- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Merula Alba #9093 üzenetére
Én csak Win alól olvastam még ennek az anomáliának a megoldását. Más megközelítést is láttam, de attól többen meg óvnak mindenkit, így azt ugorgyuk.
(#9094) J.C.G.
Gondolom Win mellé telepíted először. Célszerű a Képregény alapján végigmenned, ez esetben nem lényeg, hogy az sem UEFI-s módszert ír le.
Kevés SSD-nél lehetnek gondok, ma már nem annyira gyakori téma az SSD Linuxon, a Fury az fog gond nélkül működni. A két megszokott funkciót akár belerakhatod majd az FSTAB-ba, ha már kezded megismerni a rendszert, de ha nem, az se gond.
Próbaképpen telepítettem a Comodo víruskergetőjét és sikerült. Nem tudom hogyan, mert csak találomra csináltam, de működött. Most már tudom hogyan kell külső forrásból telepíteni.
Annyira büszke vagyok rád!
Akkor ez meg is volt, most pedig ezeket a külső forrásokat felejtsd el egy hosszabb időre! Virusírtónak meg semmi értelme nincs, akkor lenne, ha Winnel közös meghajtókat használnál.
(ha valamit felraknál és nem találod a tárolókban és PPA sincs rá, akkor inkább kérdezz)Várható valami galiba telepítés közben vagy utána az AMD miatt?
Én mióta Linuxot használok, AMD kártyáim voltak, most épp APU, 4-5 éve még voltak nehézségek, de most csak egyféle driver van, a nyílt, az pedig egész jó.
Ha nem hibernálsz, nem kell swap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Yettel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest