Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
A Clonezilla vagy a terminálos dd parancs teljesen jó megoldás, esetleg Live Macrium Free vagy hasonló. Viszont abban igaza van most ubyegonnak, hogy amit lehet fájlszinten menteni, azt jobb, könnyebb úgy menteni, pl. adatpartíciók. Igazából Linuxnál még a rendszerpartíció is menthető fájlszinten, én csináltam már ilyet, tar.gz-be mentettem komplett rendszert, amit vissza is lehetett állítani működőre. Egyedül arra kell figyelni, hogy ha MBR boot, akkor az MBR legyen elmentve, meg ha frissen létrehozott partícióra viszed át, akkor a bootmanagerben és fstab-ban az UUID vagy PARTUUID számokat át kell írni. Ez utóbbival nem kell szenvedni, ha klónozol szektorszinten az elsőnek említett megoldásokkal, mert az nem csak a fájlokat, mappákat viszi át, de az MBR-t, meg UUID-ket is klónozza vele.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest