2 het kellemetlenseg, mint a folyamatos gyulladas

Jobbulast

(#1596) alicike válasza GombiG (#1595) üzenetére


alicike
csendes tag

ha beleszámolom,akkor 5ik nap!én a műtét napján,csüt,péntek,nem kértem csillapitót!szombat este vettem be,eddig napi kettő volt,reggel 7 körül,és este 6-7 körül!a fülfájás vasárnap reggelre jelentkezett,de az egyik oldalon kifejezettebb,mint a másikon! :(((
meg ami zavar,olyan váladékcsorgás féleség van,például reggel,köhintenem is kellett emiatt,nemtudom mi ez,érzem,hogy csorog lefeléa garatfalamon :(( adoki azt mondta ez belefér,ccsak néha olyan mintha meg akarnék fulladni! :(

(#1597) GombiG válasza alicike (#1596) üzenetére


GombiG
csendes tag

akkor egy napon mutottek minket

valadekcsorgasom nekem is volt, de tegnap delutanra elmult szerencsere

nekem a bal oldali faj sokkal jobba, sebhely is meg ful is, de valoszinu azert, mert nekem a bal oldali nagyon nehezen jott ki, annyira heges volt mar

te nagyon birhatod a fajdalmat, en az elso naptol szedek csillapitot...
en fel cataflammal birom most olyan 5-6 oraig

a dokim azt mondta, hogy a 4. es az 5. nap a legrosszabb, aztan mar sokkal konnyebb lesz, en nagyon szeretnek hinni neki

(#1598) alicike válasza GombiG (#1597) üzenetére


alicike
csendes tag

téged is altattak,hol műtöttek?azt hittem megúszom,mára kijött a herpeszem is :(( hát majd kiderül,most óránként iszok meg két dl teát kb,most ez a taktika,mivel a másfél litert keveselte a doktor..nekem ajobb oldali fáj jobban,viszont érdekes,mert amikor betegeskedtem,akkor meg a bal volt mindig gázabb!most ettem,nemrég két tányé húslevest,elnyammogtam a krumplit,répát,kinszenvedés,a folyadék lenyelése egész jól megy.ez a váladék zavar,meg az,hogy orrot sem tudok fújni,mert nem megy :(

(#1599) GombiG válasza alicike (#1598) üzenetére


GombiG
csendes tag

szombathelyen mutottek, en a helyi erzestelenitest valasztottam, orulok is neki, mert igy vegig kepben voltam.
hamar megvoltunk kb 8-10 perc volt az egesz szerencsere :)

nekem a bal szokott jobban fajni mikor beteg vagyok, ereztem is, hogy rosszabb a mutetnel is.

nagyonnagyon sokat igyal, amit en csinalok meg az, hogy estenkent felkelek inni, mert ha kiszarad a torkod az kegyetlenul faj, meg a lepedeknek sem jo...
a leves nekem is bejon, a repa az eleg rossz volt nekem is.
ami meg nekem bejott az a krumpliure egy kis sulthuszsirral vagy vajjal.
a fagyi nekem marta egy kicsit a sebet...
most lehet en is beverek egy tal huslevest meg :)

a valadekozas nekem is nagyon rossz volt, en sokat ittam ra, az valamit segitett :)

tarts ki, rendbe fogsz jonni :)

(#1600) alicike válasza GombiG (#1599) üzenetére


alicike
csendes tag

Köszike!hát...én azért altatásban,mert nagyon öklendezős vagyok!de a csütörtöki napom,szóval szörnyű volt..műtét után mikor ébresztettek,elkezdtem köhögni,és bevérzett rögvest,ujra visszakellett altatni,anya már tök ideg volt,hol vagyok már,mert a nővér meg a betgehordó lejött értem,hogy visznek vissza,csak jött ez,igy ujry altat,éget,szóval,80 percet voltam a műtöben,cakk pakk :((
ajajj,most kezdem érezni,megy el areggel hetes csillapitó hatása...estig dejó lenne kihuzni,,,énis éjjel felkelek,a kórházban is,óránként itta pár kortyot!és én inkább nappal tudtam ottis opihenni,fagyit elsö nap nem ehettem,másnap ettem,de nem volt túl jó neki :N

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.