Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
A Clonezilla vagy a terminálos dd parancs teljesen jó megoldás, esetleg Live Macrium Free vagy hasonló. Viszont abban igaza van most ubyegonnak, hogy amit lehet fájlszinten menteni, azt jobb, könnyebb úgy menteni, pl. adatpartíciók. Igazából Linuxnál még a rendszerpartíció is menthető fájlszinten, én csináltam már ilyet, tar.gz-be mentettem komplett rendszert, amit vissza is lehetett állítani működőre. Egyedül arra kell figyelni, hogy ha MBR boot, akkor az MBR legyen elmentve, meg ha frissen létrehozott partícióra viszed át, akkor a bootmanagerben és fstab-ban az UUID vagy PARTUUID számokat át kell írni. Ez utóbbival nem kell szenvedni, ha klónozol szektorszinten az elsőnek említett megoldásokkal, mert az nem csak a fájlokat, mappákat viszi át, de az MBR-t, meg UUID-ket is klónozza vele.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iOS alkalmazások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rowon