- Ivqkzy-: Eddig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urban Terror
tag
Üdv!
Nem olyan régóta használok linuxot, kipróbáltam több disztribúciót is, mint pl ubuntu, kubuntu, lubuntu, linux mint cinnamon és jelenleg linux mint mate 64 bit fut (17.3 rosa).
Mindezt egy dell inspiron n1510-es notin.Azért próbálgattam végig ezeket a kiadásokat, mert kerestem azt, amelyik alatt nem pörög indokolatlanul a cooler. Állandóan megy, fújja a meleg levegőt, miközben ezt semmi nem indokolja.
Volt egy átmeneti állapot, amikor a sima ubuntura szoftverboltból telepítve ráhúztam a kde felületet, akkor patika volt a gép ebből a szempontból, olyan csendes volt, mintha be sem lenne kapcsolva, viszont egyéb bugok miatt kénytelen voltam újrarakni a gépet.
Szóval az a kérdésem, hogy van-e valami megoldás erre a dologra? Beállítás, driver, vagy törődjek bele, hogy ez ilyen ezen a konfigon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged