-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
urandom0
üzenetére
Ha jól értem, hogy mire célzol ;-) gondolom neked le voltak már töltve olyan cuccok, amiket igényel, nekem meg nem. És mivel nekem az előző aprócska program is letöltött kb. ennyit, meg ez is le akart, elment tőle a kedvem ;-)
Ja, természetesen nem telepítettem, így csak abból tudok kiindulni, hogy amikor a csomagkezelőben kijelöltem azt írta, 2,9GB helyet fog felhasználni.
Mindegy, nem zavar: feltettem csomagból, és a videóletöltőnek is lett alternatívája, így a két program nem 6GB-ot foglal, hanem pár 100MB-ot - nekem az "elveim" miatt ez jó, amúgy meg persze tök hülyeség az egész, csak 50 felett már kezdenek ilyen dolgai lenni az embernek ;-) ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- ASUS routerek
- Apple MacBook
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Videó stream letöltése
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon