- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Más makró esetében nekem is hasonló gondom van. Néhány napig tökéletesen érzékeli a Makrodroid az értesítéseket (nálam nem fogadott hívás értesítését), utána pedig egyszerűen nem hajlandó rá. Hiába van ott az értesítési sávon az értesítés, semmi. Olyan makrót is csináltam, hogy érintésre történjen az értesítés (nem fogadott hívás) törlése; de egyszerűen nem látja az MD az értesítést. Az összes többi makró jól fut. Egy újraindítás nálam megoldja a gondot. A legfrissebb, az 5.27.8 valamint az 5.30.7-es verziókat biztosan érinti ez a hiba. Én a legújabbról visszatértem az 5.27.8-ra, mert a hiba nem oldódott meg és ráadásul a 2 telefonom közül az egyiken utoljára lefutott makrókat sem volt hajlandó kijelezni.
Szóval nem nálad van a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- IT Megoldások és szolgáltatások
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2