Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biaggio
őstag
Szervezzünk mentőakciót! A helyszínt nagyjából tudjuk, ki jön?

-
Frenky89
addikt
Majd ha hazahozták őket, akkor mondom már a dokinak, hogy küldjön egy olyan fadarabot, ami úgy ég, mint ami tegnap a kezében volt.

-
Jégkokó
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Arról már ne is beszéljünk, hogy 6 nap után találtak vizet a szigeten.Vicces volt benne , hogy nem jöttek rá arra hogy az óriás mutáns medvék, és dinoszauruszok is vizet isznak

-
TrollBalint
addikt
Valamelyik részben (talán az elsőben) megkeresik a pilótát meg a gép roncsait és ő mondja, hogy eltértek az útiránytól bla-bla-bla, meg egy későbbi adásban, nem tudom melyikben kiderül, hogy már megy egy adás a szigetről. Szóval ez valami különleges sziget

Én viszont azt nem értem, hogy már ott vannak valami 6 napja vagy mennyi és még senkinek nem jutott eszébe, hogy feltérképezze a szigetet? (miből gondolják, hogy sziget, ha nem járták körbe???) -
mityku
aktív tag
válasz
Hunterevil
üzenetére
Nem valóságshow! Messze van ez a valóságtól!

-
Jégkokó
veterán
A másik amit még nem értek, hogy a gép fekete doboza miért nem sugároz jeleneket, hogy megtalálhassák őket.Mert annak a legnagyob ütközést is ki kell birnia, és 1 hónapig pedig sugároz jeleket, vagy nem s keresik őket, mert ugyis a jurassic parc egy elfelejtett szigetén landoltak

-
Hunterevil
tag
nem szeretném elolvasni azt a sok hsz-t viszont szeretném megtudni hogy ez milyen sorozat mert amit én gondoltam az egy afféle valóságsó aminek néhány részét adták a spektrumon is (lost cimmel) a lényege az volt h csapatokat raktak ki valahol oroszországban és vissza kellett jutniuk new yorkba ez vmi ehhez hasonló vagy sima tv sorozat?
-
neduddki
nagyúr
HI!
Huuu mekkor aqva anayzas lesz itten a 25-resz utan... juhejjj elore elvezem:- )))
De be kell vallani hogy fel vayok haborodva hogy a komplett S2 meg nem birom letolteni sehonna:- )))
Mongyuyk a 18-19-reszek sem akarmik kivancsi leszek lesz-e ojjan aki nem huz bele jobban a tempoba:- )))
udv
neduddki
mod: zfarkas latom egy velemney vagyink:- )))
[Szerkesztve] -
-
mityku
aktív tag
-
Jégkokó
veterán
Most néztem 3 rész a tv ben és fel merült bennem egy két kérdés.Miért nem találják meg őket, hiszen van minden gépnek fekete doboza, és az még 8000 méter mély tengerből is küld jeleket, vagy ugy állította be a légitársaság hogy ennyi áldozat még belefér.A másik csak én érzem ugy hogy annak a fickónak nem halt meg az apja, mert üres volt a koporsó amiben szállították és nem volt megsérülve
-
AMD Power
titán
Ez a mostani rész elég jó volt!

-
_Blank_
senior tag
Nah, ma Lost. Kíváncsian várom.
Csak UP-olom a totyikot nehogy vki elfelejtse megnézni
-
g4dg3t
senior tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
szept. 21-en lesz a 2. evad premierje az USA-ban.
-
Harrylles
aktív tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Nemtom eddig hány évad van, de úgyse fogják leadni az egészet....

-
corlagon
senior tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Aa hagyjad, nem er annyit a dolog.
-
T. Almeida
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Yes, yes, végre egy 24 rajongó

A 24 valóban nagyságrendekkel jobb. -
T. Almeida
senior tag
Üdv.,
Hany reszbol all az elso sorozat?
Koszi! -
Flashget
félisten
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
ne tapsolj..szedjed

15 rész 1 hét alatt mászott le
alig van seeder -
Flashget
félisten
Bővebben: link

[Szerkesztve] -
corlagon
senior tag
21-en este jon a 2. evad elso resze. Hat kivancsi leszek, mit hoznak ki a s1 vegebol...
-
XanD3R
senior tag
Jó kis sorozat, most kezdtem el nézni gépen igaz még csak a 8. résznél járok; ha valakinek kellenek a részek msn-en megbeszélhetjük (Msn=email-címem)
-
viharhozo
addikt
Nem tudna vki elintezni, h a Lost helyett a Desperate Housewives menjen?

Nem mondom, h ez olyan nagyon rossz lenne, de akkor is. -
AMD Power
titán

Jó kis cikk:
Bővebben: link -
nRu3
addikt
No hát a 19-20 részben nem történ semmi fontos

-
_Blank_
senior tag
Engem nagyon megfogott az a jelenet mikor Lock szembesül azzal hogy tud járni.
Zene is jó volt alatta. -
onlysony
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
...nem hiszem mert akkor a többi halott is feléledt volna...

-
kypre
tag
válasz
AMD Power
üzenetére
szia, azzal kezdődött, hogy kiderül, hogy nincs elég étel..illetve, hogy egy zacskó mogyorón kívül semmi nincsen.
Aztán Lock-ot láttuk, ahogy a munkaheylén ül, egy kis boxban, és nagyon számol valamit...a fitala kis nyikhaj főnöke állandóan megalázza. Aztán snitt, és ott vagyunk a szigeten, közvetlen a zuhanás után, Lock szembesül azzal, hogy tud járni. Így fut és segít, amiben tud. Meg közben, megint a jelneben vagyunk, Lock kitalálja, hogy vadásszák le a vaddisznókat, és akkor lesz vacsi. Előkerül, egy bőrönd, amiben csak kések vannak, (jó fajták), kiderül, hogy Lock-é, és mennek vadászni. NAgyjából ennyi volt az eleje.... -
AMD Power
titán
Olyan ideges voltam tegnap. Nem értem haza a film elejére. Tovább tartott a francos angol tanfolyam!

-
csibor
addikt
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Nem csak egy tudományos amcsi sorozat

-
Bibby
addikt
Naja, ilyen alapon írassátok le vele a történetet és nem kell fáradni azzal hogy megnézzétek.Könyvnek is a végét olvassuk el először ám...
Ebben a részben nekemis kicsit sok volt a hülyeség, de itt nem elsősorba olyanokra gondolok mint a vaddisznó meg a feltűnő öltönyös.A négerbácsi ugyan miért bízza egy idegen, emberi nyelvet nem beszélő nőre a gyerekét?Kevés volt a honfitárs biztos...értelme semmi.Azért mert látta félmeztelenül nem?
-
kypre
tag
én azt most nem értettem, mikor a Kate leejtette az antennát, vagy adóvevőt, akkor az tönkre ment? vagy azzal most mi van?
-
Viktor77
titán
Mondtam már, a mailezéshez nem kell a fórum. Már a sokadik felesleges hsz-t írjátok a mailekkel kapcsolatban.
-
TheReMiXeR
senior tag
Nagyon meleg ez a sorozat. Gratula a csatornának... már ha van itt olyan aki ott dolgozik

-
onlysony
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
szivesen!
érdekes ugye?

-
onlysony
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
érdekel h k iaza pali vagy mire vagy kíváncsi?

-
nRu3
addikt
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
ez a kiss info a jövöhéten kiderül ,szerintem várj egy hetet.

-
Viktor77
titán
Én csak tippelek, nem láttam a sorozat többi részét.
Ahogy kivettem a topicból, (Onlysony ''jóvoltából''
) ez a tudós lehet. -
onlysony
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
ha érdekel h ki aza hapi akkor elmondom

-
onlysony
aktív tag
Jobb a Lost mint a ''kertész Gézás verekedős barátok köztös''

jó volt a mai rész is azaz öltönyös fickó hát az meg a .......nem mondom meg kinek a kije volt...

-
[pod]Diablo
őstag
Hogy lépett meg a hapi az a nagy izé elől?megszelidítette,vagy mi?meg ki lehetett az a hapi akit a látott a doki?Tényleg rengeteg kérdés van
-
roley16
tag
Szerintem egy izgalmas sorozat. Tudnék nála xarabbat is mondani

-
hcstuning
tag
Ez a rész sem volt rossz, de azért látszi, hogy amerikai. Szval vannak benne hülyeségek, de mivel egy viszonylag jót alkottak a mezőnyhöz képest, ezért azt mondom nem rossz. Azt mondjuk nemtom hogyan állt fel a csávó amikor tolószékes volt...Nah de mind1. Next friday-t már várjuk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hcs -
kovsol
titán
más: szerintem a kopasz vadász tutira látta a szörnyet de akkor miért nem mondta el milyen ?

-
Gaskin
aktív tag
Gondolom most a fun-ok felhördülnek, de szerintem ez a film egy kalap sz..r. Hiteltelen fantazmagória az egész. Rettenetes... A fotómodell, kikent szájjal sétálgat a bozótban, és pár nappal a zuhanás után, már faszit keres magának. Hát kösz...
A vaddisznós effektre meg nem is lehet mit mondani. Annak idején, évekig jártam faterral vadászni. A vaddisznó nem hogy nem támad az emberre, hanem több száz méterről kerüli azt. Ha ''gyerekei'' vannak, akkor is rendkívül rikta a támadás. Sőt... Ok. Persze, most lehet, mondani, hogy ott egészen mások a vaddisznók... Nekem ebből nem kell több... -
kypre
tag
hát igen, kiváncsi vagyok, hányan maradnak a végére??

minden esetre ez a rész is izgalmas
-
[pod]Diablo
őstag
glock-nak anyi.szerintem a túlélők úgyfognak hulanni mint a kicsi indiánok.Most hal meg az első kicsi indián aztán jön a többi

-
nRu3
addikt
Na mik futkárosztak ??? vadisznok
és még hogy kamuzok
-
corlagon
senior tag
válasz
nagyfelbont
üzenetére
Maradhattal volna az indexen...

-
nagyfelbont
újonc
Aki nem tudná kivárni, vagy nem tudja letölteni:
LOST - Eltűntek ! ! ! Az első évad 25 része 3 DVD lemezen, eredeti angol hanggal, magyar és angol felirattal. Lejátszásához asztali divxes dvd lejátszó kell.
VAGY 1/4 HD felbontásban (960*528), ami jobb mint a DVD felbontása, eredeti angol 6 csatornás dolby digital hanggal, magyar és angol felirattal, 5 darab DVD, lejátszásához számítógép kell.
3 pénz.
nagyfelbontas@freemail.hu
[Szerkesztve] -
Gergello
addikt
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
SPOILER
SPOILER
Lehet kamult az arc, de azt mondta, hogy vmi nagy vaddisznó mozgatta a fákat, de nem az rakta fel az emberet a fára! (1.rész/
SPOILER
SPOILER -
Gergello
addikt
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
már elmondták, amúgy , de állítólag itt sem fogjuk látni
-
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Erre én is kiváncsi vagyok, szerintem amit az első részben medvének néztek az a kicsinye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, így ez tűnt kézen fekvő megoldásnak...
) ez a tudós lehet.