Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
válasz
viralmind
üzenetére
Valami függőségi hibát írt ki a telepítés végén.
Ez a linux-os ismerkedés nem indul túl jól,szerintem mára abbahagyom a próbálkozást.Közben még tesztelgettem hogy mi mennyire használja a cpu-t és valami nagy baj lehet.
Elindítom a Htop-ot,nincs is probléma mindössze pár százalékos a cpu használat.Megfogom a terminál ablakot és ide-oda mozgatom már felugrik ~50%-ra mindkét mag kihasználtsága.
Ilyenkor a cinnamon -- replace eszi a procit borzalmasan.Azért ennyire nem gagyi a gép hogy egy ablak mozgatástól így kifeküdjön a cpu.Eddig csak MINTeket próbáltam,lehet hogy valami nem smakkol a géphez. Melyik disztrót nézzem még meg ami ilyen fajinul néz ki? (Persze ha működik rendesen)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HP omen 17-w131ng bontva
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez a linux-os ismerkedés nem indul túl jól,szerintem mára abbahagyom a próbálkozást.
Ilyenkor a cinnamon -- replace eszi a procit borzalmasan.
Rowon