- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdvözlet!
Tudom, az utóbbi pár kommentemre is én reagáltam, mert meg tudtam oldani a gondjaimat, de ezt most más. Ezt nem egészen értem.
Leírom azért az adatokat mégegyszer;Linux Mint 13 Maya 64Bit, nem akarok frissíteni, jó okom van rá!
Szóval. Ez a probléma nem is egy, de haladjunk sorban.Ki akartam bontani egy System.img fájlt, de a terminál f@szságokat beszél;
Miért nem találja, mikor konkrétan ott keresi, ahol van?
A következő dolog egy kommunikációs program; Viber.
Mivel terminál nem találta, szoftverközpontban nem volt, így a Viber.com/support... nem tudom már, de valami ilyen volt a címe oldalról szedtem le. Kétféle Linux verzió volt támogatva kiírva, hozzám a Debian állt közelebb, leszedtem azt. 64Bites volt, azzal nem is volt gond.
Telepítette, aztán megnyitáskor kiadott egy szürke táblát, ami számomra nem volt ismerős (mint Viber felület), de mivel nem lehetett semmit csinálni rajta, kikapcsoltam. Azóta az a tábla sem jelenik meg. Többszöri újraindítás és újratelepítése a programnak sem segített.
Tehát a kérés adott; Miért nem működik?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BestBuy topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Háztartási gépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest