Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nRu3
addikt
Én azért drukolok hogy Hurley kijuson a szigetröl, nekem ő a legszimpibb persze Kate is jöhet.
-
pweisz
senior tag
Megtudja valaki mondani hogy hányadik rész lessz ma?
-
mr.geeZ
aktív tag
Láttátok az S01 extrákat? Kiderül belőlük pl, hogy Hurley eredetileg Sawyer szerepére olvasott a válogatáson, meg sok esetben a szereplőkre írták a sztorit, és hogy még a szereplőválogatásokon sem körvonalazódott a Piloton kívűl semmi konkrét a sztoriból. Viszont ez a pilot volt az egyik legnagyobb költésvetésű a sorozatok között, majdnem egy teljes repülőgépet szállítottak amerikából darabokban hawaiira, a forgatási helyszínre (a pilot, ami az első rész(ek) címe is, amerikában egy sorozat bemutatóepizódját jelenti, amiről később eldöntik, hogy adásba menjen-e). Bemutatnak még egykét making of-ot, van sok beszélgetés az alkotókkal, és a szereplőkkel. Tehát minden Fannak kötelező.

-
ArGab
őstag
válasz
Harrylles
üzenetére
SPIOLER - SPIOLER - SPIOLER - SPIOLER - SPIOLER - SPIOLER
Mikor Jin ment átadni az ''üzenetet'', a lakásban a kislány tévét nézett. Ott éppen Hurley-t mutatták, amint beszáll egy kocsiba.
Kis apróság, nekem is csak másodszorra tűnt fel, mert a következő résszel nyer értelmet, amiben Hurley a számokkal nyert a lottón 160.000.000$-t, és éppen ezt mutatták. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Frenky89
üzenetére
ez jo
de igazából nem szeretem olvasgatni ezt a topicot, valahogy mindig olyanba futok amit nem akarok tudni - megyek is nézem tovább az elsö évadot - jah és nemtudom már ki mondta, de szerintem is sokkal jobb angolul 
(télleg rtl-en hanyadik volt ma? - tudom ez állando kérdés sry érte
)[Szerkesztve]
-
Frenky89
addikt
Majd mondom már a Daginak hogyha visszajöttek, akkor dobjon már meg egy pár darab olyan elemmel ami a CD-player-ében van/volt.
Jah és most hogy lemerült az elem a CD-player-ében most már nem lesz ilyen ''hűdejó a szigeten+zene''? -
ArGab
őstag
válasz
mr.geeZ
üzenetére
Nekem nincs AXN. Sajnos, mert amúgy jókat adnak. Csak ötletként mondtam.
Direct volt egy időben, és ott tetszett, hogy válthatok hangsávok között. Csak otthon már nincs aki nézze.
De hogy kicsit témához is szóljak, a holnapi részben - aki még nem látta - érdemes figyelni, mi megy a tévében, mikor Jin hazamegy a lakásba. -
Uher
aktív tag
nálam upc-n felirattal adják.
-
ArGab
őstag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Elméletileg felirattal adják (nem láttam csak így reklámozzák). Lehet hogy nem a képen fut a felirat, hanem opcionálisan kell a dekóderen kijelölni.

A jövő egyébként az HBO-nál (biztos lesz más is) az, hogy több nyelven sugároznak. Egyszerre lesz elérhető a magyar és eredeti hang, meg bekapcsolható a feliratozás. Persze amint elkezdenek kiépülni a digitális kábelrendszerek. -
nRu3
addikt
mostanában az axn-n megint mutogatják a sorozatot az elejétöl de csak angol szinkronal

-
Jégkokó
veterán
Senki nem nyert Lost pólot, csak én vltam az egydüli szerencsés szerencsétlen.Mert hát nem értesítettek semmiről se

-
lesaux
veterán
Hat hét szünet van, vazz! Már a falat kaparom...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lord_m
senior tag
2006-ban jelenik meg Mo.-n Dvd-n ha jól tudom...
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/g025.gif)
Persze a hivatalos formára gondolok....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
almi
senior tag
Helló!
Hány részt lehet már letölteni a 2. évadból?
És kiderült már hogy mik azok a számok?És ki mondta be őket? -
joshua7
veterán
Kezd kicsit vontatottá válni a sorozat. Egyre kevesebbszer történik valami érdemes benne. Ez a heti 1 rész elég kevés így.
-
Jégkokó
veterán
Egyébbként senki se nyert Lost os pólót az axn el?Mert én nyertem , de semmi értesítést nem kaptam róla, hogy miként juthatok hozzá a nyereményemhez

-
nRu3
addikt
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
mitt vársz egy narkostol, kiszámithatatlan.
-
[pod]Diablo
őstag
ÁÁÁ,Jungle fiú eszedbe ne jusson felálni
Jó kis rész volt ez amia.Hogy lelőte a hapekot a charle ról eszembe se jutott volna hogy lelőne bárkit is. -
-
bagyulajuve
addikt
A hatos lottón mindig ezeket fogom megjátszani:
4, 8, 15, 16, 23, 42![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy lesz értelmes vége a sorozatnak belátható időn belül, remélem nem 10 szezonnal teveztek
-
Jégkokó
veterán
Tök jó hogy nyertem egy jó kis lost pólót, de van itt egy kis bökkenő.Elfelejtettek szólni, hogy nyertem egy pólót
Igy semmit nme tudok a részletekről -
lesaux
veterán
-
CocooN-z
őstag
Tudja valaki hogy a legujabb (ABC szerinti) részben mi annak a számnak a neve, amikor Ana L. lenn van abbban a Bárban??? 33:50 kor kezdödik az event.
remélem nem spoiler, thx elöre -
ArGab
őstag
válasz
CocooN-z
üzenetére
Daniel Dae Kim, alias Jin pedig a 24-ben szerepelt a második és harmadik évadban.
Terry O'Quinn-t (Locke) pedig a Milleniumban láthattad sokszor.
Én pl. sokáig gondolkodtam, honnan is ismerős annyira Charlie, de egyszerűen nem jöttem rá, hogy hol láthattam. És erre még rá is játszottak azzal a dologgal, hogy mindenkinek ismerős volt a szigeten is, mint a DriveShaft tagja. -
CocooN-z
őstag
csak egy érdekesség, lehet másnak nem de nekem az volt a mai délutáni filmezésemnélnél :
Lost: Miachel = Matrix 2,3: Link
De Michelle Rodrigezt (ana - lucia-t) ismerjuk a Resident evilből, Charlie -t a Gyuruk urábol, és még folytathatnám mert itt szinte mindenki ismerős pofa. -
lesaux
veterán
SPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILER
Most láttam a második széria 7. részét. Ana Luciáék szenvednek a rádióval, befognak egy jelet, hogy ''a 815-ös járat túlélői vagyunk''. Erre azt válaszolja az öreg, hogy ''mi vagyunk a 815-ös járat túlélői''.
Viszont annak idején, amikor Boone felmászott a kisgépre, és belerikkantott a rádióba, hogy ''a 815-ös járat túlélői vagyunk'', arra az volt a válasz, hogy ''a 815-ös járatnak nem voltak túlélői''.
Akkor most hogy is van ez? Vagy csak két különböző fordítást láttam? Bár ennyire azért csak nem lehet félrefordítani. -
mr.geeZ
aktív tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Miből gondolod, hogy bármilyen ráció állt a beböfögése mögött?
UI: Én viszont nagy Lost rajongó vagyok, és 'azt hallottam', hogy a második sorozat néhány része kicsit gyenge lett, viszont az utóbbiak egyre jobbak voltak, hétről hétre nehezen tudom kivárni az újabb részeket
-
NoName*
újonc
Ez a Lost sorozat egy nagy kalap szar semmit nem ér!!
-
nRu3
addikt
''Locke bácsi szeret engem'' ja ő a cukros bácsi....
-
nRu3
addikt
Ezt a mai részt már nem is tudom hányszor látam

-
ArGab
őstag
Ma lesz LOST, még 40 perc.
Addig még pont megnézem a 2x08-at.
-
nRu3
addikt
remélem ma lesz.
-
e=mc²
őstag
Aki koveti a tv-ben is, attol kerdeznem, hogy jovo heten hanyadik resz lesz?
-
ZoFe
tag
emberek! az s02e07 az eddigi legdurvább rész....most néztem meg.....nagyon ottvan a szeren....
-
buchy
tag
nekem az a rész jött be mikor a csoki srác megprobálta kinyítni a böröndöt csak rájött h nincs hozzá kulcsa aztán inkább elment a tengerparta napozni,még napolajjal is bekente hab testét így sikerült nem leégni ,mire végzett a jól megérdemelt sziesztájával rájött h vége a 40percnek és a börönd titka megmaradt a következő résznek
[Szerkesztve] -
e=mc²
őstag
Remelem meg nem volt:
[link]
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
Egyébbként arra csak most jöttem rá, hogy a niga csávó játszott a mátrix 2 3 ban.Pedig fel kellet volna ismerjem , szinte ordított a csücsöri szája.Jó mondjuk a mátrixban szakálla volt és ugy már volt külömbbség szerintem

-
Andie
őstag
Ezt láttátok már? Egy kis baki...
Aki megtalálja a képen a hibát, annak elárulom Pujkatojás telefonszámát.
[link] -
Kain
senior tag
Kinn van az S2E07!
-
ArGab
őstag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Szerintem is, azok külön részként mennek (a második elején is volt intró emlékeim szerint). A kérdéses az a vége, az Exodus, mert a második része 90 perces, és ez szerintem egyben is van fizikailag is. Viszont sok helyen szerepel úgy, hogy Exodus II-III a címe, mintha két rész lenne. Így jön ki összeségében a 24 vs. 25 rész az első évadra.
-
ZoFe
tag
ok

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Parfüm topik
- Formula-1
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AliExpress tapasztalatok
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Megmondanád?

)
A jövőről csak annyi, h a UPC Direct műholdas digitális adásában már jóideje lehet váltani a hangok és feliratok közt a HBO-n, és azon kívűl is egykét csatornán.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Igy semmit nme tudok a részletekről