Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
-
Xero
nagyúr
válasz Prof01 #18427 üzenetére
Gigabyte - Z68MA-D2H-B3
Intel i3 2105
Corsair Vengeance LP 8GBEzek vannak nálam. Ezen kívül van még OCZ Agility 3 is és WD Green 2TB is.
A HD5870-ről nem tudok nyilatkozni. (Pontosan adataimnál.)A lényeg, hogy közel vanilla rendszer építhető erre. A működéshez csak alc889, realtek ethernet és usb3 kext kell, valamint a Trim-et kell bekapcsolni. Minden más out of the box megy HD3000-el.
Az USB3-al elviekben vannak még kisebb-nagyobb gondok egyeseknél, de eszköz hiányában én ezt nem teszteltem. USB2-es eszközök kiválóan mennnek rajta.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
-
NTX
tag
válasz Prof01 #18529 üzenetére
Ezzel meg tudtam csinálni a 10.8.0-t, de ez is lefagy. Ha. 10.7.3 unibeastot próbálom meg azzal f12-t nyomva csak a jelenlegi partíció jön fel, viszont az usb boot lehetőség nem.
Mi lehet a gond, mivel próbálkozzak? Alaplap ga h61n usb 3 proci i3 2105. A web alapján ezen futnia kellene a Lionnak és a MLionnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest