- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
#63718632 #9589 üzenetére
Ilyenről nem is hallottam, hogy csak x ideig érvényes Windows. Elég LOL. Elvileg lehet olcsón refurbished OEM licencet venni, ami az EU-n belül legálisnak számít, meg addig is, amíg nem érkezik meg, fel lehet tenni az MS oldaláról a Win10-et, és a projekt erejéig beaktiválatlanul használni pár napig. De ha megy a Linux, akkor nincs értelme ilyenekkel szívni, jobb választás. Jobban bánik a gép erőforrásaival, nem fenyegetnek folyton vírusok meg befoltozatlan, de bejelentett sérülékenységek. Sok éve én is úgy vagyok vele, hogy semmire nem teszek Windowst, ha annyira nem muszáj, hanyagolom, ahol csak lehet. Egyre lassabb, egyre használhatatlanabb hulladék. Minden értelmes, átlagos felhasználói dologra van épkézláb linuxos alternatíva.
A LibreOffice meg szerintem még jobb is mint az MS Office, pláne egy kisebb szervezetnél. A titka az, hogy a saját open forumátumaival kell használni, és nem az MS formátumokat ráerőltetni minden áron.
(#9596) apszi: mindenképp érdemes a 64 biteset használni. Elvileg néhány program gyorsabban is futhat 64 biten, meg nem kell PAE-vel vergődni, hogy mind a 4 GB-ot ki tudd használni. Plusz egyre több disztró és szoftver dobja a 32 bites támogatást. Egyelőre még a Mint támogatja, de nem tudni meddig. A Chrome, Skype, stb. már dobták a 32 bites támogatást. Hacsak a kényszerűség nem visz rá (túl régi gép, 2GB vagy kevesebb RAM), akkor inkább hanyagolni kell a 32 bitet, nem jövőtálló már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest