- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
Frawly #10878 üzenetére
Tokeletesen ertem amit irsz, koszonom!
De mivel nincsen mas HW-m, csak amim van, igy ismet kenyszer lesz lepesem...
Egyebirant nalam mindenkepp az a fo szompont, hogy nem az oprendszert akarom reszelni, hanem a szamgepem hasznalni, igazabol edesmindegy mi megy alatta, akinek ez hobby az megint mas dolog perszede ha egy tényleg friss disztrót telepítenél (pl. Arch, Fedora)
Felraktam probabol a Manjarot es azonnal ezt a drivert hozta magavalSzoval meg mindig dilemma elottem a Linux es sajna pont a videokartyam miatt
Mert egyertelmuen jobban tetszik nekem mint a w10, node ha egyszer ott nincsen problemam, akkor miert szivassam magam? Persze koltoi kerdes, hiszen ertem azt is, hogy HD 5770 nem mai gyerek es bizony lehet erdemes lenne cserelni, de ami mellette szol, hogy engem meg igy is boisegesen kiszolgal, hiszen joszerivel 2-3 jatekkal jatszom, amiknek tukepp nincsen gepigenye, egyetlen egynek van egy keves, ami az ETS2, nos w10 alatt siman megy ultraban a jatek....Linux alatt viszont nem, sehogyan sem
Sok helyen kerdeztem mar a videokartyat, meg benne is lennek, hogy jojo csereljem mar ki, no de mire?
Egyik helyen ragaszkodnak az nvidiahoz, mert az AMD csak szivas szerintuk...
Te pedig most megint az AMD kartyat hozod ki jobbnakAmi pedig engem illet, enmagam AMD parti vagyok, vagy ATI vagy teljesen mindegy hogy hivjuk
Az oka pore egyszeru, nalam szebb a kepe az AMD-nek, mint az Nvidianak
Szoval ha vasarolnek kartyat - majdnem vettem egy nvidiat -, akkor most mit evo legyek, ha megis Linuxot szeretnek hasznalni?
Es ugye ha mar vasarol az ember, akkor megceloznek egy egy olyat ami legalabb alulrol surolja a kozepkategoriat es nem azert mert gamer akarok lenni, hanem inkabb azert, mert szeretnem, ha a kernelek is tamogatnak a kartyat, es nem kell 1 ev mulva ujat venni, mert a zart driver mar nem jo hozza.....
Igazbol nekem mindegy, hogy Linux Mint vagy Manjaro, mindketto nagyon tetszik!Tenyleg 2 tuz kozott vagyok videokartyailag
(sorry a hosszu dumaert)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest