Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
Doky586
üzenetére
Kérlek szépen az a köze hozzá, hogy az Nvidia driver nincs aláírva, a Secure Boot feladata pedig az, hogy az aláíratlan drivereket megfogja, ne tudjon betöltődni. Nem virtuális gépen használom.
Egyébként nulla segítőkészséggel nem tudom miért írsz, csak kötözködsz, idézlek:Akkor ne válts nvidia driver-re..

Ilyen válasznak mi az értelme?
Rowon: Sikerült megoldanom, ha nem is a legegyszerűbb módon. Újratelepítettem a Linux Mintet úgy, hogy már a telepítéskor megadtam a Secure Boot jelszót, így újraindítás után kérte is a Mok Manager az Enroll Key-t és fut is az Nvidia driver Secure Boot-al.
Ezért is jó, hogy külön efi particiót készítettem a Linux Mint-nek, így bármikor újratelepíthető úgy, hogy a Windows-t nem bántjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Assetto Corsa EVO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magisk
- NBA és kosárlabda topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Rowon