Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Én lyukra futottam vele ma, a frissítési folyamat végén 4 csomagra dobott hibát, mind a négy grub-ban érdekelt csomag volt. 4x nekifutott, azután kidobta a végén megint hibára és kilépett a frissítő modul. A rendszer végül frissült, de furcsa volt, ilyet még nem láttam.
Elkezdtem nézegetni, hogy mi a péklapát van ezzel. Emlékeztem, hogy Rufusszal MBR sémára csináltam meg anno a rendszert, a BIOS-ban MBR boot volt beállítva. Mind a négy hiba az EFI particióról jött vissza( ezt sem nagyon értem, hogy miért van az ott egyáltalán)
Átállítottam a BIOS-ban UEFI bootra meg bekapcsoltam a SecureBoot-ot, így is elindult a rendszer. Tehát mind a két módban indul a rendszer. Ez normális?
Miért van akkor séma választás? Ha úgyis mindegy? Vagy itt mi történhetett?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Antivírus szoftverek, VPN
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest