Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Merula Alba #9093 üzenetére

Én csak Win alól olvastam még ennek az anomáliának a megoldását. Más megközelítést is láttam, de attól többen meg óvnak mindenkit, így azt ugorgyuk. :)

(#9094) J.C.G.

Gondolom Win mellé telepíted először. Célszerű a Képregény alapján végigmenned, ez esetben nem lényeg, hogy az sem UEFI-s módszert ír le.

Kevés SSD-nél lehetnek gondok, ma már nem annyira gyakori téma az SSD Linuxon, a Fury az fog gond nélkül működni. A két megszokott funkciót akár belerakhatod majd az FSTAB-ba, ha már kezded megismerni a rendszert, de ha nem, az se gond.

Próbaképpen telepítettem a Comodo víruskergetőjét és sikerült. Nem tudom hogyan, mert csak találomra csináltam, de működött. Most már tudom hogyan kell külső forrásból telepíteni.

Annyira büszke vagyok rád! :D Akkor ez meg is volt, most pedig ezeket a külső forrásokat felejtsd el egy hosszabb időre! Virusírtónak meg semmi értelme nincs, akkor lenne, ha Winnel közös meghajtókat használnál.
    (ha valamit felraknál és nem találod a tárolókban és PPA sincs rá, akkor inkább kérdezz)

Várható valami galiba telepítés közben vagy utána az AMD miatt?

Én mióta Linuxot használok, AMD kártyáim voltak, most épp APU, 4-5 éve még voltak nehézségek, de most csak egyféle driver van, a nyílt, az pedig egész jó.

Ha nem hibernálsz, nem kell swap.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés