Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Imadom , hogy a nehezen megkeresett ermeimet leptem-nyomon zaroljak a Bittrex-en.
Mar vagy a 3. ermem "Disabled", persze a Balance-ban maradt ermek mennek a levesbe. -
GG888
senior tag
-
Reggie0
félisten
Scryptet tudok merni, ha nagyon szeretned, van itthon 3 750ti, de a 40W limitjet nem lepi at az biztos.(Nem is melegszik a kartya, minimumon van a venti es 54 fokos a kartya mikozben 300kH/s-t hoz.
(#17488) GG888: Akkor nalad nagy gaz van. Nekem bios modositas es tuning nelkul hozza a 270kH/s-t. Tapcsati nelkuli az enyem es 37.5W mind a harom korlat, ami nincsen modositva. A bios modositott kartyan is csak a frekiket irtam at a TDP limitet nem.
-
törölt tag
tudom hogy ez off, és nem piac stb. de talán valakinek pont kellhet a bányász gépébe,
megmaradt pár cuccom, pl. fsp gold 1000w táp, illetve hipro 1000w táp, extreme z3 alaplap stb ami egy bányászgépbe kellhet, akinek szüksége van rá olcsóba adom.. sorry
-
BRIKLY
veterán
válasz
janos666
üzenetére
Igen eddig én is eljutottam,hogy venni kellett volna DRK-t, csak az a bibi hogy nincs miből.
Bányászással meg mindig oda nyúlok,ahová nem kéne.. Új coin-okkal mindig úgy járok,hogy akkor veszem észre,hogy megérte volna bányászni,mikor már több 100 a diff..
Sajnos némi elindulási segítség nélkül sosem fogok rájönni mikor mit kéne bányászni.kereskedéssel is megszívtam,legutóbb a cinni-vel. Ott tartok,hogy sokkal jobban jártam volna,ha ráállok egy multipool-ra,és nem foglalkozok vele, mert kb 3-4000 Ft villanyt már elbányásztam, és van összesen kb 0.016 BTC-m..

-
BRIKLY
veterán
-
janos666
nagyúr
Na most sikerült felhergelni! Ez egyszerűen már nem lehet véletlen.

Épp megérkezett Cryptsy-ről MINTpal-ra a DRK-m, hogy eladjam, mielőtt a C-hez hasonlóan M-en is leesik az ár (bepánikoltam, ki akartam ugrani ha még tudok). Már nyomtam volna, hogy eladok, erre mindkét exchange elérhetetlenné vált 1-2 percre (más külföldi olalak gond nélkül betöltődtek közben a böngészőben, csak ez a kettő nem) és mire újra elérhető lett mindkettő, természetesen eltűnt/lerombolódott a ~30 BTC vételi fal és esett az ár mindkét váltón.
Ez mi? Most komolyan ennyire szerencsétlen vagyok, vagy valakinek megéri külön szopatnia az IP címem két független exchange-en is potom ~1100 DRK átmozgatása miatt?
-
GG888
senior tag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Nekem van egy tápcsatis ASUS OC verzióm.
Gyári biosában a következő 3 TDP limit van: 35.5W, 70W, 35.5W. Így tudott a kártya kb. 220at scrypt alatt.
miután a 35.5W-ot 65.5-re feltoltam, már kellemes 295-305 között ugráló értéket sikerült kicsikarni a kátyából.
Jelenleg NIST5 algot nyüstölök vele, abból tud gyári órajeleken 3.9MH/s körül, ha gputweakben mindent (!) koppra húzok, akkor scrypt 310 körül, NIST5 pedig 4.3MH környékén hoz.
Sajnos hulladék asus lapban van, így egy modulom /slotom már bánja, de munkahelyen ideális csákányegység, ugyanis hangja gyakorlatilag nincs.
Így a powerledeket kikötve a gépből, véletlen bekapcsolva lehet felejteni bátran
X11hez jelenleg legjobb árú kártya, bár én egy garis oem 7790 helyett kértem a nagykertől. amúgy 33ba lett volna.Szerk:
Ha valaki nyüstölné, akkor szívesen kölcsönadom a közösségnek, meg persze beszerzésben is segitek ha tudok. -
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Hogy ne kelljen sokat vitatkozni: ITT meg lehet nézni, hogy játék alatt mennyit fogyaszt a kártya (68W) ez egy tápcsati nélküli példány, de a cikkben említésre kerül, hogy vannak olyan gyártók, akik rátesznek egy extra 6 pin-es csatlakozót, hogy lehessen húzni a kártyát, persze akkor többet is fogyaszt.
Ahogy olvastam (nekem nincs ilyen kártyám) 300 Khs-t lehet kihozni belőle sima scrypt alatt. Ez kb. egy 6870-es sebessége, ami fogyaszt vagy 150-200 W-ot terhelésnél. Ez csak 68W-ot, ha van rajta extra csatlakozó akkor mondjuk 100-at.
A fentiekből az derül ki, hogy a nyári melegben egy ilyen kártyával sokkal jobban lehet dolgozni, mint a régebbi vagy nagyobb teljesítményű AMD kártyákkal. Persze itt azt is számításba kell venni, hogy mivel a kártya lassú, ezért elég sokat össze kell rakni, hogy megfelelő teljesítményt érjünk el, vagyis lehet, hogy az extra pénzt a konfiguráció megvételére kell fordítani.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Oké, ne legyen 30W, hanem legyen 50W. Annál többet scrypt alatt se eszik. De ez még mindig jóval kevesebb, mint amit egy 290x fogyaszt, a teljesítmény pedig hasonló. Nyilván teljes konfiggal együtt nézve más a helyzet, de ugye minél több kártyát futtatsz, annál kevésbé befolyásoló tényező a konfig fogyasztása. Illetve akkor is, ha a konfig amúgy is menne (0-24-ben).
-
janos666
nagyúr
A fogyasztásértéket szerintem még a kódoptimalizálás előtt métrték, jelentősen kisebb számítási teljesítmény mellett.
De valahogy nem rohannék 750Ti-kért akkor sem, ha mégsem.
Egyre jobban szúrja a markom, hogy el kéne adom DRK-m (és esetleg venni megint, ha már 0.01 alá pofozták, mert pl. most le tudnám verni 0.013-ról 0.012-ig, ha pánikszerűen egyben elsúznám, szóval elég gyengus a vételi oldal). Ugyanakkor szinte biztos, hogy ha most eladom, akkor valaki megint fellövi 0.017-ig.
-
HSM
félisten
válasz
Reggie0
üzenetére
Oké, de vannak mérési eredményeid esetleg 6db 750Ti-ről, mennyit eszik, mennyit számol Scrypt és Dark alatt?
Bocs, de nekem teljesen irreális, hogy egy 750TI 30W-ból bármit számoljon...
És még ugye a konfig is fogyaszt... Szóvala végeredményben 50-60%-al kisebb fogyasztást akkor hiszem, ha látom. -
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
janos666
üzenetére
Ott vagyok a szeren az biztos! 8))) Nem igazán azzal foglalkozom, hogy mivel lehet kereskedni, én inkább az új érmékre koncentrálok, szerintem rövid távon abban van a nagyobb haszon és nekem ez jelenleg fontosabb mint az, hogy pár hónap múlva mi lesz.
Egyébként meg jó pap holtig tanul!
-
Reggie0
félisten
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Nem para, megesik.
(#17475) HSM: Van egy olyan erzesem, hogy 6 db 750ti fogyasztasahoz(240W) kepest eltorpul a tobbi alkatresz fogyasztasa.
-
janos666
nagyúr
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Nagy májszter vagy mostanában, ha Dark..., izé, Blac vagy mi coin-ról van szó.

-
BRIKLY
veterán
Indult a napokban pár coin. van valami amit megéri bányászni?
-
Csabipici
aktív tag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
A kettővel ezelőtti hozzászólásban pont ezt kérdeztem. Azóta már én is arra jutottam, hogy jelenleg még nem éri meg DarkCoint bányászni.
Csak akkor, ha gyűjtögetii az ember, és bízik abban, hogy majd valamikor nagyon megugrik az árfolyama...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Azért darknál érdemes azt is figyelembe venni, hogy kb. 50-60%-al kevesebbet fogyaszt, mint a scrypt. 750 Ti scrypt-el eszik ~60W-ot, szóval dark-al 30W-ot. Így ha nem is egyértelmű győztes, de profit terén nagyjából ugyanott van. De persze ez csak nvidia-ra igaz, AMD esetén sokkal rosszabb darknál a fogyasztás / teljesítmény mutató.
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Megnéztem az egyik darkcoin pool-t, ott 6 Mhs-re ad 0,8 DRK-t naponta. Ez Mhs-enként 0,13 DRK a dark ára most 0,013 BTC vagyis naponta tudnál gyűjteni 0,0017 BTC-t. A Clever 0,0038 BTC/Mhs/nap. Akkor megéri??
Most, a jelenlegi ár mellett nem éri meg Darkcoin-t bányászni. Hogy mi lesz a jövő héten, vagy hogy a most bányászott érme mennyit fog érni azt meg a varázsgömbből lehetne csak kiolvasni. (az enyém eltört, azóta csak találgatok!) ehehheh
-
RobRoy666
csendes tag
akit erdekel magyar darkcoin p2pool..
http://coinminer.net:7903/static/ -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Nvidia-val sem? 750 ti lazán 2mh/s-et hoz darkcoinon...
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
janos666
üzenetére
Áh, csak számoltam kicsit és az jött ki, hogy nem éri meg jelenleg bányászni. Ez szerintem teljesen egyértelmű.
Az utolsó hsz utolsó bekezdése meg pont azért lett olyan amilyen, mert nem akarok befektetési tanácsokat osztani, mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mibe fekteti a pénzét és mielőtt megteszi körültekintően át kell nézni a rendelkezésre álló adatokat. Sokan csak hocra beugranak valamibe mert a fórumon olvasták!Na, épp ezért fogalmaztam ködösen, hogy eltántorítsam a bizonytalanokat, no meg, hogy felhívjam a figyelmet a kockázatokra, azért van sok sok ha meg talán abban a mondat kavalkádban!!!

-
janos666
nagyúr
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Nem ügyvéd, vagy inkább politikus voltál te véletlenül, mielőtt tőzsdéztél?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szigorúan véve és szóról szóra olvasva totál zagyvaság, amit írtál (többszörösen valótlan állításokból levezetett téves konklúzió), de egy másik katyvaszhalommal megmagyarázod, hogy mégis neked van igazad akkor is, ha józan ésszel lehetetlen lenne belátni, hogy így van.
Én is szoktam hasonlót, de olyankor bevallottan fórumtrollkodom, nem befektetési tanácsokat osztok.
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
janos666
üzenetére
1. Abban igazad van, hogy a bányászhatóságot a Blackcoinnal kevertem, a darkcoin csak sima POW.
2. Szerintem ha bárki megnézi, hogy mennyi érmét lehet gyűjteni belőle naponta, akkor az jön ki, hogy napi 0,0019 BTC/Mhs, szóval fenntartom, hogy a darkcoin nem bányászható érme, mert nincs értelme napi 0,4-5-6 érméért bányászni, főleg annak aki naponta vagy hetente szeretne pénzt látni a bányászatból mert kell a villanyszámlára.A leírásom többi része teljesen jó, lehet, mert úgy nézni ki most, hogy a Darkcoin ára fel fog szökni az egekbe, akinek van az tartogassa, akinek nincs az esetleg vehet belőle 1-2-3 darabot, csak azért, ha véletlenül valami nagyobb befektetői hullám jön akkor lehessen belőle akár 1-2-3 BTC is. 8)
-
janos666
nagyúr
válasz
ati012
üzenetére
Felőlem az is lehet, de szerintem a DarkCoin-ra gondolt.
Bár én még bízom benne, hogy megelőzi az NXT-t és DOGE-t, már senkinek nem merném jó szívvel mondani, hogy most még ugorjon bele. Már így is agyament sebességgel tört fel az égbe és picit vékony jégen táncol (az előbb be is roppanat picit alatta, mikor rugaszkodott egyet). Bár én még vettem további 0.6 BTC értékben, mikor legutóbb leszánkázott 0.015 alá, és pár percre rá visszamászott 0.016 köré, de én bukni már nem tudok rajta.* Na, és itt is van az ív lefelé...
-
ati012
őstag
Akkor most a black coin lehet az új BTC? Lehet betárazok egy keveset.
-
janos666
nagyúr
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Már másodjára javítalak ki, hogy a DarkCoin még ~10 éven át bányászható!

A "gárdája" pedig gyakorlatilag egy személyes (egy segédje van, de nem ő írja a kódot, csak a wallet-eket forgatja le különböző OS-ekre és a testnet-en segédkezik a bugvadászatban, ilyesmi).Te megint a BlackCoin-ra gondolsz, ami egy MINTcoin 2.0 volt további piramisjáték elemekkel fűszerezve (a gyors PoW utáni PoS mellé jött a BC-re váltó multipool).
A DRK más, ez az első ténylegesen anonim coin, ahol van PoS féleség is, csak szolgáltatás formában. 1000 DRK kell, ha mixer node-ot akasz üzemeltetni, amiért rendszeresen DRK-t kapsz a hálózattól, mint a bányászok. Ezek a node-ok végzik a coin-ok keverését, vagyis a tranzakciók decentralizált anonimizálását (szemben a DarkWallet központi szerverével és a ZeroCash-től eltérően a blokkláncot titkosító kulcsot sem lehet ellopni és eladni).
Én 0.01-et jósoltam mostanra, mint optimista ár, de mint látjuk, picit alacsonyra tettem a lécet. De nem baj, én örülök ennek, hasítson csak.
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
janos666
üzenetére
Úgy néz ki, hogy a darkcoin valóban BTC killer lehet! Elég jó a fejlesztő gárdája, mivel már nem lehet bányászni csak venni ezért a váltókon is jól forog az érme, nincsenek nagy dömpingek, nem véletlenül ment fel az ára ennyire! Akár még azt is megkockáztatom, hogy érdemes lenne venni belőle akármennyi BTC-d is van raktáron, mert lehet hogy 0,1 majd később akár 1 BTC is lehet az ára!
Már egy ideje pedzegetik az okosok, hogy a BTC volt az első lépés és hogy annak a farvizén létrejöhet egy tényleg széleskörben használható új érme ami jobb lesz minden szempontból!
-
Csabipici
aktív tag
válasz
almafa42
üzenetére
Ezt értem, de vajon GPU-val jobban megéri az X11 -es kodolású altcoinokat bányászni a scrypt coin-okhoz (LTC stb.) képest?
Azt tudom, hogy ez nagyban függ a nehézség változásától és az X11 érme árfolyamától.
Kiszámolgatta már valaki?
Azt tapasztalom, hogy a rendszer kb. 30-40%-kal kevesebb energiát vesz fel a konektorből sgminer alatt és sokkal kevésbé melegszik... Ez is jelentősen növelheti a jövedelmezőséget...
-
almafa42
aktív tag
válasz
Csabipici
üzenetére
Azt a coint bányászd, amiben hiszel hosszabb távon. DRK-val az a necces, hogy ha a jelenlegi áron éppen megéri, akkor ki tudja mi lesz vele mire el is tudnád adni, hisz most nőtt 8-szorosára kb az árfolyama.
Ha BTC kell a végén, akkor menj az egyik multipool-ra; ha az egyik alt, akkor azt bányászd amelyikben hiszel hosszabb távon.
-
Csabipici
aktív tag
Sziasztok!
Bányászott mostanában valaki sgminer-el?
x11 Drakcoin megéri mostanában? -
Zizi123
senior tag
Ha valakinek volna 6950/70-r mukodo vertcoin beallitasa legyenszives irja mar meg nekem, mert mar 3 oraja kuzdok a kulonbozo beallitasokkal, de HW hibakat dob mindig.
Probaltam az intensity-t 12-19-ig alligatni, a thread-concurrency-t, de eddig semmi.
1db 280x van mellette, az mukodik hiba nelkul 300kH/s-el.Elore is koszonom.
-
GG888
senior tag
Ja, NIST5 algot is jobban viszik az nvidiák, mint az ájemdék.
Ilyen például a talkcoin, dwarfpoolon lehet kapálni. Mondjuk váltani még nem lehet sehol, de ez a nist5 se kutya.
Amúgy mondtam már, hogy úton van egy blade?
-
csaba951
veterán
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Ennyit postolt róla a készítő/üzemeltető.
Gyakorlatilag most indult, még nincs róla tapasztalata a közösségnek.
>beutalási bónuszt is megkaptam!
Nem megkaptad, hanem számokat kaptál egy képernyőre. Majd akkor mondhatod, hogy megkaptad ha már kivetted az ATM-ből vagy rajta van a bankszámládon! Számokat az Mt.Gox is tudott mutatni!
-
oleslie
aktív tag
válasz
janos666
üzenetére
valószinüleg működni fog, még hónapokig. Tudod ... beetetés. Szájról szájra terjed a híre, egyre több pénzt küldenek oda ... aztán egyszer csak eltűnik/feltörik/kifosztják, ízlést szerint

ne legyen igazam, de ha mégis, rohaggyak el, be fogom írni, hogy "Én megmondtam"
-
janos666
nagyúr
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Na jó, de... tudod... a számládra is megérkezett az a pénz vagy...?

-
pappkarcsi
senior tag
válasz
oleslie
üzenetére
mintpalról elküldtem 0.53288615 LTC-t és megjött 0.57802884, tehát a 8.88%-os beutalási bónuszt is megkaptam! Ezt pedig 4.50817409 €-ra váltottam.
a kifzetésnél vannak csak nagyobb léptékek: [link]
- sepa: Min amount for withdrawal — 100 EUR, HSBC withdrawal fee is $20.
- paypal: Min amount for withdrawal — 50 EUR, PayPal withdrawal fee is 2%.
- visa: Min amount for withdrawal — 50 EUR, Withdrawal fee is 1%.
- skrill és okpay: Min amount for withdrawal — 50 EUR, fee nincs -
oleslie
aktív tag
válasz
pappkarcsi
üzenetére
hááááát ... kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban.
Domain Name: HKCEX.NET
Registry Domain ID:
Registrar WHOIS Server: whois.0101domain.com
Registrar URL:
Updated Date: 26-Mar-2014
Creation Date: 24-Jan-2014
Registrar Registration Expiration Date: 24-Jan-2015
Registrar: Friends Marketing,Inc.(0101Host.com)januári domain regisztráció? pénzt akar kezelni, és egy nyüves ssl kulcsot nem képes venni? (de ha ennyire tossza a fillért, legalább csinálna magának) nincs néhány dallárja egy .com -os domainre? (nem)kicsit komolytalan ... szerintem
-
pappkarcsi
senior tag
Váltott már valaki itt zsetont? Kiemelkedően jó áron lehet váltani, cserébe a sepa-s kiutalás 20€, míg a paypal csak 1%. Min deposit 0.1 BTC vagy 0.5 LTC.
http://www.hkcex.net
Trade felület: KéP -
gyuszaa
őstag
Na igen, és a harmadik fork is megvolt tegnap... azóta meg pure PoS.
(#17441) janos666
Az igen.
Bejött az optimalizáció ezek szerint.
7950-el nekem 2 MH/s-t sikerült kisajtolni, 2100-as venti fordulat mellett (45%), gpu 50 fok, vrm 55, és mellé 40%-al kevesebb a fogyasztás, mint ha scrypt-en menne csutkán úgyszintén (~630-650 KH/s, ami nyáron tarthatatlan is persze mellé).Apropó pénteken is startol majd egy X11-es Scoin.
-
janos666
nagyúr
Kis érdekesség [link]: Az nVidia GPU sokkal jobb X11-re, mint az AMD.
-
janos666
nagyúr
YAY! Mindig szárazon kell itt tartani a puskaport...

Láttam, hogy felszaladt a Vertcoin és mindjárt robban még egyet a Darkcoin. Na mondom feltöröm a VTC papírtárcám (még valamikor márciusban tettem félre, amit bányásztam) és veszek még DRK-t. Mire letöltöttem végre a VTC blokkláncot és végignézte nekem a kliens a kulcsom, addigra DRK 0.0066->0.0071, VTC 0.0027->0.0025
-
almafa42
aktív tag
válasz
Twom4000
üzenetére
Így igaz, egy 1000-es szorzóval elnéztem a net hashrate-et. Thx.
A konzekvencián nem változtat
Sőt, azt is megmutatja, hogy ha 1000-szer nagyobb lenne a hashrate, akkor sem érné meg 
(amúgy sztem az illető 1 MH scrypt teljesítményről beszél, az pedig kb 1GH sha256 gpu esetén, így az én rossz számításom során kijött %-ot kell néznie
) -
Twom4000
csendes tag
válasz
almafa42
üzenetére
Szerintem pár nullát elírtál. Nem 70 millió MHs a nethasrate hanem 70000 millió MHs azaz 70 PH/s
Jelenleg a nethashrate: 7 *10^16
A miner egy nap ennyit bányászik: 1*10^6 * 144
A kettő hányadosa az esély: 7 / 1,44 * 10^8 ~ 486 000 000
A lottó ötösnek az esélye 1 a 43 949 268-hoz. 11x nagyobb az esély a lottó 5sre és többet is hoz
-
ati012
őstag
Mennyi lehet az esélye annak, hogy 1MH/s-s 1 nap solo BTC bányászattal blokkot találjon?

-
Noroo
tag
válasz
akrobet
üzenetére
Silk...
shibe szvsz elintézte magát a fork-al, majd egy napig nem lehetett kereskedni sem vele, bittrex zárolta, kijavult a fork (ofc a coinom nagyrésze a forkból származott, az bukta.. és ezzel nem voltam egyedül) utána egekben a diff, az ára meg azóta esik.... hát nem tudom mi lesz, ha már nem lehet bányászni...
-
Zizi123
senior tag
válasz
akrobet
üzenetére
Én most eppen a http://www.coinmine.pw/index.php -n nyomom, es probalok az ermek kozott navigalni.
A napokban ugy allitottam be, hogy csak ezeket banyassza: REDDCoin, Florin, Noble, CGA.
Ma ki kellett venni a CGA-t, es helyette a SilkCoin-t raktam be.
Elvileg a clever folott hozott, ugy, hogy nem mindent adtam el.Ha van valakinek jobb otlete, nagyon szivesen veszem.

-
akrobet
tag
Kis felmérés: aki még bányászik, az hol teszi? én az utóbbi pár napban GRS-t toltam, mivel kb. ugyanannyit hozott mint a clever hozott volna, de nem sültek a kártyák közben
de az ára nagyon lement, a diff meg fel 
-
janos666
nagyúr
Úgy tűnik, hogy most én is egy fantom (LibertyCoin) címre bányásztam.

Kicsit kapkodtam, mert már aludni készültem, mikor ráálltam, így véletlenül ideje korán elindítottam a letöltött exe-t, majd azonnal leállítottam és áthelyeztem a mappáját az SSD-s AppData-ból a HDD-s RAID-5 tömbre (ott nyugodtabban elfér sok gagyicoin blokklánc és egy ilyen jött-ment wallet.dat filenak elég biztonságos még külön backup nélkül is) és elindítottam -datadir=D:\... kapcsolóval.
Arra már nem emlékszem, hogy a címet az első vagy a második indításkor copy-ztam. Ami biztos, hogy egy érvényes LibertyCoin címen tekert a gép, amihez most már nincs meg a privát kulcsom.
Fura. Valószínűleg másodjára is -datadir nélkül sikerült még indítanom a tárcát, ami így generált magának egy új wallet.dat-ot, onnan másoltam ki a címet, bezártam, majd töröltem az SSD-ről az AppData mappáját, mert azt hittem már a másik meghajtóról futott. Vagy fordítva, és először kimásoltam, töröltem, aztán újraindítottam és áthelyeztem...?
-> Csak épp nem így emlékszem erre. Még ha nem is fordítottam rá túl sok figyelmet, nagyjából dereng mit csináltam és nem emlékszem semmi különösebb hülyeségre. -
Petyus1
tag
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Szerintem instantvcc, és mivel eu-ban vagyunk mastercard. Érdemes még hozzá kérni a netes felületet, és akkor már szinte egy netbankod van.
-
törölt tag
válasz
pappkarcsi
üzenetére
silkroad6ownowfk.onion toron eléred
-
törölt tag
tor -> silkroad market

-
pappkarcsi
senior tag
Névtelen bankkártyát honnan érdemes rendelni? instantvcc? visa vagy mastercard?
-
janos666
nagyúr
Szerintem nincs még annak vége. Tegnap valaki rezzenéstelenül felvásárolt 120 BTC-nyi DRK-t 0.006-ért. Nem egyszerre pakolták neki tele, hanem több nagyobb darabban, tehát lett volna ideje visszavonni az ajánlatát, ha csak manipulációs céllal rakta oda azt a tételt, mégsem tette, és csak minimális pánik követte az eseményt. Ma pedig 0.052-n ücsörög 300 BTC-nyi ajánlat.
-
Noroo
tag
válasz
ati012
üzenetére
Tudod, hogy egy szőke Nő hogy tud egy pasiból milliomost csinálni?
Ha a pasi előtte milliárdos volt...kábé így érzem magam, amikor tök mindegy mennyivel beszabadulok vmelyik váltóra... vhogy mindig úgy érzem, hogy jójó, hogy én itt most kereskedőset játszom, de mér van az, hogy akárhogy fogom meg a puskát a csöve néz rám? Ha nem is mindig, de sokszor a tetején sikerül vásárolni....

Igaz amikor meg pici pluszban jön ki, tudok neki örülni, mint a kismajom a farkának
-
Csabipici
aktív tag
Sziasztok!
Van egy AsRock H81 Pro BTC alaplapom.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet 4db-nál több VGA kártyát beletenni?
Mert 4db-ot lát, ha az 5.-et beleteszem, akkor azt már letiltja.
Olvastam valahol, hogy fel kell telepíteni az SDK-t, de az nem oldotta meg...
Tudna valaki segíteni
?
Előre is köszönöm!
-
BRIKLY
veterán
válasz
almafa42
üzenetére
Melyik multipool-ban jön ki 200Ft 10 órára fél MH/s-el?
clever-t számolva 12 órára fél mh/s kb 92 Ft.
Igen tudom hogy ezek a 100Ft-ok valakinek semmit sem számítanak,de én jelenleg azt tartom szem előtt,hogy a jelenleg már 0.7MH/s-el minimum napi 300Ft-ot termeljen,mert kb ennyi a villany,amit megeszik. És ha már nem lehet nagyon hasznot szerezni magából a bányászásból,azt lehet mondani,hogy azért bányászok,hogy legyen mivel kereskedni. -
Zizi123
senior tag
Ha tobb gepen szeretnem 1 adott erme tarcajatt latni, akkor ugyebar at kell masolni a wallet.dat-ot.
Viszont a 2 gepen ugyanazt a balance-ot fogom latni?
Csak, mert tegnap eppen frissitettem valamelyik coin tarcajat, es kozben volt 1 aramszunet, igy nyilvan a szgep kikapcsolt. Ezutan ujrainditottam a cointarca-jat, ami azt irta, hogy az "overview" ful alatt megjelenitett adatok nem helyesek. Nem is birta az egyenlegemet rendbe rakni, mindig ezt a hibat irta.
Gondoltam letorlom a tarcat, de elotte kimentettem a wallet.dat-ot.
Toroltem, ujratelepitettem, vissza a wallet.dat.
Minden a legnagyobb rendben volt, ujra letoltotte az osszes block-ot, csak annyi gaz volt, hogy az egyenlegem, ami addig volt eltunt...Ez hogy lehet? Mit csinaltam rosszul?
-
k2laci
tag
A kriszpin mit jelent az AUTOSELL-nél a highest price ? Persze azt értem, hogy legmagasabb ár, de ha ezt állítom be, akkor mikor fogja eladni magától ? Ha a coin értéke a mindenkori legmagasabb árat átlépi ?
A BTC-E-re hogyan lehet legegyszerűbben pénzt küldeni ? Az utalás kilőve, mert azért nem akarok 2000 USD-t küldeni. -
BRIKLY
veterán
Ha jól rémlik beszéltetek itt nem olyan rég,hogy valahol lehet venni BTC-ért scrypt MH/s-t. merre van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hát azért az nem 10 fillér.. 

Bocs, de nekem teljesen irreális, hogy egy 750TI 30W-ból bármit számoljon...
És még ugye a konfig is fogyaszt... Szóvala végeredményben 50-60%-al kisebb fogyasztást akkor hiszem, ha látom.

Bejött az optimalizáció ezek szerint.