- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
Nem rosszindulatú a kérdésem, nem akarok senkit megbántani, de felraktam virtuálisban a ML-t és számomra elég érdekes volt..
Feltettem, használtam kicsit és nekem az volt az érzésem, hogy semmivel sem különb egy linuxnál Hacintoshként. Szóval igen, iMac, MAcbook, stb. termékek esetében nagyon jó, de semmi különlegeset nem látok PC-n.
A kérdésem csak az lenne és tényleg nem rosszindulatból jöttem, hogy szerintetek miben jobb egy Hackintosh, mint egy mai "modern" linux PC?? Kinézetet leszámítva, mert azt mindenki maga dönti el, hogy neki mi a szép. A programok többsége, ami megvan Os X-re, az van linuxra is. Legalábbis, amiket én használok az minden. Sajnos mire felszenvedek egy Mac Os-t a Lenovo laposomra (lehet,kisebb hibákkal, de lehet) addigra lehet elmegy a kedvem az egésztől, szóval mielőtt nekiállnék tudtok segíteni abban, hogy miben érné meg ezt használni egy Linux helyett? Stabilabb, gyorsabb,jobb, vagy ez is csak ízlés kérdése?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android játékok topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Battlefield 6
- Eredeti játékok OFF topik
- OTP Bank topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest