Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black&White
addikt
Van már magyar felirat: [link]
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
kapcs-ford
üzenetére
ez durva.. biztos reggel készült 
elég lassan készül a mostani részhez a felirat, már 9.én megvolt az angol és még egy magyar sincs
-
kapcs-ford
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Ana lucia valóban dögös, de sajnos csak a sminkes után..
[link] -
Jégkokó
veterán
Én azt nem értem, hogy most azok akik elkapták a tutajosokat, és bezárták őket egy verembe, azok most rosszak, vagy mi?Mert az a csaj mondott valam olyat, hogy ő is azon a gépen utazott , de a hátulján.Mert ha nem azok, akkor minek ejtették őket csapdába meg ilyenek, akkor ők is ugyan abba a helyzetben vannak mint a többi ember aki lezuhant a szigetre

-
bagyulajuve
addikt
válasz
kapcs-ford
üzenetére
van hozzá angol felirat, legalábbis hajnali 2-kor volt
amúgy nem rossz rész főleg a 2X12 után, de megint nem történt semmi a rejtélyekkel kapcsolatban
Sawyer azér' jól nyomja nekem ő a kedvencem természetesen Ana Lucia (dögös csaj ez a Miss Rodriguez) után -
corlagon
senior tag
Tehát a 2. évadról még nem alkotok véleményet, de mivel olyan sok elvarratlan szál maradt az 1. ből amit át kell vezetni a 2.-ba, így szerintem legalább olyan izgalmas lesz.
Igen, en is ezt vartam volna, de pont arrol beszelek, hogy ezt sztem (es sokak szerint) hiaba vartam.
Az irok egyebkent veletlenszeruen osztottak fel egymas kozott a karaktereket indulaskor, es fuggetlenul dolgoztak - zsenialis jellemek jottek ki belole (Locke). De amig az elso szezonban ezek jol aladolgoztak az igen eros tortenetszalnak, a 2. sorozatban ezt nem erzed, olyan sehova sem megyunk jellege van az egesznek, raadasul egyre zavarobb a ''most mindenki jol elfelejti ezt a letfontossagu dolgot 4 reszig, hogy kesobb a semmibol elovegyuk es cliffhangerrel zarjuk az epizodot'' jelenseg.
Nem temetem a Lost-ot, de sokkal kevesbe kot le, mint mult evben, amikor a vege fele mar alig birtam kivarni az uj reszeket.
Nekem amugy csak nemreg esett le a Farcry-analogia: Jack es Kate mint foszereplok, a titokzatos sziget hangulata, a lenyek... Jack meg hasonlit is. -
Grass
aktív tag
válasz
corlagon
üzenetére
A 2. évadból még csak 2-3 részt láttam. Inkább megvárom, míg az egész elérhető lesz és akkor kezdek neki. Tehát a 2. évadról még nem alkotok véleményet, de mivel olyan sok elvarratlan szál maradt az 1. ből amit át kell vezetni a 2.-ba, így szerintem legalább olyan izgalmas lesz. De majd meglátjuk. Az ''írói koncepcióval'' kapcsolatban én úgy tudom, hogy több írója van a sorozatnak és pl az egyik megír 2 részt, aztán a másiuk megin 2-t és így tovább. És sokszor még maguk sem tudják mi fog történni. (pl Jack ugye a 3. részben meghalt volna miután kimentett mindenkit, de ezt végül átírták). A lélektani folyamatok tökéletesítésér epedig van egy külön csapatuk, hogy minden ''hiteles'' legyen.
De lehet hogy a HSZ vége hülyeség, de mintha valaki ezt mondta volna, hogy több íróval dolgoznak. De javítsatok ki ha nem így van. -
corlagon
senior tag
Koszi a valaszt, en is lattam az osszes megjelent reszt.
A hsz-emben arra igyekeztem celozni, hogy a s2-ben minden masodik flashbackek onmagat ismetli (pl. Kate, Jack, Charlie - ellenpelda mondjuk Eko) es semmi ujat nem tesz hozza a jellemekhez, a sztorihoz. Nyomjuk a reszeket, mert magas a Nielsen rating, de iroi koncepciot nem tom ki lat mogotte. -
Grass
aktív tag
válasz
corlagon
üzenetére
Ez hülyeség szerintem. ''kezd egy brazik szappanoperara hasonlitani''.

Itt nem feltétlen a karakterfejlődésen van a hangsúly. Általában minden rész 1-1- embert emel ki, akinek a múltjából bejátszanak bizonyos eseményeket, hogy megértsük a jelenlegi viselkedését és hogy miért olyan, amilyen. -
corlagon
senior tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Haat ooo... szerintem a Lost kezd egy brazil szappanoperara hasonlitani, komolyan mar csak Jose atya meg Rosalinda hianyzik.
Persze, Sawyer nagyon laza, de az volt a 57 resszel ezelotti flashbackben is. Azota 0 karakterfejlodes, ugyanazt ragozzak tovabb. -
becso13
aktív tag
szasztok vki meg tudna mondani honnan lehet feliratot szedni 2/13 ala?
-
joe69
senior tag
Sawyer papa nagyot alakitott az uj reszben

Charlie az utolso jelenetben abban a csuklyaban ugy nezett ki mint egy sotet oldalra tevedt jedi lovag -
ArGab
őstag
válasz
Achill3uS
üzenetére
Amerikában is szünet van két évad között, de még évadokon belül is sok a hézag, mégis kibírják.
Egyébként szerintem ősztől várható a folytatás az RTL Klubon, mégpedig három okból gondolom ezt:
1. az új sorozatuk - A rejtélyek városa - első évadját szerintem végig adják most tavasszal a Lost időpontjában
2. nyáron nem adnak ilyesmiket, inkább csak ismételnek
3. az AXN sem fogja olyan gyorsan továbbadni a jogokat, előbb leadják párszor a második évadot. -
Jégkokó
veterán
Na megnéztem a mostani részt, de nem lettem sokkal okosabb.Mi van akkor ha a gomb nyomogatós dolog csak kamu, és tényleg csak valami más miatt vannak ott és figyelik őket.Mert ezt még a majmokkal is meg lehetne csinálni, hogy pár gombot megnyomjon.Legalábbis sztem

-
nRu3
addikt
sikerült csak mostra haza érnem, igy várhatom az éjszakai az imétlést

-
Jégkokó
veterán
Már alig várom, hogy lássam a 2. évad harmadik részét, végre már előrrébb halad a történet is, nem ugy mint a multkor amikor egy fél percet se ment előrre

[Szerkesztve] -
nRu3
addikt
Lassan mindenki lost fügő lesz, én pl: semmit nem tervezek egész vasárnapra ne hogy lemaradjak a köv. új részröl

-
Jégkokó
veterán
na akkor már csak 1 rész van hátra az első évadbol az rtl en.Kicsit le vannak maradva, legalább annyira mint a borravaló

-
Jégkokó
veterán
válasz
Achill3uS
üzenetére
Én se akarom tudni, hogy mi lesz abban, mert ugy már nem túl izgis.De egy két olyan infó simán jöhet ami nem nagyon derült ki a sorozatból, pl maga a kabinnak a titka, hogy az hogy került, oda, már ha azt valaki egyálltalán tudja.De lehet, hogy még a rendező se találta ki, hogy mi is az meg hogy hogyan is került oda.De gondolom majd csak rájön

-
Jégkokó
veterán
Egyébbként még csak a 13. résznél tartanak amerikába?Furcsa, hogy csak ennyivel járnak csak előrréb.De gondlom már a teljes második évad le van forgatva.És tuti hogy lesz 3. is, de azért nem fognak belőle egy dallas tipusu sorozatot csinálni, hogy az eggyik szereplő meghal, aztán kiderűl hogy mégse , meg hogy csak álmodták 100 részen keresztűl

-
Tomitosz
aktív tag
Igen lesz harmadik évad is. Van egy fanatikus barátnöm aki állandoan nézi az amerikai oldalakat és szinte már mindet tud a sorozatról. Keni vágja a második évadot is
Ö mondta nekem, hogy nemrég lett megkötve a szerzödés a harmadik évad forgatásának elkezdésére. Ugy hogy virulhattok 
-
ArGab
őstag
-
Jégkokó
veterán
Oktatófilm?Na erre kiváncsi leszek.Mellesleg az a sok kaja hogy kerül oda, ez ki fog derülni az elkövetkezendő részekben?Akkor fognék padlót, ha kiderülne, hogy ez az egész olyan mint a nagy testvér, hogy valaki figyeli őket, és hogy kaját jutatt nekik a szigetre , de ők nem tudnak erről semmit

-
ArGab
őstag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Igen, már többen is mennek a bunkerbe, főleg azért, mert kis gixer is történik a központi számítógéppel (eggyel több szellőzőlyuk kerül rá
). De lehet látni egy oktatófilmet is a bunkerről.
Mindezek mellett a másik történetszál is folytatódik a tutajosokkal és a 'többiekkel'.
Visszaemlékezésben érdemes figyelni Locke barátnőjét (Peggy Bundy). -
Jégkokó
veterán
KIváncsi leszek, hogy mi lesz vasárnap a második évad harmadik részében, mert már láttam belőle részleteket, de csak angolul és feliratot nem tudtam hozzá szerezni.De ugy láttam, hogy ebben a részben már jobban meg fogjuk ismerni a földalatti bunkert, meg már a többiek is lemennek oda , legalábbis a dagi csávó is le fog menni.Meg azt nem értem, hogy a Desmond kit várt vajon?Lehet hogy a Jacket várta, hogy eljöjjön oda?Mert ők már találkoztak egyszer

-
ArGab
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Nem lesz, most egy hét szünet van éppen.

-
bagyulajuve
addikt
A héten nem lesz 2x13. rész? Még nem láttam a torrenten.
-
jamo
tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
honnan veszed hogy 22 részes lesz csak? és szerintem 24 lesz ugyanúgy mint a 1 évad.. tényleg lehet tudni hogy lesz e 3 madik évad? tudom ez a nézetségtől függ de sztem elég nézett egy sorozat és már a második évad közepénél vagyunk akkor sztem lassan elkéne kezdeni forgatni a 3madikat
-
ArGab
őstag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Közben utánanéztem, és az új sorozat (Invasion - Rejtályek városa) első évadja 22 részes állítólag. Ha mindet pénteken tervezik leadni a Lost időpontjában, akkor a legvalószínűbb a nyár végi folytatás lesz, mint ahogy tavaly is futott. Nyárra nem hiszem, hogy ilyen műsort beraknának.
[Szerkesztve] -
ArGab
őstag
válasz
centrum
üzenetére
Igen, az első évad végével befejezik. Szerintem átmenetileg szünetel, míg be nem szerzik a folytatásra a jogot, ami az AXN-nél lesz szerintem. De ilyen siker után biztos akarják ők is mielőbb folytatni.
De a Lost sikerén felbuzdulva jön az Invasion - Rejtélyek városa c. tévésorozat, amely szintén az ABC-n fut, de még ott sem adták le az teljes első évadot. Kérdés hogy milyen lesz, de meglepő, hogy a kontinensen először nálunk kerül adásba. Ha valaki egy évvel ezelőtt azt mondja, hogy ilyen gyorsan jönnek az újabbnál újabb sorozatok, lehet hogy kiröhögöm. De meg lehet nézni mi van most: Lost, Született feleségek, Battlestar Galactica, Csillagkapu,... -
centrum
csendes tag
Tényleg megszűnik a LOST az RTL-en??
-
Tomitosz
aktív tag
Mondjatok már egy FTP-t, Torrent, vagy mégis valamien honlapot ahonnan le tudnánk tölteni pár részt a lost-ból.....köszi

-
Jégkokó
veterán
Hát igen elég lassan jönnek csak az infok a dolgokról.Bár azt nemértem, hogy egy időben mit problémáztak a kajával, hiszen ott van a dagi csávó, ha nem lenne több kaja , akkor azt simán megehetnék

-
Jégkokó
veterán
A következő részben ki fog már derülni, hogy hogy került oda a Desmond, meg az a sok gép meg minden, meg hogy mit csinálnak a számok amiket a lockal beütettet a gépbe?

-
Achill3uS
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
megerősítem
.. nem aztmondom hogy minden részben legyen valami akció, de azért ez télleg .. 
-
nRu3
addikt
válasz
Jégkokó
üzenetére
spoiler
Na igen nagy kérdés egyáltalán melyik sziget ez valojában, melyik felére értek vissza és kik azok a akik megtámadták
mert gyakorlatilag időben a doki cate és look jszaka-hajnalban mentek ell a bunkerhez és kb reggelre értek ki a parta sawyerék, enyi idő alatt megbetegedtek volna a többiek
De sajna nagyon elhúzák a részekeben a történéseket 
-
Jégkokó
veterán
Na nem volt rossz ez a második rész se, bár nem lehetett megtudni, hogy ki is azok a többiek és hogy kerültek oda.Meg hogy a francia nő mesélt valami betegségről ami megtámadta őket, de rájuk ugy tünik nincsen hatással.Meg hogy mit csinálnak tulajdon képpen azok a számok.De majd egy hét mulva minden kiderűl legalábbis reményeim szerint

-
Doviziozo
aktív tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Én is nemrég néztem meg. Eddig valóban ez volt a leggyengébb rész. Az eddig megszokott pörgős cselekmények nagyon elkerülték ezt a részt.

-
bagyulajuve
addikt
Megnéztem a 2x12, hát ez volt eddig a legrosszabb. Ennek semmi köze nem volt a cselekményhez, qva szar.....Már harmadjára mondom, hogy nem jutottunk közelebb a megoldáshoz, de most inkáb visszaléptünk. Remélem a következő részben nagyobb előrelépés lesz.
A p*csába!!!!
-
Jégkokó
veterán
Na ma lesz a nagy nap, remélem kihúzzák a számokat, hm és akkor pár napon belűl már egy csúcs gép elől fogolm nyomni a dolgot

-
El Bandy
csendes tag
Hello Mindenkinek!
Pénteken volt szerencsém látni a lost-ból egy részt, eddig egyet sem láttam, de most felkeltette az érdeklődésem. Ha volna valaki, aki az elejétől felvette a sorozatot és hajlandó volna valamilyen formában megosztani velem, persze nem ingyé', hálás lennék!
Köszönet!
-
Jégkokó
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ez durva.. biztos reggel készült 

jedi lovag

.....de egy szoközt felejtettem az e-mail cimemben igy nem valoszinű, hogy átjött