Új hozzászólás Aktív témák

• Mr. Y

őstag

LOGOUT blog

Sziasztok!

Annó, mikor bejött a Minecraft nevű játékban a REDSTONE, rákattantam szabadidőmben a programra. Azelőtt nem nagyon érdekelt...
    Lényeg, hogy kalóz verzióm volt, ami eddig működött is, de most mindenféle JAVA problémái vannak. Így ránéztem, Linuxra.
    A szoftverközpont telepítette is és egy regisztráció után indult a játék... DEMO verziója.
    Nekem pendrive-ra le van mentve egy map, csak azt akartam visszahozni, konkrét játékigényeim nincsenek, csak ott alkottam valamit, amire szükségem volna. A DEMO verzió egy pályát enged, csak azt menti, nincs creative mode, nem fogad parancsokat.
    Hogy lehet teljes verzióban feltenni a programot a rendszerre? (csak van WINE mentes megoldás).
    Illetve...
    Windows környezetben egy %appdata% paranccsal elérhető a .minecraft rejtett állomány, ahonnan kivehetőek/betehetőek pályák. Linux alatt (ha meglesz valahogy a teljes verzió) hol lehet betenni? Gondolom nincs különbség a Linux és a Windows ugyanezen fájljainak kiterjesztése között (vagy egyáltalán bármi különbség, irreális lenne).
    Szóval, ebben tud valaki segíteni?

Új hozzászólás Aktív témák