- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
paizinho
tag
válasz
ubyegon2 #8421 üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ, segítséget.
Szerintem félreérted a felhasználókat, normál telepítést csináltam. A telepítéskor egy db felhasználót adtam meg, mást nem is enged telepítés során a felületen. Ez a felhasználó azonban nem normál (Mint=Szabványos), hanem Rendszergazda fióktipusú, ez a csoport a Mint-ben is létezik. Ezeket a megnevezéseket a Felhasználók és csoportok ablakban olvastam és nem a Windows-ból hoztam át. Nem én tehetek róla, ha mindkét rendszerben ugyanazt a megnevezést használják.
Indíttatás : nem használok teljes jogú felhasználót napi feladatokra.
A Frissítéskezelő működik, tükröket tudok cserélni, PPA-t már adtam is hozzá.
Az inxi -F beillesztésére a programkódot lehetőséget használtam, nekem nem lett olyan színes mint a Tiéd. Szerinted mit csinálok másképp, mint Te?Légy szíves a Mesa 17 telepítéséhez javasolj egy oldalt, én ezt találtam.
A VGA vibráláson kívül nem tapasztaltam más problémát. Mit gondolsz milyen feladatoknál lehet jelentősége a Cinnamon / XFCE különbségnek.
Segítségedet előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Battlefield 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- PC Game Pass előfizetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest