- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Üdvözlet!
Tudom, az utóbbi pár kommentemre is én reagáltam, mert meg tudtam oldani a gondjaimat, de ezt most más. Ezt nem egészen értem.
Leírom azért az adatokat mégegyszer;Linux Mint 13 Maya 64Bit, nem akarok frissíteni, jó okom van rá!
Szóval. Ez a probléma nem is egy, de haladjunk sorban.Ki akartam bontani egy System.img fájlt, de a terminál f@szságokat beszél;
Miért nem találja, mikor konkrétan ott keresi, ahol van?
A következő dolog egy kommunikációs program; Viber.
Mivel terminál nem találta, szoftverközpontban nem volt, így a Viber.com/support... nem tudom már, de valami ilyen volt a címe oldalról szedtem le. Kétféle Linux verzió volt támogatva kiírva, hozzám a Debian állt közelebb, leszedtem azt. 64Bites volt, azzal nem is volt gond.
Telepítette, aztán megnyitáskor kiadott egy szürke táblát, ami számomra nem volt ismerős (mint Viber felület), de mivel nem lehetett semmit csinálni rajta, kikapcsoltam. Azóta az a tábla sem jelenik meg. Többszöri újraindítás és újratelepítése a programnak sem segített.
Tehát a kérés adott; Miért nem működik?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Nyaralás topik
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gitáros topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest