Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• eziskamu

addikt

válasz Troy. #2509 üzenetére

Nem tudom mit hoznak ki ebből, de remélem nem az lesz a vége mint a Külügyi ügyeknek annó 10+ éve. A Külügyi ügyek ha jól emléxem a címére, nem egy misztikus sorozat volt, hanem egy szimpla már-már családregény család nélkül, persze titkokkal bűnügyekkel, HIV pozitív barátnővel, és minden egyébbel. A végén maradt pár megoldásra váró probléma pl valami nagykövet, aki eltünt és halottnak hitték, még holtestet is találtak, hogy került elő, és mi a francot látott az őserdőben, amit mások nem akartak hogy közöljön. Ami miatt mai napig emlékezetes volt a sorozat, hogy gyerekfejjel megnéztem 150 részt csak azért hogy a végen egy fogadáson az összes főszereplő meghaljon egy robbantásos merényletben. De az írók annyira köcsögök voltak, hogy még a robbanást sem élvezhette az ember, hanem csak a nulla felé közeledő visszaszámlálót mutatták a stáblistával párhuzamosan, és valahol 2-3 másodpercnél vége lett a stáblistának. Szerintem ha a Losttal is ilyet játszanának akkor nagy lincselések lennének. Mondjuk lenne valami önmegsemmisítő a sziget(ek)en és annyi, vagy akár felrobbanna az egész Főld, vagy itt csapódna be egy meteorit, de inkább nem adok több tippet az íróknak :DDD

Új hozzászólás Aktív témák