- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Én is feldobtam egy Toshiba kétmagos 64 bites pár éves laptopra a Linux Mint Cinnamon 64 bit kiadást. Egy másik, szintén régebbi, de egymagos Celeron gépen LM 17 32 bites rendszer fut. Pár tapasztalat. A Samba, illetve a grafikus beállításkezelője a Sarah-n alapból nem volt telepítve. Utóbbi alapból nem működött, némi utánolvasás után létre kellett hozni egy konf file-t. Ezután a Samba felhasználók felvételét követően szépen lehetett látni a hálózati megosztásokat más gépeken. A Cinnamonhoz készített időjárás appok nál az XFCE4-hez való weather plugin sokkal élőbb és használhatóbb. Ezzel kapcsolatban kédezném. Cinnamon felültre lehet valahogy egyszerűen XFCE4 panelt varázsolni? A hozzá tartoző fil-t megtaláltam,és rákarrintottam, mire az asztalra kirakott egy kissebb téglalapor,aminek a mérete a beállításokban változtatható,de gondolom van ennél egyszerűbb megoldás is. Az újonnan létrehozott XFCE4 panelhez máregyszerűen hozzá lehet adni az említett időjárás plugint.
Valahogy az az érzésem, hogy ez az asztali környezet főleg a Windowsról áttérőket célozta meg, csili-vili, színes-szagos. Hát első blikkre ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Subaru topik
- Windows 7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Autós topik
- ASRock lapok általában
- Milyen házat vegyek?
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged