- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Én is feldobtam egy Toshiba kétmagos 64 bites pár éves laptopra a Linux Mint Cinnamon 64 bit kiadást. Egy másik, szintén régebbi, de egymagos Celeron gépen LM 17 32 bites rendszer fut. Pár tapasztalat. A Samba, illetve a grafikus beállításkezelője a Sarah-n alapból nem volt telepítve. Utóbbi alapból nem működött, némi utánolvasás után létre kellett hozni egy konf file-t. Ezután a Samba felhasználók felvételét követően szépen lehetett látni a hálózati megosztásokat más gépeken. A Cinnamonhoz készített időjárás appok nál az XFCE4-hez való weather plugin sokkal élőbb és használhatóbb. Ezzel kapcsolatban kédezném. Cinnamon felültre lehet valahogy egyszerűen XFCE4 panelt varázsolni? A hozzá tartoző fil-t megtaláltam,és rákarrintottam, mire az asztalra kirakott egy kissebb téglalapor,aminek a mérete a beállításokban változtatható,de gondolom van ennél egyszerűbb megoldás is. Az újonnan létrehozott XFCE4 panelhez máregyszerűen hozzá lehet adni az említett időjárás plugint.
Valahogy az az érzésem, hogy ez az asztali környezet főleg a Windowsról áttérőket célozta meg, csili-vili, színes-szagos. Hát első blikkre ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Nyaralás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vallás
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- nVidia tulajok OFF topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Rowon