Új hozzászólás Aktív témák

• 0xmilan

addikt

válasz ubyegon2 #9772 üzenetére

A felriados, meglepodos :Y szmajli nalam szarkazmusra utal. A :U vagy ;] inkabb.

Hogy ON is legyek:
    Hasznalhato mar a 19 bugok, akadasok, stb. nelkul? Lehet, hogy ujra kene huznom, de ugy, hogy a /home-ot elotte atrakom kulon patriciara.
    Honapokig nem volt kikapcsolva es mikor nyaralas utan bekapcsoltam, teljesen elromlott, mas volt az xfce-session-om. Eltunt a hatter (no big díl) meg tobb beallitas. A firefox visszaugrik ablakosba a teljes kepernyobol, mikor escapezek egy full screen videot. A display managerem is mas - anno veletlenul torolve lett a lightdm, majd ujraraktam - , megjelent egy libqemu user az (eddig egyeduli) sajatom mellett. Meg a kinezet is ilyen plain fekete, nem a szokasos mintes.
    A legrosszabb az egeszben, hogy a ctrl + alt + bekszpesz (asszem xfce4-logout van mogotte) bezarja az egesz xfce sessiont es nem dobja fel azt a valasztos ablakot, hogy ujrainditani, suspendelni vagy mit akarok. Igy csak ugy tudom altatni, hogy be van zarva minden ablak, aminek nem sok ertelme.
    Szoval ezt a kaoszt talan egyszerubb lenne friss telepitessel helyrerakni, mintsem kezzel matani, hogy anno mit rontottam el. Az a baj, hogy eleg sok minden valtozott a default installhoz kepest, talan a /home-on kivul is. Bar a fontos konfigokrol van backup.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés