- Fórumok
- Infotech
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- (kiemelt téma)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:52 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Előre szóltam hogy ez lesz ha bevásárolok!
#58497Dare2Live
NVIDIA and AMD graphics cards OC settings for mining -
koko52
nagyúr
-
korcsi
veterán
-
Kiskokó
veterán
-
Reggie0
titán
-
SzlobiG
félisten
-
Frozen
addikt
-
koko52
nagyúr
-
Garsza
veterán
-
varmi2
nagyúr
Ez mind igaz is amit írsz, én is ezen a véleményen vagyok. De eddig nem volt szó arról hogy a memóriák 100C körül mennek. Ez azért némileg módosít a dolgon. Az eddigi években nem volt erre példa, hogy bánya közben ilyen hőfokon mennyen hosszú távon a vgák bármelyik része is. De igazábol ez nem az én gondom, én amd kártyákkal túrok, 80C sem közelit meg semmi hőfokban, így ha nektek enm káros, akkor nekem főleg nem az.
-
JohnyBlue
addikt
-
tupacamaru
veterán
-
koko52
nagyúr
„A rendelkezésre álló meteorológiai adatok szerint 2004-ben több mint 30 ezer villám csapott le Magyarországon, ebből mintegy 23 ezer a nyári hónapokban. A villámok több mint 31 ezer kárt okoztak, amelyek értéke elérte az 1,7 milliárd forintot. A biztosítók adatai alapján évente 2-3 százalékkal nő a károk száma, a kárérték pedig 5-6 százalékkal, mivel egyre több és egyre értékesebb elektromos berendezést használnak az országban.”
Forrás -
mepet
addikt
-
koko52
nagyúr
Nincs 100%-os villámvédelem még a legdrágább spec cuccokon is átmegy egy közeli kisülés. Nálam a szemközti oszlopba csapott be. Szépen átment a villámvédelmi kapcsolón és szétcsapott mindent ami nem volt kihúzva. Csak a sz.gépet védtem, meg a tv-t erősítőt de azok is meghaltak. Sub láda 2db game over még szikrázott az üres konektor is. Tehát bármit is veszel, ha vihar van KI KELL MINDENT HÚZNI! Antennákat is (koax), netet mindent!
-
Dexar007
veterán
-
Reggie0
titán
-
Reggie0
titán
-
Reggie0
titán
Nyilvan tobbet er, mint a semmi, de messze nem neveznem elegendonek nagyerteku gepek melle. Akinek van 2-3 rigje, annak ne fajjon 30ezret kiadni rendes vedelemre. Raadasul ezek elettartama viszonylag rovid, megvan adva, mekkora tularamnal hany esemenyt birnak. Ha bekap 1-2 nagyobbat amit az elozo fokozatnak kene fognia, akkor utana mar kb. semmit se fog erni. Azt meg honnan fogod tudni, hogy tavolletedben mennyit kapott?
-
Dexar007
veterán
-
shteer
titán
-
Dexar007
veterán
-
Kkitti78
csendes tag
-
NoX
senior tag
-
shteer
titán
-
koxx
MODERÁTOR
-
subaruwrc
félisten
-
htc07
addikt
-
koxx
MODERÁTOR
-
törölt tag
-
Dr. Romano
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Iginotus
addikt
-
L4mie
veterán
-
Wackond
tag
-
lenox
veterán
-
mepet
addikt
-
hex21
csendes tag
-
Pioneer
őstag
-
fogtunder
nagyúr
-
NoX
senior tag
Dehogy buktad;
- Csinálsz egy új regisztrációt azzal a névvel, amin a bankszámlaszám is van (és persze a személyin lévő név is megegyezik), aztán majd a mostaniról átvezeted erre az újra (Coinbase-en belül ingyenes).
- Eladod valakinek (először veszel belőle valamit: BTC, LTC, ETH, BCH). Ha Coinbase-es, akkor szintén ingyenes lesz az átutalás. -
shteer
titán
-
NoX
senior tag
Pont ez a lényege a Coinbase regisztrációdnak, hogy biztosan a te felhasználód a te bankkártyádhoz/bankszámlaszámodhoz legyen kapcsolva. Coinbase komolyan veszi az adózással kapcsolatos kérdéseket. Amerikában pl. egy gombnyomással ki tudod nyomtatni a Coinbase-ről származó iratokat, amivel elkészítheted a bevallásod.
Magukat rúgnák tökön, ha más névhez más bankszámlát lehetne csatolni. Követhetetlen lenne. -
sanzi89
addikt
-
aleister
veterán
Én adtam itt el az aprón RX 560-at. Visszaírtam az eredeti ROM-ot rá, de valamiért mégis hibásan ismerte fel az oprendaszer. Simán megoldotta volna az ATIpatcher, de a vevő úgy gondolta, hogy legariztatja. Szó nélkül cserélték neki az Alza-ban.
Mennyi ilyen tökéletesen működő vga keringhet a világban hibásnak bélyegezve...
-
sanzi89
addikt
-
ThreadReptil
csendes tag
-
Avicularia
veterán
-
golya87
őstag
-
lenox
veterán
-
shteer
titán
-
szazbolha
addikt
-
nandi17
tag
-
htc07
addikt
-
V!ck
senior tag
-
shteer
titán
-
warcat
veterán
-
Enter65
senior tag
-
Dare2Live
félisten
-
nandi17
tag
-
Fiddlestick
aktív tag
-
X Factor
addikt
-
fogtunder
nagyúr
-
Yany
addikt
-
Dexar007
veterán
-
Möhe
addikt
-
Dexar007
veterán
-
sanzi89
addikt
-
fogtunder
nagyúr
-
Skynet258
veterán
-
Janou
őstag
-
htc07
addikt
-
shteer
titán
-
wolfhgb
aktív tag
-
Enter65
senior tag
-
Darthforce92
tag
-
wolfhgb
aktív tag
-
Danex
addikt
Itt te éppen a belső wallet-edet nézed, de ide csak 0.001BTC után kerül a pénzed, azt, hogy éppen, hogy állsz azt fent a "For Sellers" menüben -> "My Statistics".
(#39022) wolfhgb
Te csak az adott algoritmuson adod el a számítási kapacitásodat valakinek aki majd eldönti, hogy a megvett teljesítménnyel mit akar bányászni, szóval te csak algoritmusokat állíthatsz, ott meg értelemszerűen a legjobban profitálót kell, ezért megéri le benchmarkolni az összeset.
-
bobalazs
nagyúr
-
nandi17
tag
-
nandi17
tag
-
dvd_R+
őstag
ugyan ennyi minden esetben, viszont a sepa az olyan 2590 ft legalabb is az mkb bank esetében
ez a minimum díj pontosabbanSepa díj Mkb esetében minimum 2500 ft illetve ha X összegű utalásról van szó akkor 0.19% ha jól emlékszem tehát pl ha 300e ft akkor más a sepa értéke, de a legalacsonyabb sepa költség az 2500 ft illetve a banki tranzakcio miatt elkérnek még 0.03% ott a beérkező összegből 30E ft esetén 2590ft körül van
Viszont Még így is jobb mint a winminner, hisz az én esetemről beszélve:
GTX 1080 550hash 160w fogyasztás amibe már bele van kalkulálva a komplett gép (a vga önmagában 127W) 24/24 megy a gép és 30 napot akkor 150$ amit termelek a nicehash-el ebből 14.5$ a villany tehát 135.5 marad ez megy coinbase-re, hozzáteszem bitcoinba ami a legértékesebb coin jelenleg is és nem könnyű farmolni tehát akár holdolásra is tökéletes mert lehet 1-2 hónap és 8k dollárral többet ér..
De vissza kanyarodva, szóval 135.5$ -nak megfelelő btc érkezik coinbase-re aminek 0 a fee-je és onnan 1.5% a váltás valutára ha a forintra váltás a coinbasen úgy működik hogy először usd-re váltja és utána huf-ra akkor 2x 1.5% a fee de számoljunk ezzel az eshetőséggel tehát 3% fee akkor is kapok 131.43$-nyi forintot tehát 34.173 forintot amiből lejön számlára utalás esetén a 0.15€ ami kb 40 forint tehát 34.130ft withdraw mehet a szálmaszámomra ami mkb esetén 2590 FT
Tehát a végösszeg 31.583 FT ez már a számládon van .Winminner:
2.3$ /day ami 30 napra 69$ amiből lejön ugyan úgy a villany ami 14.5$ persze először a 69$-t kiutalom paypalra amiből a paypal leveszi a 8% -át tehát 63.48$ ebből minusz a 14.5$ villany 48.98$ és utánna ezt lehet bankhoz utalni persze a paypal minden valutát rossz áron számol hogy nyerjen rajta usd to huf jelenleg 255ft körül van.. 260 helyett
tehát végeredményként kapok 12.489 ft ottHa hibásak a számításaim javítsatok ki, de én úgy gondolom nem azok és érezhetőek a számokban a különbség..
Nem mindegy hogy 31 vagy 12 E ft ..
Winminner legalább is számomra óriási lehúzásnak tűnik.. -
AAntii
őstag
-
szazbolha
addikt
OK, ezzel egyetértek. Én is a paypal (viszonylagos) biztonsága miatt használom a winminert.
Hétfő estére belőttem az 5. bányagépemet is, és szerda estéig minden ment hiba nélkül.
Ma éjfél után 3 gépemen is megállt a winminer. Biztos volt valami frissítés. A gép nem volt kifagyva, csak a winminer lépett ki.
Na ez nagyon nem tetszett.... nem tetszik higy a nicehason lenyulták a pénzem, sem a hitegetés, hogy majd visszafizetik. De lehet én sem büntetem őket és 1,5 dollár/nap miatt visszatérek. Főleg a jó Crypto vonz.
Így megy ez.... -
szazbolha
addikt
-
wolfhgb
aktív tag
1080ti kari, cpu is dolgozik, 2napja megy, kb napi 5$ ahogy látom, 340w fogyasztás mellett. I7 a proci, ugy számolom az is hoz napi 0.6$ tisztán, ezért azt is dolgoztatom. zen és zcl van nálam is beállítva, na meg persze etn a proci miatt, viszont a benchmark miatt néha bedobja a gpu ra is az etn t, most ezt akarom kiokumulálni, h hogyan tudnám kizárni a gpu bol az etn lehetőség választását. A gpu clock 2000mhz kőrül mozog, a ram orajelét visszavettem a gyári értékről 500 al, ami csak 10 h/s et számított. A tdp t nem huzhatom 80 alá, mert elkezdi visszavenni az orajelet, hőfokom így 52 fok, ami szerintem jó lesz, a h/s em pedig 720 körül mocorog. 7-9% levesz még a balansz dolláromból, ha dollárban utalom ki paypal fiokra a manit? Tehát, ha kidobok 20$ a fiokra, cirka 18$ fog érkrzni rá akkor is, ha nem váltja forintra a fiok?
-
Skynet258
veterán
Mármint 3000 Ft ha kikérsz Coinbase-ről EUR-t? Mert én a múltkor direkt kipróbáltam, kiutaltam magamnak €18.56-t (Coinbase szerint ez HUF5,786.00), amit egy az egyben megkaptam a számlámra, a bank levont 633Ft-ot (AD-Nostro díj EUR címen).
Vagy én értek félre valamit ami mindig ott van.

És viszonylag gyorsan össze is jön a zsebpénz (mert ez tényleg az ahogy én játszok vele):
Ryzen 1600 (kb. napi 1 dollár)
RX480 (kb. napi 3 dollár)Cirka 10 dolláronként kint van a Nicehash wallet-ben, onnan meg ugye minimum 20 dolláronként mehet a Coinbase-re. Ott a váltás miatt BTC-->EUR leszed cirka másfél eurot.
Nagyjából 5 nap alatt lehet tehát ezzel a minimal setuppal kiszedni 5000 pénzt, mínusz egy ezres a fee-kre, az 4000. Na és még ebből lejön a villany mit tudom én mennyi. Mondjuk, hogy a havi PS4 játék ára összejön, nekem már erre jó.

-
Enter65
senior tag
-
Enter65
senior tag
-
koxx
MODERÁTOR
-
szazbolha
addikt
-
szazbolha
addikt
Ezt sajnos nem tudom. Megjósolni se szeretném, nem értek a coin tőzsdézéshez.
Abban viszont hiszek, hogy sok embernek érdeke fenntartani a rendszert, ezért mindig lesz mit bányászni.
Ezt az egész piramis játékot nem spontán folyamatok vezérlik, vagy ha van is ilyen annak kicsi a hatása. -
BRIKLY
veterán
-
Vigilante
őstag
-
szazbolha
addikt
-
Darthforce92
tag
-
szazbolha
addikt
Igen, minden esetben 7-8% az "össz" fee winmineren. Akkor is ha BTC-t vagy LTCt utalsz BTC-nél extra magas a tranzakciós díj. Példák: [link]
(#38027) Yany Ez a marketing része, de azt elhiszem, hogy tartanak attól a pillanattól, amikor milliónyi használt VGA kerül a piacra. Lesz egy nagy bevétel kiesésük, akkor is ha mostantól bányász nem vehetne egyetlen NVDIA gpu-t sem. De ezen csak úgy lehet segíteni, ha a bányászipar fennmarad és állandó vásárló erő marad. Vagyis a megtérülést lejjebb kell szorítani, hogy ne minden 3. ember akarjon bányászni.
Vagy az NV is szálljon be az ASIC iparba.... és / vagy gyártson céleszközt olcsón az anti ASIC coinocra is.
A piac korlátozása általában nem működő dolog, ha van kereslet. Ezért is gondolom, hogy csak marketing szöveg. -
Fiddlestick
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Parfüm topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, ahogy ismerem magam.

Ott valami nincs rendben. Nekem is annyik vannak pedig ez ritka kis gagyi "mini rig"-a XD

Én a helyi villamosság boltban vettem kemény 2500 Ft-ért.
Essen csak, hadd vasaroljunk be ujra es uinduljon a vonat !