Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
Elore is elnezest kerek a buta kerdesekert de valahogy nekem nagyon nagy kaosznak tunik ez az egesz ami az Ethereum korul zajlik.
Szoval addig tiszta a dolog,hogy volt egy attack valamikor majusban ami hatasara az ETH 2 kulon blockchain-re valt.
Viszont nem talalok kulon walletet ETC-re meg ETH-ra. Innen kezd erdekesse valni a dolog mert ezekszerint attol fugg,hogy hogy szinkronizalom le a blockchaint lesz ETH vagy ETC. Jol gondolom?Es itt jon szamomra a zavar,hogy pl. en aprilis ota nem nyultam az ETH wallethet. Akkor most ma ez minek szamit? ETC-nek vagy ETH-nak?
(Poloniex-en ETC es ETH is volt de persze ETH-t valtottam at BTC-re) 
Ha a walletet support dao fork-al szinkronizalom akkor marad ETH ha meg don't support akkor meg ETC?
Ennek fuggvenyeben ha uj cimet krealok don't supporttal akkor az ETC cim lesz mig ha supporttal akkor meg ETH??
Komolyan en teljesen osszekeveredtem....

Most banyaszok a coinotron-on es a regi cimem az ETH nal van de az ETC nel nincs is cimem es mig ezek nemtisztak megadni sem tudod semmit.....max kozvetlen a poloniex valto ETC cimet de az meg nem eletbiztositas ott tarolni barmit is.........
Latom masnak is van baja ezzel mert joparan kuldtek mar ETH-t ETC-cimre es a penz eltunt a sullyesztobe.....Ha valaki tudna nekem segiteni megerteni akar privatban is azt nagyon megkoszonnem.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Poloniex-en ETC es ETH is volt de persze ETH-t valtottam at BTC-re)