Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Stand up és én
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveL
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a választ. Kicsit türelmetlen voltam, és egy pendrive-ra (sdb) feltelepítettem a Linux Mint-et, viszont minden igyekezetem ellenére a Grub mégis a merevlemezre került (sda). Most csak úgy tudom elindítani a Windows-t, hogy a pendrive-ról bootolok, és ott kiválasztom a Windows Boot menüt. Ha nincs benne a pendrive, csak egy grub promt jelenik meg. Hogy tudnám ezt visszacsinálni? Ez mondjuk inkább Windowsos probléma...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Pánik a memóriapiacon
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Netflix
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rowon