- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Három júniusi képem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urban Terror
tag
Üdv!
Nem olyan régóta használok linuxot, kipróbáltam több disztribúciót is, mint pl ubuntu, kubuntu, lubuntu, linux mint cinnamon és jelenleg linux mint mate 64 bit fut (17.3 rosa).
Mindezt egy dell inspiron n1510-es notin.Azért próbálgattam végig ezeket a kiadásokat, mert kerestem azt, amelyik alatt nem pörög indokolatlanul a cooler. Állandóan megy, fújja a meleg levegőt, miközben ezt semmi nem indokolja.
Volt egy átmeneti állapot, amikor a sima ubuntura szoftverboltból telepítve ráhúztam a kde felületet, akkor patika volt a gép ebből a szempontból, olyan csendes volt, mintha be sem lenne kapcsolva, viszont egyéb bugok miatt kénytelen voltam újrarakni a gépet.
Szóval az a kérdésem, hogy van-e valami megoldás erre a dologra? Beállítás, driver, vagy törődjek bele, hogy ez ilyen ezen a konfigon?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest