Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schatt
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget! kezdő vagyok mint cinnamon téren 1-2 saját gépre feltettem már, de belefutottam ma egy grub hibába. Lehet hogy a win10 kavart be ennél a gépnél:
ebben is a második ssd-ről töröltem a régi win10-et (már régen a másikról fut) formáztam majd meghagytam adatnak zsugorítva egy helyet, a maradékra feltettem a Mint-et ami létrehozott még 2 partíciot, le is futott a telepítés majd ujraindításnál jött a :Minimal BASH like line editing is supported probléma.
ezen sikerült felülkerekednem egy live alatti boot repair -el ami után el is indult szépen.
sajnos rátettem ezután a grub-customizer-t és beállítottam a sorrendnek a grubban a win10 managert elsőnek. (még ne haljanak bele a kollégáim az ismeretlenbe
na ezzel ismét nyakoncsaptam a grub-ot ismét a Bash hiba, gondoltam megoldom a javítással de most már a boot repair sem segített, nem tölt be a grub. Mivel csak lelkes amatör vagyook IT téren nem hiszem hogy a terminal parancsait el tudnám gyorsan sajátítani. Ti is úgy gondoljátok hogy egyszerűbb lenne formázni a linux particiókat és újratelepíteni? a grub is törlődik ha törlöm a linuxot? ha nem tudok belépni lehet uninstall valahogy? Köszi előre is az infókat
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Rowon