Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Annó, mikor bejött a Minecraft nevű játékban a REDSTONE, rákattantam szabadidőmben a programra. Azelőtt nem nagyon érdekelt...
Lényeg, hogy kalóz verzióm volt, ami eddig működött is, de most mindenféle JAVA problémái vannak. Így ránéztem, Linuxra.
A szoftverközpont telepítette is és egy regisztráció után indult a játék... DEMO verziója.
Nekem pendrive-ra le van mentve egy map, csak azt akartam visszahozni, konkrét játékigényeim nincsenek, csak ott alkottam valamit, amire szükségem volna. A DEMO verzió egy pályát enged, csak azt menti, nincs creative mode, nem fogad parancsokat.
Hogy lehet teljes verzióban feltenni a programot a rendszerre? (csak van WINE mentes megoldás).
Illetve...
Windows környezetben egy %appdata% paranccsal elérhető a .minecraft rejtett állomány, ahonnan kivehetőek/betehetőek pályák. Linux alatt (ha meglesz valahogy a teljes verzió) hol lehet betenni? Gondolom nincs különbség a Linux és a Windows ugyanezen fájljainak kiterjesztése között (vagy egyáltalán bármi különbség, irreális lenne).
Szóval, ebben tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Ford topik
- Borderlands 4
- Windows Insider Program
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Rowon