Hirdetés
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én abból a gondolatból indultam ki,hogy Charlie mindenképp meg fog halni.
Ha Des nem lett volna akkor az ő utolsó hete sem lett volna. Sztem tisztában van/volt azzal,hogy: a, mindenképp meghal. b, egy teher lenne Des nyakán, aki nem engedné (egy jó darabig) hogy meghaljon c, ha kitúdódna egy újjabb gubanc lenne a többi túlélőnek.
így amit tudott azt lezárt. írt egy szép ''búcsú''levelet Clairenek és a maga múdján elbúcsúzott Hugotól. S ezért írtam azt amit kiemeltél.
Értem hogy miért írtad hogy életszerű. De bár nem ugyan az a két téma (bár a végkimenet ugyan az),de az eutanáziához hasonlítanám a dolgot. Mind a két esetben a szenvedés és a másoknak okozott kellemetlenség/szenvedés lerövidítése,megszüntetése a cél.
Bár nem értek egyet a kegyes halállal és magamban elhatároztam hogy HA... akkor én a végsökig küzdök,de hál' Istennek nem kerültem olyan szituációba,így csak az érem egyik oldalát látom és alkothatok véleményt.
Remélem valamilyen szinten érthető és értelmes volt amiket leírtam.
Ha nem akkor várom a kirtikát és újab sor kiragadásokat
-
Arnold2
őstag
Véleményem szerint ez nem teljesen igaz.
Desmond azt látta,hogy ahogy Charlie kikapcsolja a cuccot és megfullad.Ennyi.
Szerintem is kijöhetett volna,de nem utalt arra semmi, hogy ha kijön nem hal meg legközelebb máshogy. így inkább beletörődött a sorsába és végül is ezt a halálnemet választotta.
Szerintem a helikopter akkor is eljött volna ha Charls kijött volna a kis teremből. -
Arnold2
őstag
Nam olyan új a V3-as,nekem is feltünt. Bár utána meg ha jól láttam KRZR-je volt (jól mehet neki ha így váltogatja a mobilokat).
Nekem viszont még a legvégén sem esett le addig amíg:
SPOILER
azt nem mondta hogy vissza akar menni.Egész addig filoztam hogy honnan a rákból ismerhette Kate-t és a szigeten meg akkor miért nem ismerték fel egymást.Aztán jött a nagy felismerés. -
Arnold2
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Hooooool?? Vagy én maradtam le róla?
Más: Nekem kifejezetten tetszett a lezáró rész. Pont úgy hagyták abba hogy már ne akarjam tovább nézni ezt a sorozatot. Esetleg majd a jövőben mikor leadták a teljes 4. évadot akkor talán letöltöm vagy elolvasgatom a spoilerjeiteket,de hál' Istennek az ''Arnold'' befejezést alkalmazták. -
Arnold2
őstag
Hogy máshogy lehetne vége egy évadzáró lost résznek?!?!?

SPOILER
Én is Bernárdra tippelek,de túl nyilvánvaló lenne. Lehet hogy pont ő marad életben (ha igen akkor lsd: Jihad-os írásom). Pl. az is tök váratlan volt mikor Májkül elkezdett rambot játszani a bunkerben...
Csárli meg nálam határeset. Igaz hogy Desmond látomásai nem szentírások,de hát ki tudja.
Lockot meg sajna tutira látjuk még,ez nem is kérdéses,csak reménykedtem

-
Arnold2
őstag
Olvastam valahol hogy megint búcsúzhatunk egy főbb karaktertől,végleg. Komolyan mondom,ha ki merik nyírni Sayidot én Jihadot indítok a nevében. Tőlem mehet Kate,Csárli,Jacket sem nagyon komálom,Lock koma is ellőtte már az összes patronját, de Sayidból nem engedek.
Még 3 nap és kiderül...
Ha van kedvetek,akár indíthatunk egy házon belüli kis 'szavazást',hogy: Szerinted kit fognak kiírni (és miért)?
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
Látátok ezt a kis special részt: Lost: The Answers vagy mi.
Most néztem meg. Gyakorlatilag nem mondott semmit. A cím inkább így kéne kinézzen: Lost: A Válaszok (amiket már réges rég tudtunk).
SPOILER
Egyetlen egy értékesebb új infó volt benne véleményem szerint az az hogy még egy jó darabig a szigeten lesznek.Tehát még egy évadig biztos nézzük ezt az ''érdekfeszítően'' megalapozott és minden kérdésre választadó valamint egyáltalán nem szart kavaró sorozatot. -
Arnold2
őstag
Én már nem lepődnék meg ilyeneken,hogy nem kapok valamire választ. Lehet hogy csak túlmisztifikálták Waltot.
SPOILER
Más:
Volt egy vita hogy milyen gázzal végeztek a Dharmásokkal: [link]. Hogy honnan tudom? Találtam egy egész kis fasza Lost-tal foglalkozó oldalt. Inkább az east eggekre meg a kisebb bakikra meg az érdekesebb, a tv-ben látott (feliratok,arcok,térképek...), dolgokra megy rá.
Ez a link is még SPOILER veszély szóval csak az nézze aki nem akar friss infót látni: [link]
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
Nagyon OFF:
Én nem mondanám,hogy érdek ember. Konkrétan a manipulatív tulajdonságra gondoltam. S szerintem a mai világban néha jól jön ha a dolgok úgy történnek ahogy te azt akarod, s ráadásul pl. a szenvedő fél még úgy gondolja,hogy jól is cselekedett.
S ahogy látom,ma már nem mindig tudsz úgy érvényesülni,hogy türelmes,ledves,rendes,jófiú vagy.
Na de mindegy,ne menjünk bele.Az emberek és tulajdonságaik kölünböznek, s ez jól is van így. -
Arnold2
őstag
válasz
Algieba
üzenetére
SPOILER(bár szerintem ezt már tök fölösleges kiírni)
Azért már nehogy mártírt csináljunk Benből...Ahogy jellemezted Bent az esetleg a fiatal kori változatára igaz,szerintem. Véleményem szerint a magánéletét nézve talán megkeseredett (bár tán ez egy kicsit erős szó ide).
Egyértelmű hogy a faterja miatt (is) lett ilyen. S szerintem azért ölte meg mert már tele volt vele az a bizonyos.
Ben nagyon magas szinten űzi a manipuliciót (lsd: tengeralattjáró felrobbantása), olyan szinten amelyre én csak áhítozni tudok
.
Nekem ő a kedvenc antihősöm ebben a sorozatban.Ill a színész is nagyon bejön,mert (bár tudom,hogy csak egy szerepet játszik), de úgy megverném ha szembe jönne.
-
Arnold2
őstag
válasz
eastsider
üzenetére
Spoiler
Nem azért lőtte le meg megsértette hanem mert hallotta őt.
Amúgy ti is látáttok Jacobot, nem?
nRu3: mindig is lehetett tudni hogy Richard fontosabb figura (legalább is én tudtam).
Meg hogy nem öregszik: a sebek hamarabb gyúgyulnak, halott emberek jelennek meg a szigeten, van egy nagy fekete füstlény és az a legnagyobb gond hogy nem öregednek az emberek?
Én már meg sem lepődtem 
-
Arnold2
őstag
Hű de meg fognak páran haragudni rám,de én azt mondom hogy remélem már nem sokat.
Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele,de ha én egy olyan filmet nézek hogy csak adják a misztikát és egy rakat kérdést akkor egy idő után elunom és belepörgetek s úgy nézem végig (vagy egyből a végére pörgetem).
Nálam ez volt a határ ahol már megszünt érdekesnek lenni a sorozat s átcsapot puszta ''ha már ennyit megnéztem...'' dologgá.
Lehet hogy az lesz mint pl a Szökéssel csináltam.Megvárom míg lemegy teljsesen és utána egyben megnézem.Ha érzem hogy nyújtják a rétest pörgetek.
De azért remélem hogy még vannak akik majd meg hallnak a sorozatért és írnak jó sok spoilert amit el tudok majd olvasni (s ez most nem írónia vagy hasonló volt). -
Arnold2
őstag
Spoiler!!!
Lehet
.
Habár szerintem egy egyszerű ladikkal mentek át,de be kell vallanom az átjáros ötleted jobban tetszik.
Reagálva az első részre: azért írtam oda hogy nagy mákkal.Kitudja hajókáznak hajókáznak és egyszer hirtelen egy Amerika (jó, magam is tudom,hogy hülyeség).
Viszont én fenntartom azt a véleményem, hogy az othersek nem akarnak elmenni onnan bár megtehenék. Ahogy Ben is mondta, ő ott született.Bár a TV-ből egy rakat dolgot megtudhat,mert ugye fogják az adásokat, de neki ez az otthona. S szerintem az elrablottakat nem számítva, az összes többinek is az (vagy legalábbis nagyjuknak).
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
Igen neki szántam,sorry.
Spoiler!!!!
Nem biztos hogy el akarnának menni. Akkor még a Michaeles incidens előtt is megtehették volna. Sztem egyszerűen csak elegük van belőle.
S Ben azárt volt olyan ingerült mert: ''A'': felfedezhették volna a hajóval a másik szigetet (ill ezt nem veszem külön pontnak:hatalmas mákkal elmehettek volna az egész helyről) ''B'':gyűjti a hajókat és már csak egy ilyen hiányzik a gyűjteményből
. -
Arnold2
őstag
Dettó erre gondoltam én is.
SPOILER!!!
''A'' változat: több sziget van (gyk:szigetcsoport) és Ben megmutatott neki egy másik szigetet.
''B'' változat: sztem nem hiába vitték őket egy mólóhoz,s mikor Sayidék csapdát állítottak akkor nem a partról jöttek az Othersek hanem a víz felől. De ha tényleg egy másik szigeten vannak akkor el kellett hogy kábítsák a kis 3as csoportot,mert egy ember egészen biztosan megérzi,hogy épp hajón vane vagy sem.
Dylen: szeritem több hajójuk van. Ha egy egész zártláncú TV hálózatuk van meg stb.,akkor nehogymár csak egy nyamvadt kis hajújuk legyen.
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
válasz
nyávogi
üzenetére
Dettó ugyan ezt akartam mondani.
Agyvizsgálatot végez majd megformálja a dolgot.
És ha racionálisann gondolkodunk akkor ez egy teljesen logikus dolog,mert ha feltételezzük,hogy a füst egy védelmi rendszer (és elég fejlett ráadásul) akkor előszőr kiismeri a fenyegetést majd a legféltetteb titkát/érzelmét stb. használja ki ellene. -
Arnold2
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Kicsit pontosítok: ha lesz nézettség akkor minimum 5 évados lesz a Lost.
-
Arnold2
őstag
Nahát a készítők elmehetnek a jó csudába. Enyhe tulzással ez a rész überli az eddigi összeset...
Ők aztán tudják hogy kell visszacsalogatni a kiábránult nézőket. Mondjuk most sem tudtunk meg valami hű de sokat,de azért megtudtunk pár érdekes dolgot!
Aki teheti az mihamarabb nézze meg! Szerintem megéri és kellemesen fogtok csalódni, úgy mint én.
Illetve egy nagy köszönet hjano2-nak, hogy ilyen gyorsan meg tudtuk nézni!
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
válasz
TriackFeri
üzenetére
Ha esetleg érdekelnek előrejelzések akkor ajánlom a lost.hu -n a 3. évadról szóló dolgokat. Van benne egy két érdekes dolog, s ráadásul pár infót maguktól a készítőktől van.
-
Arnold2
őstag
válasz
TriackFeri
üzenetére
Nem, nem. A füst az valódi!
A 3. évadban állítólag ki fog derülni hogy mi a fene is az. -
Arnold2
őstag
Találtam egy érdekes teóriát A SZIGETTEL kapcsolatban. Van benne ráció, ajánlom nektek!
A Mikulás Elmélet:
A teória valamikor a 2. évad elején készülhetett. Jó nevetést!
Átvertek minket ... A Mikulás többé nem az északi sarkon él. Elköltözött ... A SZIGETRE..... és a Manóit úgy hívják ''THE OTHERS''. Neki dolgoznak és nem szeretik a rossz/csúnya embereket. A lista amit Ana-Lucia talált a ''Jó Emberek'' listája akik megérdemlik a Mikulás karácsonyi ajándékait.
Az ok amiért a Mikulás nem segít a rossz embereknek és nem viszi el őket a szánján a szigetről mert nem akarja hogy ismerjék a titkos szigetét. Ha a rossz emberek vagy mások tudnák, biztos el akarnák venni tőlük és bevásárlóközpontokat meg kaszinókat és más csunya dolgokat építenének oda. A Mikulás nem tudná elvégezni a feladatát ha bárki is ismerné a búvóhelyét. It'll draw too much attention.
A Manók természetesen varázserejűek. Ez az oka amiért Ők/''The Others'' nem hagynak lábnyomokat. A ''Biztonsági Rendszer'' pontosan az, egy mágikus rendszer, hogy távoltartsa az illetékteleneket a különböző játékgyáraktól.
A DHARMA egy játékgyártó cég, amit a Manók futtatnak. Itt fejlesztik a jövő játékait. A Cápa egy új robot prototipusa fejlett mesterséges intelligenciával.
A Jegesmedve nem játékmaci. Ő volt a csapat háziállata amíg az északi sarkon éltek és amikor eljöttek átköltözött velük a Szigetre.
A Manók/''The others'' nem akarják bántani a ''rossz'' embereket. Ők csak a jókat akarják elvinni hogy segítsenek a Mikulásnak az ő karácsonyi feladatában. A ''Jók'' nem térhetnek vissza mert a Mikulás rejtekhelye nem derülhet ki. Walt most már Az öreggel és a Manókkal van...
A szakálas ember aki elvitte Waltot tulajdonképpen a Jó Öreg Mikulás maga.
Forrás: www.lost.hu -
Arnold2
őstag
Nem tudom olvasgatjátok-e a lost.hu-t.
Ott jelent meg egy érdekes cikksorozat a 3. évadról. Van benne egy két érdekes infó.
Ajánlom azoknak akik nem tudnak mit kezdeni magukkal óktóberig (mert hogy oktoberben kezdik el vetíteni a Lost 3. évadját)
[link]
Természetesen ide raknám a SPOILER szót,habár a spekulkációkat és kiszivárogatatott infókat nem nevezném annak! -
Arnold2
őstag
válasz
TriackFeri
üzenetére
Szeptember közepe-vége.
-
Arnold2
őstag
-
Arnold2
őstag
Azt RTL Klubon csak az első évadot adták le.
A másodikat mivel most lett vége najd szeptemberben fogják elkezdni (ha jól tudom).
Azért van ez az 1 év csúszás mert itthon hetente adnak egyet,USAban pedig rendszertelenül.Ezért egy idő múlva beérnénk a sorozatot és ülhetnénk a babérjainkon.
Amellett még ugye szinkronizálni is kell őket ami szintén nem 2 perc. -
Arnold2
őstag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Hát elvileg Rousseau azt mondta,hogy látta hogy valami baj van a társaival és mivel egy idő után már nagyon nagy gáz volt velük ezért megölte őket.
Ennél többet én sem tudok,de sztem igazat mondhatott.
A te elméletednek is van valóság alapja amennyiben a ''többiek'' valamilyen tudatmódosító szert vagy ilyesmit adtak be neki. Bár erre csak egy példa volt (mondjuk) mikor Clairt benarkózták hogy müködjön együtt a baba megszülésében. De ebben az esetben nem az volt a cél hogy megfigyeljék hogy viselkedik hanem az hogy ne álljon ellen. -
Arnold2
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Gondolom megtanulta kikerülni őket.
Meg sztem nem érdekli őket,hogy van egy félig hibbant csaj. Sztem valami olyasmi lehet mint amit Jack-kel kötöttek,hogy ameddig békén hagysz addig mi is.
Te ez az én véleményem -
Arnold2
őstag
-
Arnold2
őstag
válasz
Algieba
üzenetére
Egy Lost nevű sorozatban

Igen volt egy társa a váltó társa (Razinsky). Mert a nagy könyvben úgy van megírva hogy ketten váltják egymást gombnyomás ügyben.
Nekem az egyetlen egy dolog fura de az orbitálisan: ha 108 percenként meg kell nyomni a gombot akkor Desmond és az ösz fószer mikor egyedül voltak, hogy aludtak?? Ha valakit mindig felébresztenek 108 percenklnt az egy idő után nagyon rosszul lesz. -
Arnold2
őstag
Sztem a Fekete füst nanobotok serege /mivel állítólag a készítők rajonganak értük/.
Én is a kisérlet őártiak mellett vagyok.
Szem valami olyasmi lehet hogy egy utopisztikus társasalmat probálnak létrehozni, ahol mindenki jó (nem abnormálisan)(Erre is utalhat az a kinai szimbólum a dharmajelben az a 8 cucc).
Meg ha megnézitek az első oktatófilmet amit még megnéztek Lockék akkor láthatjátok mivel foglalkozik a Dharma.Ha jól emlékszem akkor valamennyi jelen van a szigeten is,beleértve azt amire föntebb céloztam.
Uff! Szóltam! -
Arnold2
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
- Hogy lesz terhes a koreai csaj, ha egyszer már kiderült, hogy nem lehet gyereke? -lehet gyereke minden ok, a tsaj apja keze van a dologban ,szimple hazugság
Ráadásul nem is Sun miatt nem lehet gyerekük hanem Jin miatt,mert nem elég fürgékenyek a kis úszói ill nem kompatibilisek. -
Arnold2
őstag
Hááát srácok.
Megnéztem. Nem tudom ti hogy vagytok vele,de semmivel nem vagyunk beljebb.
SPOILER!SPOILER!SPOILER!
Csak kb annyit,hogy nem volt kamu a gomb,miért zuhant le a gép és hogy Henry volt a főnök.
Lehet hogy telhetetlen vagyok de ezek szerint a gép véletlen zuhant le és tök véletlen hogy pont ezek az emberek élték túl.
Háát nem tudom.léehet hogy én sem nézem tovább max elmeséltetem veletek vagy a másik Lostot néző barátommal... -
Arnold2
őstag
-
Arnold2
őstag
1,Szerintem ő is ''Hozzájuk'' tartozik így visszament hozzájuk.
2,Hát itt Budapesten a Fővárosi állatkertben.A szigeten valószínű valamilyen karánban,de nem látom e szál fontosságát.
3,Valószínű ott ahol a jegesmacik.S mivel kiderült,hogy nem csak egy bunker van a szigeten és mikor Lock lábára ráesett az ajtó és azon látszott,hogy van egy központi nagy épület én valószínűsíthetem,hogy ott.
4,Azokon a szallagokon adat van.Nem tudom láttál e már ilyet élőben,de ezek nem csak egy irányban játszatók le.Kb úgy működnek mint a winyó.Ha kell valamilyen adat a szallagról akkor odapörgeti. Tehát oda vissza pörög ahonnan épp kell az adat. De valószínüleg forgatási hiba illetve kákán is csomót keresés.
5,Jack apja ott van ahol Dave ill az összes ilyen valószínütlenül létező szereplő.
6/a,Szerintem (hangsúlyozom szerintem) ez egy megfigyleő rendszer vagy mi ill nyilvántartó rendszer is.De az is lehet hogy ezzel végeztetik a piszkos munkát.Más fórumokon álltalában azt mondják rá,hogy nanorobotok nagy halmaza,mivel az egyik író nagyon rá van bukva ezekre.
6/b,Hogy hol lehet venni? Hát a Dharma-nál!
7,Olvasd el a #1875 HSZ-em első felét.Minden okkal van úgy ahogy van.
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
Tehát röviden összefoglalva,ha jól értettem akkor online is sugározzák majd a nagyobb nevű sorozatokat telerakva reklámmal.
Ezt egy nagyon jó dolognak tartom,csak itt most az angoltudok elönyben vannak.
Jómagam németes vagyok,de tanulgatok egy kis angolt is. Ha feilrat nélkül nézném meg a sorozatokat akkor nagyából a felét érteném meg vagy valamivel többet ha nem nagyon használnak bonyolult kifejezéseket vagy szójátékokat.
De mindenképp van benne fantázia!
-
Arnold2
őstag
Ajálom nektek,hogy nézzétek me megint a 2. évad 3. részét, azon belül a Dharma oktató filmet. Ott szó esik arról hogy mivel is foglalkozik a Dharma. Ennyi látott érsz után egy kicsit más fényben látod majd a dolgokat. Nekem legalábbis van egy teoriám amit egész jól lehetne ide alkalmazni,hogy mi is történhet.
SPOILER!
LOTR: -Igen a cápán volt Dharma jel.
-Alex-szel kapcsolatban. A két személy nem valószínű hogy ugyan az (szvsz), ugyanis a hunting party-ban csupán egy kéz látszódott és az is férfi kéz (5ször kockáztam ki azt a 2 pásodpercet és erre jutottam).Míg ugye a francia csajnak lánya van.
Tehát a név egybeesés valószínűleg véletlen. -
Arnold2
őstag
Egy kis szösszenet.
A neten találtam egy kissebb interjút a készítőkkel. Röviden (kérdés-válasz): Mindenre van válasz: igen. És tudják is mindenre a választ: igen. El is fogják mondani: persze. És mindent egyszerre:dehogy,különben nem lenne sorozat.
Tehát csak győzzük idegekkel kivárni.
SPOILER!!!!
Mikor Hanry mondta,hogy nem történt semmi csak valami,szerinte mágnes, megmozdult és nem hazudik akkor véleményem szerint az lehet,hogy nem azonnal jön el a világvége,hanem,mit tom én van 5 dobásuk és utána.Tehát ha 5* nem nyomják meg a gombot akkor cső (már persze feltételezve,hogy van világvége és persze ha az egész nem egy hatalmas orbitális kisérlet arra hogy az emberek meddig képesek megtenni olyan dolgokat).
Ja meg még az interjúból: szándékosan így és ennyi túlélővel zuhant le a gép.Szóval mikor Hanry mondta,hogy még Isten sem tudja mi folyik itt akkor sztem nem túlozhatott.Egy gépet leszedni manapság nem nehéz,de hogy pont ezek az emberek maradjanak meg,háááát.
Én valami orbitális dolgot sejtek a háttérben.És látszott Hanryn hogy fél elmondani bármit is és inkább a golyó általi halált választja,mint a fő-főnök általi halált.
Kiváncsian várom majd a fejleményeket,csak nehogy még 6 évadig nyújtsák el a dolgot. -
Arnold2
őstag
18-hoz felirat: [link]
Ne tévesszen meg senkit a .zip neve!
Van egy oldal ahol általában már 2napra a megjelenésre van magyar felirat.
Priv rám,ha kell a cím (de aki ügyes az kiolvassa a linkből is). -
Arnold2
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
[link] => Részek
-
Arnold2
őstag
Sianis: amit eddig amerikában leadtak ill bedigitalizáltak és feltettek a netre.
SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!
Amíket most leírok végül is spoilerek,de nagy részt az én személyes véleményem.
Maradok annál,hogy aki nem akarja tudni,hogy mi fog történni az NE OLVASSA TOVÁBB.
Nos hogy kik ők még mindig nem lehet tudni,egyedül a 2 széria 3 részében tünnek fel.
Van egy sanda gyanúm (de ez csak a az én véleményem),hogy nem feltétlen rosszak és nem biztos hogy ők azok a ''mások'' akikre a francia csaj gondolt.
Az én véleményem a sziget össz lakóiról: 1;az a 40 ember akit eddig láttunk 2;a félreértelmezett ''mások'' talán egy másik túlélő csapat 3; valódi mások 4; a gombnyomó srác.
Én úgy vélem,hogy az első és második csoportot a francia csaj egymás ellen uszítja,de ez csak az én véleményem. -
Arnold2
őstag
[SPOILER] + VÉLEMÉNY!!
Hát megnéztem az összes eddig leadott részt. Nem is tudom,kezd hülyeségnek tünni.
Tegyük fel hogy a számok el vannak átkozva,misztikusak (az alapja a dolognak a megfoghatalan a misztikum),de ugyan ezek a számokat be kell táplálni egy számítógépbe,hogy megakadályozza,hogy ,teszem azt, felboruljon a föld mágneses tere (itt az alap a fizika a konkrét tudomány) akkor valahogy nem fér össze a kettő. Misztikum vs. konkrét tudomány. Remélem majd valami nagy kunkorral helyreteszik a dolgokat mert ha nem akkor csúnyán fogok nézni
.
Meg a másik,hogy már akkoriban is volt olyan hogy automatizálás,mikor azokat a számítógépeket gyártották.Nem értem,hogy minek kell ezeket a számokat manuálisan beadni. (Hacsak tényleg nem egy ilyen megfigyelő kisérlet.)
Remélem valami jót találnak ki mert nagyon kezd süllyedni a tetszési indexem.
[/SPOILER] -
Arnold2
őstag
Figyelem! CSak az olvassa tovább aki tényleg nagyon kiváncsi!!!!!
=================================================
Hát össz vissz csak két részben szerepelt.
Hogy hogy került oda azt még nem tudom.Nem tartok még ott.
Tök normális fószernak nézett ki,míg be nem dobda az ''arcot''
<- valami ilyesmi csak még elvetemültebb,nem földönkívüli gonosz arc,henem egy nagyon gonosz arc amit egy ember vághat.Hogy mit csinált azt nem mondom meg. De asszem 2 hét múlva megláthatjátok az RTL klubbon a fószert. Még pontosan nem tudhatni semmit (legalább is én nem tartok még ott),de vannak a bizonyos ''mások'' <-így hívják őket és azok közé tartozik Ethan is. De majd egy parányival bővebben megtudjátok a francia csajtól a jövő héten. -
Arnold2
őstag
Most kezdtem el nézni itthon a részeket és rohadt izgis. Pont a retek klubbon levetített rész után kezd bedurvulni a dolog.
Fú emberek mennyi kérdésetek lesz,hogy mi fog történi vagy ki/mi ez?
Olyan gonoszak voltak az írók,hogy olyan jeleneteknél hagyták abba,hogy a falat kaparod a következő hétig.
=================================================
Az az Ethan, az a ''másik'' olyan gonosz és elvetemült feje van,hogy csak na. Én már előre sejtettem,hogy vele nem lesz minden ok. Hogy a fenébe tud egy színész ilyen elvetemült fejet vágni? Kimondottan kirázott tőle a hideg mikor nyomta a gonosz fejet! -
Arnold2
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!
A francia csaj aki az adást sugározza tök rég.
És most meg ne kérdezd ki az a francia csaj.
Majd kiderül... -
Arnold2
őstag
Tudtok nekem adni egy epizódlistát a magyar(!!!) címekkel?
Köszi! -
Arnold2
őstag
Igen. Jack kért segítséget,Lock fekvésből felnéz és látja,hogy tudja mozgatni a lábát. Mepróbálunk felállni és lám megy kb úgy mint Bambi harmadjára. Elindul Jack felé segíteni,de egy olyan mosollyal mit egy olyan gyerek aki azt hiszi a beöntésre először hogy egy fagyifajta.
almi: tulajdonképpen az nem a csaja volt haem egy fizetős telefonos ''forgalmi dugó''.
Szóval olyan mint ha a mikulás mondana egy 5éves gyereknek hogy:majd anyád megveszi. -
Arnold2
őstag
Tényleg azt már lehet tudni mi a geny mozgatja a fákat mintha fűszálak lennének?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fedora Linux
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- World of Warships
- Proxmox VE
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Canon fénymásolókhoz hulladékgyűjtő tartályok és tonerek
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.