- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
válasz
ubyegon2 #9772 üzenetére
A felriados, meglepodos
szmajli nalam szarkazmusra utal. A
vagy
inkabb.
Hogy ON is legyek:
Hasznalhato mar a 19 bugok, akadasok, stb. nelkul? Lehet, hogy ujra kene huznom, de ugy, hogy a /home-ot elotte atrakom kulon patriciara.
Honapokig nem volt kikapcsolva es mikor nyaralas utan bekapcsoltam, teljesen elromlott, mas volt az xfce-session-om. Eltunt a hatter (no big díl) meg tobb beallitas. A firefox visszaugrik ablakosba a teljes kepernyobol, mikor escapezek egy full screen videot. A display managerem is mas - anno veletlenul torolve lett a lightdm, majd ujraraktam - , megjelent egy libqemu user az (eddig egyeduli) sajatom mellett. Meg a kinezet is ilyen plain fekete, nem a szokasos mintes.
A legrosszabb az egeszben, hogy a ctrl + alt + bekszpesz (asszem xfce4-logout van mogotte) bezarja az egesz xfce sessiont es nem dobja fel azt a valasztos ablakot, hogy ujrainditani, suspendelni vagy mit akarok. Igy csak ugy tudom altatni, hogy be van zarva minden ablak, aminek nem sok ertelme.
Szoval ezt a kaoszt talan egyszerubb lenne friss telepitessel helyrerakni, mintsem kezzel matani, hogy anno mit rontottam el. Az a baj, hogy eleg sok minden valtozott a default installhoz kepest, talan a /home-on kivul is. Bar a fontos konfigokrol van backup.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TV antenna és jelerősítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest