Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
2000
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként meg
SPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILER
Állítólag a 24-es rész kétórás lesz, Desmondról fog szólni, megtudhatjuk majd, hol barangolt eddig, és kiderül az is, miért zuhant le a gép.
Kíváncsian várom. Mondjuk ez a 20-as rész egy krimire vagy akciófilmre kezdett hasonlítani, remélem, nem megy el ebbe az irányba a sorozat.
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
-
corlagon
senior tag
Kemeny lett az uj resz vege, raadasul a kovetkezo resz elozetese sem kispalya, latszik h a t. irok ragyurnak a may sweepsre.
-
THomas007
senior tag
Felirat 2X20-as részhez.
[link] -
ArGab
őstag
Egy érdekes interjú készült tegnap a Lost készítőivel, jelenlegi showrunner-jeivel Carlton Cuse-szal és Damon Lindelof-fal, csak pár szemelvény belőle.
- Természetesen a sorozat magját a harmadik részben is a flashback-ek, a visszaemlékezések fogják adni az ősszel induló 3. évadban.
- Ezeket frissítendő ismét fel fognak tűnni új karakterek a 3. évadban.
- A 2. évadból még hátralévő pár részben végre választ kaphatunk egy az első rész óta sokak oldalát furdaló kérdésre - természetesen azonban jó pár új kérdés is fel fog merülni.
- Bár még továbbra sincs elvetve az ötlet, de egyelőre nem várhatunk visszaemlékezéseket a túlélők közül az egyetlentől, akinek még nem ismerünk a múltjából semmit. (Igen, Vincent-ről van szó.)
- A harmadik évadban is a Cuse-Lindelof páros fogja megszabni a sztori fő irányvonalait, de remélik, hogy JJ Abrams valamennyire vissza fog térni az alkotó munkába.
Kgbrg: nincsen.
[Szerkesztve] -
kgbrg
tag
Felirat van már?
-
Shodan
őstag
Lehet szedni a 20-ast.

-
nRu3
addikt
Ez jó kérdés mert én is meg akartam nézni a honlapjukon hanyadik lesz ma, de nem müködik az oldaluk, gondolom mert nem sokára indul az új axn sci-fi csati és emiatt megújithatják a honlapot,újraszerkesztik.
spoiler
Egyébként a mai részben a francia csaj előkerült és Saidal fogtak egy fogjot, akit be vitt a bunkerba ,bezárt és kikérdezett. -
nRu3
addikt
A mai AXN-s részben sok minden történ meg nem is történt

-
Troy.
addikt
Hello!
Most nézem a 0209. részt. Amikor Mr. Eko ,és John lock beszélgetnek, Eko átad egy könyvet, benne vmi filmszalaggal.. Miért leődik meg ennyira John?
Nem igazán értem.. 
-
Troy.
addikt
Arra lennék kiváncsi, hogy tényleg rosszabb lett Jack új magyar hangja? Végleges? Beteg a másik szinkron hang?
Vagy most mi van? Ugye a 10. résztől van új hang? -
szicsu
őstag
mikor játszák, játszották a 2/20 as részt?
-
ArGab
őstag
Össznépi Lost-játék
írta: winnie
mikor: 2006. április 25. 8:37
Senki nem vetheti fel az ABC-nek, hogy nem támogatja egyik legnépszerűbb sorozatát a Lost - Eltűnteket. A legújabb gimmick, ami a show-hoz kapcsolható, ezúttal egy nagy, interaktív játék lesz - tudatja az ABC új sajtóközleménye.
Egyelőre még homályos az egész projektnek több részlete is, az azonban biztos, hogy a Lost Experience névre hallgató internet-alapú játék egy, a tévésorozatbeli történésektől függetlenül, de mégis azokkal kapcsolatba hozható párhuzamos eseményekről fog szólni. ''Egy hatalmas világméretű kirakós játék lesz.'' - nyomta le az ilyenkor szokásos PR-dumát Mike Benson az ABC egyik marketinges vezetője. A történet új szereplőket is bemutat, valamint megismerhetjük a titokzatos Hanso alapítványt is - sajnos, hogy mi kimaradjunk a mókából egy ingyenes telefonszám lesz az első nyom, melyet a sorozat egyik reklámszünetében fognak bemutatni az adott országban. (Állítólag egyes területeken más és más nyomokra lehet bukkanni, így a különböző kontinensen élőknek össze kell dolgozniuk a siker érdekében.)
A kezdési időpontok: Angliában május 2, az USA-ban május 3 és Ausztráliában május 6. Díj nincs, ellenben a győztesek olyan információkhoz juthatnak, melyek a sziget egyes titkairól lebbenthetik fel a fátylat.
by Sorozatjunkie
[Szerkesztve] -
Uher
aktív tag
valki véletlenül nem vette fel a mostani részt?
tegnap éjszaka akartam megnézni, csak sajnos az első tíz és az utolsó tíz percet láttam csak. -
zannor
tag
Hi
Nem tudja valaki véletlenül, hogy ide hogyan lehet belépni?
http://thedharmainitiative.org/ -
Jégkokó
veterán
Hó ez a paródia nagyon király, ahogyan a Lock megmondja hogy mi fog következni, meg a jelmezes jegesmedve, hát ez nagyon kész

-
Jégkokó
veterán
Hú ez nagyon állat egy paródia, de esetleg nem tudnál hozzá magyar feliratot, hogy honnan tudok szerezni, mert itt csak angol van, és magyarul jobban megérteném a poénokat

-
Troy.
addikt
Hello.
Igaz ,hogy a 0207 részben a túlélők másik felét ismertetik? Mr. Eko stb.stb

-
Jégkokó
veterán
Nem tudja valaki, hogy honnan tudnám letölteni a lostnak a parodizálását?Mert láttam egy helyen, de hibát irt ki ha a letöltésre megyek
-
Kezd nekem is elegem lenni a sorozatból...
2. évad 18.rész után jutottam el erre a pontra, eddig bírtam
Már az sem érdekel meddig bírják még húzni, borzalmas
-
Jégkokó
veterán
Egyébbként kiváncsi leszek arra, hogy milyen rajzok lesznek a 15. részben amik megjelennek majd a falon, ha lejár az idő.Mert azok elméletileg eltüntek onnan, olyan mintha valami uv fénynél lehetne csak látni őket, mert olyan festékkel festették oda.De arra is kiváncsi vagyyok, hogy a többiek közül elfogott fickó, hogy fog kiszabadulni, mer meg volt kötözve és be is van zárva

-
nRu3
addikt
tegnap nem tudtam megnézni az ismétlést majd ma, de lehet hogy tényleg pont akkor volt valami hiba az adásban. én pedig már komponálok hátha valami rejtet info vagy mi

-
Arnold2
őstag
1,Szerintem ő is ''Hozzájuk'' tartozik így visszament hozzájuk.
2,Hát itt Budapesten a Fővárosi állatkertben.A szigeten valószínű valamilyen karánban,de nem látom e szál fontosságát.
3,Valószínű ott ahol a jegesmacik.S mivel kiderült,hogy nem csak egy bunker van a szigeten és mikor Lock lábára ráesett az ajtó és azon látszott,hogy van egy központi nagy épület én valószínűsíthetem,hogy ott.
4,Azokon a szallagokon adat van.Nem tudom láttál e már ilyet élőben,de ezek nem csak egy irányban játszatók le.Kb úgy működnek mint a winyó.Ha kell valamilyen adat a szallagról akkor odapörgeti. Tehát oda vissza pörög ahonnan épp kell az adat. De valószínüleg forgatási hiba illetve kákán is csomót keresés.
5,Jack apja ott van ahol Dave ill az összes ilyen valószínütlenül létező szereplő.
6/a,Szerintem (hangsúlyozom szerintem) ez egy megfigyleő rendszer vagy mi ill nyilvántartó rendszer is.De az is lehet hogy ezzel végeztetik a piszkos munkát.Más fórumokon álltalában azt mondják rá,hogy nanorobotok nagy halmaza,mivel az egyik író nagyon rá van bukva ezekre.
6/b,Hogy hol lehet venni? Hát a Dharma-nál!
7,Olvasd el a #1875 HSZ-em első felét.Minden okkal van úgy ahogy van.
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
5 Jack apjával, illetve a hullájával mi lett?
6 Nem csak hogy hol van, de mi is az a fekete köd, azon kívül, hogy a Biztonság rendszer?(Tényleg! Egyébként olyat hol lehet venni? Kellene itthonra egy, olyasfajta házőrzőnek. A neve az lesz, mint Gőzeke(Győzike) kutyájának, vagyis Buksi!)
7 Mi féle képpen történt ez a sok ''véletlen'' egybeesés. Gondolok a Számokra, és a hasonló dolgora(sok van)
Csak kiegészítettem, hogy az álltalad felsorólt dolgokon kívül, Engem még mi érdekel. -
kgbrg
tag
Megnéztem azt a rész és semmit nem láttam a fán csak X-et. Szerintem a templomépítéshez jelölte meg a fákat ami kiderül a 19-esben.
Engem az érdekelne:
1 Hová tünt a fickó aki eredetileg a bunkerben volt?
2 Hol vannak a jegesmacik?
3 Hol van a Security System és a fekete köd.....stb
4 Ja meg figyeljétek meg hogy a bunkerben az egyik szalagos adattároló vagy mi állandóan forog. Arról soha nem fogy el a szalag vagy mi mert akkor nekem olyan kell.
Nagyon sok kérdés van még.
[Szerkesztve] -
nRu3
addikt
Este megnézem az ismétlést ami volt ma az axn-n 2,12rész, de volt egy jelenet amit furcsáltam, Eko bácsi a parton éppen fákat megjelőlt X-elt utána Charli is megjött kérdezgetett minden félétt, na de a lényeg az első fánál amikor firkált vagy jelőlt akkor a fán a kép éppen elmosodot nem derőlt ki mitt írt, úgy tünt m intha kiretusálták volna vagy éppen akkor volt az adásban valami pixel szerü hiba (technika hibái) este kiváncsi vagyok mégegyszer, vagy ha valakinek van lehetősége azt a képkockát pont kivágni és belinkelni, mert szerintem a fa törzsén volt valami info ami talán érdekes lehet.
-
Dav78
csendes tag
Na helló Lost rajongók!

Itt a következő rész(2. évad 20. rész) előzetese:
http://www.lost-italia.net/video.php?catId=6&catName=Trailer%20inglesi%20seconda%20stagione
Már nagyon várom!!!!!! -
Troy.
addikt
Hihetetlen ! Nem tudom abbahagyni a nézését. Most nézem mindjárt a 3. részt

Csak sajnos egyszer el fog fogyni
-
Troy.
addikt
Halljátok! Ezt most nem igazán értem !
0201 részben lemásztak a fülkébe, és Jack fegyvert fogott az ''ismeretlen '' arcra .
0202 részben pedig az t mutatják, ahogy John Lock kiabál Kate után kinntről. Hogy is van ez?
Meg a srác az első részben feltünik, de a 2. részben még a hajótámadás folyik?
Valaki magyarázza már el... -
almi
senior tag
A Retekklub mikor vetíti a 2. évadot?

-
Poiro7
senior tag
Ha sorozatokra vagytok erdemes korul nezni ezen az oldalon. [link]

[Szerkesztve] -
Troy.
addikt
Hello. Meg lesz nekem is a 2. Évad. Jeeeaaah.

6 rész már megvan.
-
LOTR
addikt
most azért a realitás keretein belül maradjunk, szerinted mi megy a fájlcserélőkön?
igen warezolás, kimondtam csukjatok le
-na nem komolyan gondoltam ám...
ha torrentről vagy mittudom én milyen peer to peer cuccról leszed vmit az 95%-ban illegális, szerintem még az is illegális, hogy valaki felrakja egy film szövegét a netre, bár nem tudom az ehhez kapcsolódó törvény cikkelyeket (vagy mit)
legálisan nézd az axn-en és vedd fel magadnak, ennyi.... -
Hasek
Közösségépítő
Félre értés ne essék! Én legális keretek között gondoltam! Akkor úgy kérdezem, hogy legálisan letölthető valahonnan? Mert hogy ha leszedhető a felirat, akkor gondoltam, hogy valahonnan beszereztétek a részeket is magukat.
-
LOTR
addikt
válasz
Jégkokó
üzenetére
ha jól tudom, akkor:
bárminek a másolata, ha saját felhasználásra lesz legális (azt hiszem zenék, szoftverek... között van kivétel), tehát ha tvről felveszel vmit magadnak azt szabad, de miután nyíltan elérhetővé teszed mások számára az már illegális
úgyhogy ez warez kategória, hogy mennyire foglakoznak vele az más kérdés
aztán lehet, hogy nem is így van....
-
Hasek
Közösségépítő
A részeket le lehet valahonnan szedni?
-
THomas007
senior tag
Felirat 2X19-eshez
[link] -
corlagon
senior tag
Egy kiegeszites a formatumok nevehez, ezek gyakran keverednek:
HDTV (1280x720, xvid + 5.1 ac3, 1.5GB/resz)
HR-HDTV, half-resolution (a ketto kozotti felbontas, xvid + 5.1 ac3, 700MB/resz
HDTV-Rip (kb. 600*300 - rippelo csapattol fugg, xvid + stereo ac3, 350 MB/resz)
Megneztem tegnap a 2x19-et: rutinosan porgettem at a kutyat sem erdeklo flashbackeket, de meg igy is harmatgyenge volt...
[Szerkesztve] -
ArGab
őstag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Hát nem lenne rossz, ha nálunk is itt tartana a technika.
A digitális tévéadások felbontása 720*576 általában, ez az ami nálunk most kezd kibontakozni, minőségre megegyezik a DVD-vel, már ha igényes a tömörítése. A HDTV (High Definition) ezzel szemben már 1280*720 vagy akár 1920*1080 felbontású is lehet. Lostot ha jól tudom az előbbiben adja az ABC-HD. Ezeket a streameket (amik tőlünk nyugatra és távolkeletre már mindennaposak, rengeteg csatorna sugároz így, pl. a Pro7 és Sat1 HD adása valamikor tavaly indult el, és a Premiere a focivébét is HD minőségben adja, ha jól tudom. Amerika meg még előbbre jár). Nos ezeket veszik fel megfelelő digitális tévékártyákkal. Lostból van 350M, 700M (5.1 hanggal) tömörített változat, és teljes értékű 1280*720-as felbontású HD anyag is, ami kiköt a fájlcserélőkön néhány órával az adás után. A 700 megás már simán megüti a DVD képminőségét, a rendes HD anyagról meg ne is beszéljünk. -
Jégkokó
veterán
Egyébbként melyik részben találtak vmi, másik bunkert, ami tele volt valami ruhákkal vagy mivel?Mert a 19. ben Kate utalt valami ilyesmire.Bár ennyit sikerült megértenem az angol nyelvből, mivel még nincs hozzá felirat
-
ArGab
őstag
Nem volt egy rossz rész. Ahogy Henry nézett és mosolygott közben, az durva volt. A vége meg kifejezetten jó volt, remélem folytatják ezt a szálat a következőben.

-
nyávogi
tag
igen Hurley, a dagi képzeli(vagy nem) Dave-t. Dave, aki köpenyben, papucsban rongyol a dzsungelben. De én egy nem rájuk, hanem a bunkerbe zárt, titokzatos és hazudozós ismeretlenre vagyok igazán kíváncsi, aki először azt mondja, Henry-nek hívják
és a vele kapcsolatos, egyéb történésekre 
nekem is mindjárt lesz 19-em, bibííí
[Szerkesztve] -
kgbrg
tag
Már letölthető a 19-es rész.
Feliratot még nem találtam. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Core I7 4K OLED ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- iPhone 13 PRO MAX 128GB space gray gyönyörű AKKUMLÁTOR 99%!
- PS5 Battlefield 6 fulldoboz
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB DS Hibátlan
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az volt a hiányzó rész, igaz?
Nem igazán értem..

Holnap nézem is..