- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
ubyegon2 #5322 üzenetére
Okés csinálok majd de most nem vagyok már otthon. Amúgy totál újrarktam a gépet és csak a kernelt cseréltem le semmi mást nemcsináltam + frissítés persze és no vbox. Viszont egy wine-al futtatott videokonverter progi ment mindig a háttérben és az dolgozott, s csak azután jött a hiba mint ahogy éjjel is. Valószínűleg ez okozta a hibát de estére kiderül most nem megy semmi ilyesmi. Azért használnám azt mert normál videószerkesztő és konverter nincs linuxra ami tetszene és működne ill könnyen kezelhető lenne
avidemux (friss stabil) működik csak épp nem kezel semmit nem nyit meg semmi file-t. 2.4-et akarnám megszerezni az működött tudom csak nemérni el seholse. Próbáltam már több progit is linux alatt de mint vagy nehéz használni vagy 10percig kell szórakozni egy filmel mire kódolásra kész lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest