- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Gondolom felraktál egy VodooHDA.kext-et mert azzal recsegés lesz a vége
Felraktam neked a Lion-os AppleHDA.kext-et, szedd le, másold be a S/L/E-be (amúgy ezt Terminalból találtam a legegyszerűbbnek megnyitni:
open /System/Library/Extensions/ ).Utánna Terminalba amit mondtál:
sudo perl -pi -e 's|\x62\x02\xec\x10|\x92\x08\xec\x10|g' /System/Library/Extensions/AppleHDA.kext/Contents/MacOS/AppleHDA.
Én is néztem tegnap, egy esélyt lehet neki adni
Szerk.: Utánna igen, futtasd le a Kext Utility-t
-
odessa32
tag
Most akkor 5770 nem jo Lionhoz????
-
odessa32
tag
Napsütéses szép jo reggelt mindenkinek.
-
Clemi
veterán
Szia!
Addig telepítgettem a MulitBeast-al, amíg megjelent egy hangeszköz a LION alatt, csak éppen a hang helyett, halk recsegést hallok.
Találtam viszont egy bejegyzést [link] ami szerint egy binary path segítségével életre kel az ALC892. Ezzel csak az a bajom, hogy nekem nincs egyáltalán ApplaHDA.kext a jelzett könyvtárban, így a path sem működik.
Szerinted hogy varázsoljak oda egy AppleHDA.kext-et? -
ko9
addikt
Amúgy a HD6670 az UVD3 miatt is jó lehet még... Bár nem tudom mennyire van támogatva, de lehet, hogy lesz.
-
ko9
addikt
-
ko9
addikt
Ez is jó... Raknám fel az XCode 4-et, és kiírja, hogy csak Mac OS X 10.6.6-ra vagy annál újabbra tud telepíteni frissítsek rá.
Szerk.: Most nézem csak a 4.1 megy...
-
Máté94
addikt
Ennek lehet hinni?
Most nagyon megörültem neki! -
ko9
addikt
Safari Cache-ét nem lehet valahova áttenni?
Amúgy az a fura, hogy nézegetek oldalakat mostanában (macrumors, osxdaily, stb.), minden screenshoton azt látom, hogy Chromeot használnak -
ko9
addikt
Üdv!
Én alapból nem 10.5.2essel kezdtem volna. Ismerős szöveg?
A tied ha jól látom már Sandy Bridge-es, azt meg csak 10.6.8 és afelett támogatja a Mac. Amit leszedtél, az arra jó, hogy felrakd egy VmWare-re, és a fentebb ismertetett módszerekkel csinálj egy Lion telepítő-pendriveot.
Vagy várj 1-2 napot, és addig elkészülök a Windows al kiírható Lion telepítőképpel...Már azon is gondolkozni kéne hol osszam meg
-
GIJoe
addikt
Tisztelt szakértők, szeretnék ismerkedésképpen OSXet telepíteni a notimra...
Tippeket kérnék, mivel, hol a legcélszerűbb elkezdeni....
Gépem Sony VIAO EB3Z1E notebook...
Intel Core i5 460M 2.53GHz,BD, 15.5" Full HD, ATI HD 5650, az 500ast HDD cseréltem benne 64es SSDre, de szétszedve nem láttam márkajelzést az alaplapon rajta (gigabyte,asus...stb) Wifi:AtherosAR9285
A Kalyway 10.5.2 DVD.próbálkoztam eddig, felmenni felment, de fekete boot képernyőnél megáll a drága...
GIJoe
-
Máté94
addikt
Tudja fene mi az a VJ.
Egyébként ez itt megy elvileg, másnál meg nem, tehát ki tudja. -
ko9
addikt
válasz
Attila_26 #8449 üzenetére
Kezdetnek ezt megpróbálnám. Utánna megnézzük mi nem megy, és alkalmazkodunk hozzá. Előre szólok laptopra nem mindig könnyű szülés
-
ko9
addikt
GMről csak lesz SU... Remélem
Ja a konfigja:
Mobile DualCore Intel Core i5-520M (Arrandale-3M)
DDR3-1066 ram 2gb
Conexant 20585 SmartAudio HD
Intel(R) Centrino(R) Advanced-N 6200 AGN
802.11 Wireless Ethernet
déli híd:Intel Ibex Peak-M QM57
Északi híd: Intel Ironlake-M IMCCsakhogy ittis meglegyen, és ne csak én keressem
-
Attila_26
aktív tag
Sziasztok!
Letöltöttem egy Mac OS X Lion 10.7 Goldmaster.zip nevű fájlt
illetve egy Mac OS X Lion DP 4 11A480E.dmg fájltna most melyikkel tudnék MACet varázsolni a Lenovo T410es lapimra?
köszönömpl. a dmg kiterjesztéssel mi a lópikulát csináljak? itt elvéreztem,utána olvasgattam de kevés vagyok hozzá
segítségeteket előre is köszönöm
-
odessa32
tag
Megjött a joidö. Van már 14 fok is.
-
-
ko9
addikt
Siker!!! Megy a hang DSDT és AppleHDA módosítással Lionon
-
ko9
addikt
Valaki eltudna küldeni nekem LION alól egy EREDETI AppleHDA.kext-et? Mentés nélkül kitöröltem az eredetitKiszedtem telepítőből...
-
ko9
addikt
Na elvileg most megcsináltam DSDTben Lion alatt a hangot, szurkoljatok, hogy jó legyen
-
odessa32
tag
Szép jo reggelt mindenkinek.
-
vidobali
aktív tag
Sziasztok
Egy gyors kérdés. Ti melyik alaplapot választanátok, retail osx snow leopard-hoz, C2D e6300 proci, 2x2GB 1066 Mushkin ddr2, nvidia gf210 kártyához. p5b-volt eddig, de sajna megadta magát az alaplap.
Asus P5KC
Asus P5QL-CM
Asus P5B-MX/WiFi-AP -
rooney8
aktív tag
így is ki lehet írni a lion-t? ja de am mikor fog megjelenni a végleges (mert azt megvárnám)?
-
Máté94
addikt
-
rooney8
aktív tag
lion is egy lehetséges alternatíva. sőt
de terméktámogatottság terén hogy áll?jobb/rosszabb mint snow leo?
-
rooney8
aktív tag
nem azt raktam (én hülye), aztán felraktam a Lnx2Ma cuccosát újraindítottam, de akkor jutott eszembe, hogy előtte törölnöm kellett volna a másik kext-jét. oké töröltem a /system/library/extension mappából mind2 kext-et, kext utility-t lefuttattam, újraindítottam, majd multibeast-ből újra telepítettem a Lnx2Ma drivert. most ott tartok, hogy a beállításokba nem nyitja meg a network-öt
sztem mára hanyagolom, aztán hnap újrahúzom az egészet. amúgy érdemes felrakni a 10.6.8-at? mert előtte sokkal jobb volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Viccrovat
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest