- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
odessa32
tag
-
Üdv!
Keresgéltem, h amd gépre fel lehet e tenni mac os x et. A konfigom: lap gigabyte ga-ma790x-ud3p processzor amd phenom II x2 BE, videókártya radeon 4890 oc vapor-x ram ddr2 kingmax 1066 mhz és két 500as sata vinyó raid 0 ban, két patríció van rajta.
Erre van vmi stabil rendeszer? Eleinte csak kipróbálnám, hátha meg tetszik is és win helyett maradna. -
rharta
tag
Sziasztok!
Mióta van hackintosh próbálkozok feltenni valamit, eddig kevés sikerrel. Egy ideje van új gépem, core i3, intel hd, 4giga ram. Leszedtem az iBoot-ot, de sajnos nem tölt be. Tudnátok valamit ajánlani, hogyan kezdjek neki? Legjobb lenne egy Lion-t feldobni. Köszi
-
rooney8
aktív tag
alapból nem volt /extra/extensions, de létrehoztam manuálisan. bemásoltam ide a 2 fájlt, de mikor indítottam el a lion-t, nem töltött be a rendszer, csak forgott alul a kis karika. utána bemásoltam a S/L/E -be mindkettőt, úgy betöltött a rendszer, de még mindig nem ismerte fel a billentyűzetet...
-
rooney8
aktív tag
na fent van a lion, már csak az a bibi, hogy azt írja ki, hogy csatlakoztassak billentyűzetet. amíg nem csatlakoztatok, addig nem enged tovább. már bemásoltam a system/library/extensions mappába a voodoops2 kext-et, de így se jó. ötlet?
-
mobbo
senior tag
azért ezzel az osx lion-nel az apple megint jó magasra tette a lécet a többi oprendszernek...
nagyon tetszik, funkció-gazdag, mégis egyszerű, gyors, szép -
odessa32
tag
Megcsináltam a programmal de nem jo.
?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>SMbiosdate</key>
<string>01/02/08</string>
<key>SMbiosversion</key>
<string>MP31.88Z.006C.B02.0801021250</string>
<key>SMboardproduct</key>
<string>Mac-F42C88C8</string>
<key>SMfamily</key>
<string>MacPro</string>
<key>SMmanufacter</key>
<string>Apple Inc.</string>
<key>SMproductname</key>
<string>MacPro3,1</string>
<key>SMserial</key>
<string>G88014V4XYK</string>
</dict>
</plist>
És
Model Name: Mac
Model Identifier: OSX86Hack,1,1
Processor Name: Intel Core i5
Processor Speed: 2.81 GHz
Number Of Processors: 1
Total Number Of Cores: 4
L2 Cache: 256 KB
L3 Cache: 2 MB
Memory: 2 GB
Processor Interconnect Speed: 4.8 GT/s
Boot ROM Version: EE16.003C.B15
SMC Version (system): 1.30f3
Serial Number (system): E133705105S
Hardware UUID: 654EBCB5-CDE6-58D6-8DFD-23BC6FD5A554 -
-
mickemoto
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy ilyen notira felmenne a snow leopard?
CPU AMD C-50 Ontario
VGA: Ati HD 6250
Brazos platform. -
Máté94
addikt
Valaki, akinek megy Teamviewer elküldené az smbios.plist-jét?
Mert nekem nem hajlandó menni. -
odessa32
tag
Ez a chimera bootloader mindeképp kell az Lion telepitéséhez??? Nem elég az iboot?
-
Clemi
veterán
Akkor menj Macre, szedd le ezt, rakd be őket a S/L/E mappába, írj felül mindent, Kext Utility, és restart.
Szia!
Igaz, hogy mostanában nagyon kevés időm lesz a LION-al foglalkozni, de tedd már fel mégegyszer légyszi azokat a kext fájlokat amiket itt linkeltél, hogy a cache ürítést kipróbáljam, mert nem találom hová mentettem őket.
-
Máté94
addikt
ko, itt a DSDT fájlom. Remélem tudsz vele valamit kezdeni.
-
-
Kommy
veterán
válasz
rooney8 #8809 üzenetére
Csinálj 3 partíciót ilyen felállásban:
1. Lion
2. snow leo
3. installerTelepítsd a snow leot a snow leo partícióra, elég 10.6.6 ig is frissíteni
azután csináld meg a lion telepítést és utána törölheted a majd a snow leo partícióját és a szűz lion-od lesz.
snow leo és lion telepítés utáni első indítás után is kell a multibeast -
Prof01
veterán
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy ilyen notira felmenne a snow leopard?
CPU 2.26GHz C2D P8400
VGA: Ati HD3470A proci jó gondolom, de nem tudom, hogy vannak-e kext.ek ehhez a vga-hoz?
-
rooney8
aktív tag
jó de én úgy voltam vele, hogy egy tiszta rendszert akarok, nem pedig ezt a buhera snow leo-t továbbvinni (és mivel írta, hogy lehet más partícióra is telepíteni, nem csak a snow leo-ra én úgy értelmeztem, hogy akkor törölni is lehet
)
tehát akkor:
10.6 felrak -> update 10.6.8 -> lion felrak -> és utána kezdek mókolni multibeast-el és mindenféle kext-ekkel? -
rooney8
aktív tag
na felraktam én is a lion-t, de nem boot-ol be. pár másodpercre megjelenik az alma de mindig újraindul utána. lehet az volt a baj, hogy lion telepítőből töröltem a snow leo-t és a helyére az üres partícióra telepítettem?
most már az install partíció sem indul, az is az alma logó után újraindul
-
vidobali
aktív tag
sziasztok
kérdésem volna, hogy a snow leo és a lion is alapból ismeri a nvidia 9500Gt vga-t igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest