- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
felhőváltás
kezdő
Hallottam ilyen sztorikat a gyakori kérdéseken is, de azt hittem, csak hozzá nem értők próbálják másra kenni a hibájukat. ezekszerint volt alapja?
"(#34916) Janou válasza
(őstag)
Hát azon lehet semmit nem fogsz látni..."
Amúgy laptopról szoktam, de eddig csak a localbitcoinssal volt dolgom. idegen még a váltó.
-
Gh0sT
addikt
Én mindkettőt űzöm, nálam egyértelműen a tradelés a nyerő. Ha számokat kellene mondani, akkor a bánya 7 hónap alatt kitermelte a befektetés kétszeresét + jó eséllyel az egészet el tudnám adni a beszerzési ár környékén még mindig, de alsó hangon is 150% profitom lenne rajta. Tradelést négy hónapja nyomom, ott négyszereztem a kezdeti befektetést.
-
AAntii
őstag
570/580-at érdemes jelenleg leginkább, az utóbbi pár hétben az éter és a cryptonight(monero és klónjai) fizet a legjobban, ezek a kártyák pedig az amd kártyákkal ár/mh/h jobban mennek. Most a gyors elhatározások korát éljük, mert a boltok polcain egyre kevésbé van ezekből a kártyákból és ha van is, folyamatosan emelkedő ár mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged