- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
A Clonezilla vagy a terminálos dd parancs teljesen jó megoldás, esetleg Live Macrium Free vagy hasonló. Viszont abban igaza van most ubyegonnak, hogy amit lehet fájlszinten menteni, azt jobb, könnyebb úgy menteni, pl. adatpartíciók. Igazából Linuxnál még a rendszerpartíció is menthető fájlszinten, én csináltam már ilyet, tar.gz-be mentettem komplett rendszert, amit vissza is lehetett állítani működőre. Egyedül arra kell figyelni, hogy ha MBR boot, akkor az MBR legyen elmentve, meg ha frissen létrehozott partícióra viszed át, akkor a bootmanagerben és fstab-ban az UUID vagy PARTUUID számokat át kell írni. Ez utóbbival nem kell szenvedni, ha klónozol szektorszinten az elsőnek említett megoldásokkal, mert az nem csak a fájlokat, mappákat viszi át, de az MBR-t, meg UUID-ket is klónozza vele.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- MacBook White unibody eladó töltőárban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest